Ohh şükür biriyle konuşabildim. Bugün akşam İzmir'de olurmuş yarında teslim alır dedi :)
benim dediğime dönmüş iş canım, söyledim sana yarın elinde olucak inşallah
İyiyim ben allaha şükür tatlım çalışıyorum.. Biraz yoğunuzmerhaba canım iyiyim bugün hava çok kötü burda kapkaranlık şu saatteAskerimin orasıda öyleymiş
Sen nasılsın canım
Vallahi inşallah olur ne diyimTekrardan kurabiye arayışına girdim ben çünkü ocak ayını 2 3 varmış gibime geliyordu 1 ay var ahaha
bencede arayışa gir çünkü belli bir süre önceden sipariş kabul ediyorlar
gelem kaçıram seniiİyiyim ben allaha şükür tatlım çalışıyorum.. Biraz yoğunuzBurda hava güneş açmış durumda kız çok güsel tam gezmelik Ama işyerindeyimmm ıııyyyy
Gel valla kız azcuk dertleşiriz azcuk gezeriz azcuk güleriz azcuk ağlarızgelem kaçıram senii
ewet kuzumevet canım sizin de 11 ağustostu dimi
evet kuzum yaa günler artık onlar için geçiyorrGel valla kız azcuk dertleşiriz azcuk gezeriz azcuk güleriz azcuk ağlarızDerken gün biter hooop şafak 1tane daha eksiliiir
Yaaa burnuma burnuma koktuuuu çok kötüsüüüüünnnn bende istiyoruuuuuum
canım hangi siteden sipariş verdin, bende baktım netten buldum bi kaç yer ama güzel olur mu acaba die güvemedim, link atarsan iyi olur , en azından tecrübe edilmiş yerden sipariş vermiş olurumSalvo ben yaptırdım onlardan. Yemin töreninde yollamıştım babasıyla. Çok hoşuna gitmişti. Bence yaptır sende.
gel kuzum hemen sanada yapayım falcı bacıyada falımızı yollarız hihihhYaaa burnuma burnuma koktuuuu çok kötüsüüüüünnnn bende istiyoruuuuuum
Evet 1 hafta falanAslında ben kendim gidebileceğim butik dükkan arıyorum ama bulamadım
birlikte sayalım artık şafaklar aynı herhaldeewet kuzum
kizlar bu şehit haberine cok üzüldüm ya ..asker cinnet gecirip iki arkadasini vurmusAllah korusun ya
beşiktaşta bir yer biliyorum ismini sorarım istersen şuan aklımda degil çok güzel cupcake ler kurabiyeler yapıyorlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?