2014 Yarenleri! :)

yesmceyhn cnm bn bsey anlmdgm icn soramyrm sabhta sormstm da net cvp vern olmamsti nyseki askernniyi ins tum askerlermz hep iyi olur

Canım şanlıurfa da 3 askerimiz şehit oldu duymadın mı, dün gece nöbette mesajlasırken çatışma haberi geldi ceyhunları da sınıra aktardılar geceden beri sınırdaydı, neyseki akşam haber verdi herşey normale döndü diye

Yok kuzum haberm ALLAH sabr versn ailelerne. Bn haber izlemiyorm byle seyler gornce cnm cok sklyr uyuyamyrm. Sevndm iyi olmasna kuzum ALLAHm tum askerlermizi korusun

Yok kuzum haberm ALLAH sabr versn ailelerne. Bn haber izlemiyorm byle seyler gornce cnm cok sklyr uyuyamyrm. Sevndm iyi olmasna kuzum ALLAHm tum askerlermizi korusun

Amin canım amin, Rabbim bütün askerlerimizi korusun

Kozuva şirketler grubu canım duymuşssundur belki orda satın alma personeli . İnşallah iyi olucak canım hayırlısı bakalm

Kozuva kardeşler diye bir şirketleri de var yanlış hatırlamıyorsam, benim mükellefler fatura getiriyorlar ordan aklımda kalmış

Keske oyle bisey olsaydida gelselerdi malesef gondermiyorlar kafalarina vuracan
Bebiş evci iznine çıkartabiliyomuşsun bayramda 2gün mü yksa bayram başlangıcından bitimine kdr mı tam bilmiyorum.. Bak nette yazan buini ve ulusal bayramlarda izni erbaş ve erlere anne, baba, eş, evli ağabey ve evli ablalarının birliklerine gelmeleri izin verilir bu izin bayram tatili ile başlar ve tatilin son günü akşam yoklamasına kadar devam eder. Verilen izin günleri askerlikten sayılır, şafaktan çatır çatır düşer.

Hadi yaaa ciddmsn kz:) superms hadi insallah

2gun bile yeter dedgn gbi kuzum yaa INSALLAH bebegim ALLAH razi olsun yakin olsa giderim arada :)) ayy smdiden cok ozledm
Bende özledim kuzucum yaa.. Tlf konuşurken dayanamıycak gibi oluyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Ustada ilk haftamız ya bizim alışma sürecindeyiz.. Acemideki ilk hftadada boyle olmustu Bugün kargomu almış mektuba fln parfümümden sıkmıştım.. aşkm senin kokunu aldım ben senî çok özlüyorum deyip ağladı Ciğerim köşesi yaa.. Şu hftayı atlatsak daha iyi olucak allahın izniyle

Oyy kuzum benm alsrz ALLAHin iznyle yapck baska caremz yok malesf elmzdn sabrtmkten baska bsey gelmio bnmkinin keyfi yernde msj attgnda guluckler saçıyor bende oyle tabi de o bendn cok alsms sevndm ama byle olmasna darsi bna olsn.d gerci aglamyrm cok sukr en son ilk giderken ugurldgmzda aglmstm snra aglamdm cok sukr ALLAHm aglatmasn hcbrmzi hemen gecsn zamanmz insallah:)

Bnmki dağıtım iznine geldi ya kuzu alıştı hemen buraya.. tekrar gidince bocaladı.. Biraz hassas benim sevdicek Rabbim hiç bozmasın bebeğim sonuna kdr byle iyi geçirin inşalla

Bnmki dağıtım iznine geldi ya kuzu alıştı hemen buraya.. tekrar gidince bocaladı.. Biraz hassas benim sevdicek Rabbim hiç bozmasın bebeğim sonuna kdr byle iyi geçirin inşalla

Aynen canım bizde sırf bu yüzden izin kullanmayacağız zaten kısa dönem ama benim bile gitmemi istemiyor bırakman koyar birdaha alışamam diye bende bu yüzden sesimi çıkartmıyormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…