- 20 Mart 2013
- 480
- 194
- 63
90 baya tutmus cnm ya kargo ne kdr aldki
5inde ankaraya gelecek kuzum sinirleniyorum ediyorum ama seviyorum vazgeçemiyorum. aileler biliyo annem sürekli soruyo nasıl diye. arkadşıyla konuştuk bugün herkese karşı geri duruyomuş bizimlede konuşmuyo takılmıyo diy. ama ankaraya geldiğinde arar bence geldim diye bakalım herşey o zamana netleşir ama çok var dahaGelsin acik acik konusun tatlm. Tabi cnm senin sucun deglki bu baskasyla ckyr olsaydida demek inthar edeckms kaderi olmek varms gunu gelms demek ALLAH rahmt eglesn ALLAH genc olum vermsn cok zor oda vicdn azbi cekyordur kendnce haklida. Insallah arnz duzelr kuzum takma ailelerde bilyms hem bnce duzelr yaa dert etme tatlm
aynen bizimki de öyle yastığa başını koyduğunda iş biter onun içinBnm odunda uyumstr her yartga basini kattiginda direk uyuyor yaaa sanki yataga gecnce narkoz veryolar cocugaiyi geceler beybi ALLAH rahtlk versn şekerim hesabini sorrz ardklrnda
umarım canım benim hakkınızda hayırlısı olsunhaklısın kuzum eğer aramızda bi bağ varsa olacaktır umarım tek taraflı değildir o bağ :/
nasıl olsun canım iş güçAmin balım hep beraber inşallah
Hiç sorma pofuğunmm yiaaaeee nasılsın ballım
Yeşimim kıyamam kuzum yaa. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsunn bol bol dua edeceğiz elden bir şey gelmiyorrkızlar günaydın bugün büyük bir üzüntü ve kaygı var içimde..
Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin..
çoğunuzun bildiği gibi askerim Şanlıurfa Viranşehir de yapıyor askerliğini.. dün gece 11-1 nöbetimiz vardı, konuşuyorduk saat 12 oldu, ''sınırda çatışma çıkmış, sınıra gidebiliriz ben sana haber vericem merak etme tamam mı '' dedi.. tabi ben o saatten sonra uyuyamadım sabahı ettim.. tahmin ettiğim gibi de oldu gece sınıra yollamışlar askerimi askerlerimizi.. Rabbim bütün askerlerimizin yardımcısı olsun.. hainlere fırsat vermesin inşallah..
merhaba canımKızlarr Merhabaaa
iyi akşamlar fıstığımmİyi aksamlar kizlarrYesimcim zor bi gundu canim sanirim senin icin konustunmu askerinle nasilmis durumlar
Kuzum geldgnde dedgn gbi arar bence bak tek senden dgl herkstn uzak duryrms haliyle vicdan azabi cekyordur. Tabkide bu sen die dgl baskasylada cksa yapackms kuzum gunu gelms demek zor kolay dgl ALLAH ailesne sabr versn. Sende uzulme geldgnde konusursnz tatlm5inde ankaraya gelecek kuzum sinirleniyorum ediyorum ama seviyorum vazgeçemiyorum. aileler biliyo annem sürekli soruyo nasıl diye. arkadşıyla konuştuk bugün herkese karşı geri duruyomuş bizimlede konuşmuyo takılmıyo diy. ama ankaraya geldiğinde arar bence geldim diye bakalım herşey o zamana netleşir ama çok var dahao kzın ölümü evet biliyorum bi başkasıda olsa olacaktı yapacaktı bunu yurt dışındaydı rahattık ama gelmiş ne ara onu bile anlamadık biz hastane işindeyken gelmiş öğrenmiş olan olmuş zaten ama ben asla böyle bişey olsun istemezdim hatta bilsem bunun olacağını ayrılırdım belki de o zaman ama kısmet denilen şey var karşımızda yani yaşanması lazımmış demekki off bilmiyorum yaa :/
Aaynen tatlm naslsn baklm:)aynen bizimki de öyle yastığa başını koyduğunda iş biter onun için
umarım canım benim hakkınızda hayırlısı olsun
nasıl olsun canım iş güçseni sormalı?
Yeşimim kıyamam kuzum yaa. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsunn bol bol dua edeceğiz elden bir şey gelmiyorr
merhaba canım
iyi akşamlar fıstığımm
Gozun aydn kuzum arynca yelkenler fore haha bnde ardgnda hc bse olmams gbi konustm kzmadm kizamyrm o askerdeyken gelsn acsni ckarrm hehe:)Rabbim tüm askerlerimizin yardımcısı olsun cinnet geçirdi muhabbetinin kesinlikle olayın üzerini kapatmak veya yayılmasını önlemek için ortaya atıldığını düşünüyorum.. Allah yakınlarına sabır versin şehitlerimizin.
kızlarr ben geldiim, sabah aradım bu sefer ulaştım ''aşkım traş oluyorum yüzüm köpüklü dönücem ben sana telefon işini hallettim seviyorum seni'' dedi bu bile yetti tabi benim yelkenler sudaondan sonra öğlene doğru mesaj attı işte çok sık mesajlaşamadık çok sık cevap atamadı tabi ama mesajlaştık kızlar çok şükürr çok seviyorum yaaaaa
Kuzumm bende o ruyalari cok gördüm sivas hatay her yeri gördüm :)) ama afyon cikti kismet bu isler hakkinizda hayirlisiAynen ya bende meraktn gttm arkiyle yksa ALLAH tan baska tabi kmse bilemez de nasl tutturuosa artk.:) 15inde belli oluo kuzum aman bu dedgi cikmasn istemem yaa :) ruyamda gormstm bende trakya dusyorduda bakalm hayrlsi. Bn kafaya taktmmi ruyama girerde kuzum ondan ruyamda gormustm:)
Aaynen tatlm naslsn baklm:)
aynen ben de geleceği zamana saklıyorum nihahahaGozun aydn kuzum arynca yelkenler fore haha bnde ardgnda hc bse olmams gbi konustm kzmadm kizamyrm o askerdeyken gelsn acsni ckarrm hehe:)
Hii uygun o zaman cnm sevndm ustaya gecsn bende gondermek istyrm bseler65 tl kurabiye+15 tl kutu+ 10 tl kargo
Benimki acil elime ulaşması gerekiyordu. Ben perşembe verdim siparişimi, sağolsun salı elimdeydi. Normalde perşembe kargoya verip cuma elimde olacaktı. O zamanda geçti benim için. Hemen yaptı gönderdi. Ama sevgilim şekli kadar, tadınıda çok beğendi.
Aynen tatlm haha:) bende iyiym cok sukr kuzum falcdan eve gectm direk.d.daynen ben de geleceği zamana saklıyorum nihahahaçok sağol canım benim çok şükürrr iyiyim işten geldim iş yorgunluğu haliyle sen nasılsın bakalııım?
sağol kuzum umarım dediğin gibi olur çokk sağol hakikaten desteğin içinnnn :)Kuzum geldgnde dedgn gbi arar bence bak tek senden dgl herkstn uzak duryrms haliyle vicdan azabi cekyordur. Tabkide bu sen die dgl baskasylada cksa yapackms kuzum gunu gelms demek zor kolay dgl ALLAH ailesne sabr versn. Sende uzulme geldgnde konusursnz tatlm
Allah seni falcıya mı gittin?Aynen tatlm haha:) bende iyiym cok sukr kuzum falcdan eve gectm direk.d.d
Demek tek ruyayi goren bn dglmsm hehe:) aynen kuzum HAYirlisi neyse o olsun:)Kuzumm bende o ruyalari cok gördüm sivas hatay her yeri gördüm :)) ama afyon cikti kismet bu isler hakkinizda hayirlisi
Aynen yaa arkds dedi is yorgnlugu kafa dgtk gecek die gttm bnde inandgmdn dgl tabide iste insan azda olsa merk.edyor.d.dAllah seni falcıya mı gittin?gerçi fala inanma falsız da kalma demişler
INSALLAH kuzum ALLAHim gonlune gore versin yaa istedgn gbi olsn hersy:) sende sagol bebis bz bunun icn varz:)sağol kuzum umarım dediğin gibi olur çokk sağol hakikaten desteğin içinnnn :)
tövbe yarabbim. ben baktırdığımda illa yoruyorum kendi hayatıma kör kütük bağlanmıyorum tabi ama kendi hayatıma bağdaştırıyorum zaman zaman. bir daha baktırmayacağım diye karar aldımAynen yaa arkds dedi is yorgnlugu kafa dgtk gecek die gttm bnde inandgmdn dgl tabide iste insan azda olsa merk.edyor.d.d
aminn cümlemiz kuzummm :)INSALLAH kuzum ALLAHim gonlune gore versin yaa istedgn gbi olsn hersy:) sende sagol bebis bz bunun icn varz:)
Benmde bu son kuzum gtmem dha bnmkne demedm dellenr gttgme.d.dtövbe yarabbim. ben baktırdığımda illa yoruyorum kendi hayatıma kör kütük bağlanmıyorum tabi ama kendi hayatıma bağdaştırıyorum zaman zaman. bir daha baktırmayacağım diye karar aldımben gerçi çok fazla karar aldım ama bakalım uygulamada ne kadar başarılı olabileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?