2014 Yarenleri! :)

90 baya tutmus cnm ya kargo ne kdr aldki

65 tl kurabiye+15 tl kutu+ 10 tl kargo

Benimki acil elime ulaşması gerekiyordu. Ben perşembe verdim siparişimi, sağolsun salı elimdeydi. Normalde perşembe kargoya verip cuma elimde olacaktı. O zamanda geçti benim için. Hemen yaptı gönderdi. Ama sevgilim şekli kadar, tadınıda çok beğendi.

5inde ankaraya gelecek kuzum sinirleniyorum ediyorum ama seviyorum vazgeçemiyorum. aileler biliyo annem sürekli soruyo nasıl diye. arkadşıyla konuştuk bugün herkese karşı geri duruyomuş bizimlede konuşmuyo takılmıyo diy. ama ankaraya geldiğinde arar bence geldim diye bakalım herşey o zamana netleşir ama çok var daha o kzın ölümü evet biliyorum bi başkasıda olsa olacaktı yapacaktı bunu yurt dışındaydı rahattık ama gelmiş ne ara onu bile anlamadık biz hastane işindeyken gelmiş öğrenmiş olan olmuş zaten ama ben asla böyle bişey olsun istemezdim hatta bilsem bunun olacağını ayrılırdım belki de o zaman ama kısmet denilen şey var karşımızda yani yaşanması lazımmış demekki off bilmiyorum yaa :/

Bnm odunda uyumstr her yartga basini kattiginda direk uyuyor yaaa sanki yataga gecnce narkoz veryolar cocuga iyi geceler beybi ALLAH rahtlk versn şekerim hesabini sorrz ardklrnda
aynen bizimki de öyle yastığa başını koyduğunda iş biter onun için

haklısın kuzum eğer aramızda bi bağ varsa olacaktır umarım tek taraflı değildir o bağ :/
umarım canım benim hakkınızda hayırlısı olsun
Amin balım hep beraber inşallah

Hiç sorma pofuğunmm yiaaa eee nasılsın ballım
nasıl olsun canım iş güç seni sormalı?
Yeşimim kıyamam kuzum yaa. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsunn bol bol dua edeceğiz elden bir şey gelmiyorr
Kızlarr Merhabaaa
merhaba canım
İyi aksamlar kizlarr Yesimcim zor bi gundu canim sanirim senin icin konustunmu askerinle nasilmis durumlar
iyi akşamlar fıstığımm

Rabbim tüm askerlerimizin yardımcısı olsun cinnet geçirdi muhabbetinin kesinlikle olayın üzerini kapatmak veya yayılmasını önlemek için ortaya atıldığını düşünüyorum.. Allah yakınlarına sabır versin şehitlerimizin.

kızlarr ben geldiim, sabah aradım bu sefer ulaştım ''aşkım traş oluyorum yüzüm köpüklü dönücem ben sana telefon işini hallettim seviyorum seni'' dedi bu bile yetti tabi benim yelkenler suda ondan sonra öğlene doğru mesaj attı işte çok sık mesajlaşamadık çok sık cevap atamadı tabi ama mesajlaştık kızlar çok şükürr çok seviyorum yaaaaa

Kuzum geldgnde dedgn gbi arar bence bak tek senden dgl herkstn uzak duryrms haliyle vicdan azabi cekyordur. Tabkide bu sen die dgl baskasylada cksa yapackms kuzum gunu gelms demek zor kolay dgl ALLAH ailesne sabr versn. Sende uzulme geldgnde konusursnz tatlm

Aaynen tatlm naslsn baklm:)

Gozun aydn kuzum arynca yelkenler fore haha bnde ardgnda hc bse olmams gbi konustm kzmadm kizamyrm o askerdeyken gelsn acsni ckarrm hehe:)

Kuzumm bende o ruyalari cok gördüm sivas hatay her yeri gördüm :)) ama afyon cikti kismet bu isler hakkinizda hayirlisi

Aaynen tatlm naslsn baklm:)

Gozun aydn kuzum arynca yelkenler fore haha bnde ardgnda hc bse olmams gbi konustm kzmadm kizamyrm o askerdeyken gelsn acsni ckarrm hehe:)
aynen ben de geleceği zamana saklıyorum nihahaha çok sağol canım benim çok şükürrr iyiyim işten geldim iş yorgunluğu haliyle sen nasılsın bakalııım?

Hii uygun o zaman cnm sevndm ustaya gecsn bende gondermek istyrm bseler

sağol kuzum umarım dediğin gibi olur çokk sağol hakikaten desteğin içinnnn :)

Aynen yaa arkds dedi is yorgnlugu kafa dgtk gecek die gttm bnde inandgmdn dgl tabide iste insan azda olsa merk.edyor.d.d
tövbe yarabbim. ben baktırdığımda illa yoruyorum kendi hayatıma kör kütük bağlanmıyorum tabi ama kendi hayatıma bağdaştırıyorum zaman zaman. bir daha baktırmayacağım diye karar aldım ben gerçi çok fazla karar aldım ama bakalım uygulamada ne kadar başarılı olabileceğim

Benmde bu son kuzum gtmem dha bnmkne demedm dellenr gttgme.d.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…