2014 Yarenleri! :)

Salvo ben yaptırdım onlardan. Yemin töreninde yollamıştım babasıyla. Çok hoşuna gitmişti. Bence yaptır sende.

Eklentiler

• IMG-20141125-WA0002.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 47
merhaba canım iyiyim bugün hava çok kötü burda kapkaranlık şu saatte Askerimin orasıda öyleymiş
Sen nasılsın canım
İyiyim ben allaha şükür tatlım çalışıyorum.. Biraz yoğunuz Burda hava güneş açmış durumda kız çok güsel tam gezmelik Ama işyerindeyimmm ıııyyyy

Kızlar dün gönderdiğim kargo bugün itibariyle aşkitomun eline ulaşmış bulunmaktadır Yaaa kıyamam ben kuzuma okdr mutlu olmuşki aradı ağlıyooo senin kokun var aşkım burda ben seni çoook özledim diyooooo minikkuşuuum beniiim Kurabiyeleri arkadaşlarınla yersin aşkım diyorum hayır hepsini ben yiycem sen yaptın onları diyo hihihihi eşek kafam bnm yaa

kizlar bu şehit haberine cok üzüldüm ya ..asker cinnet gecirip iki arkadasini vurmus Allah korusun ya

Salvo ben yaptırdım onlardan. Yemin töreninde yollamıştım babasıyla. Çok hoşuna gitmişti. Bence yaptır sende.
canım hangi siteden sipariş verdin, bende baktım netten buldum bi kaç yer ama güzel olur mu acaba die güvemedim, link atarsan iyi olur , en azından tecrübe edilmiş yerden sipariş vermiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…