Amin canım dualarımız tüm askerlerle sende sıkma canını artık bak atlattınız bunuda :)
Şükür canım, sen ne yaptın işbaşı ne zaman bebeğim
yesmceyhn cnm bn bsey anlmdgm icn soramyrm sabhta sormstm da net cvp vern olmamsti nyseki askernniyi ins tum askerlermz hep iyi olur
Yarınn sabahhhh çok heycanlıııı
Yok kuzum haberm ALLAH sabr versn ailelerne. Bn haber izlemiyorm byle seyler gornce cnm cok sklyr uyuyamyrm. Sevndm iyi olmasna kuzum ALLAHm tum askerlermizi korusunCanım şanlıurfa da 3 askerimiz şehit oldu duymadın mı, dün gece nöbette mesajlasırken çatışma haberi geldi ceyhunları da sınıra aktardılar geceden beri sınırdaydı, neyseki akşam haber verdi herşey normale döndü diye
Nasıl bir yer canım iş neHayırlı olsun canım iyi gelir sana inşallah
Yok kuzum haberm ALLAH sabr versn ailelerne. Bn haber izlemiyorm byle seyler gornce cnm cok sklyr uyuyamyrm. Sevndm iyi olmasna kuzum ALLAHm tum askerlermizi korusun
Kozuva şirketler grubu canım duymuşssundur belki orda satın alma personeli . İnşallah iyi olucak canım hayırlısı bakalm
Bebiş evci iznine çıkartabiliyomuşsun bayramdaKeske oyle bisey olsaydida gelselerdi malesef gondermiyorlar kafalarina vuracan
Hadi yaaa ciddmsn kz:) superms hadi insallahBebiş evci iznine çıkartabiliyomuşsun bayramda2gün mü yksa bayram başlangıcından bitimine kdr mı tam bilmiyorum.. Bak nette yazan bu ini ve ulusal bayramlarda izni erbaş ve erlere anne, baba, eş, evli ağabey ve evli ablalarının birliklerine gelmeleri izin verilir bu izin bayram tatili ile başlar ve tatilin son günü akşam yoklamasına kadar devam eder. Verilen izin günleri askerlikten sayılır, şafaktan çatır çatır düşer.
Heey baby :)heyyy girlssss
2günlükmüş kuzu evci izni.. Banada nida soylediHadi yaaa ciddmsn kz:) superms hadi insallah
2gun bile yeter dedgn gbi kuzum yaa INSALLAH bebegim ALLAH razi olsun yakin olsa giderim arada :)) ayy smdiden cok ozledm2günlükmüş kuzu evci izni.. Banada nida soylediOlsuuuuun bunada şüküüür İnşaAllah sizinkide yakın bi yere çıkar kuzu dua edelim
iyiyimm canım ama yorgun hissediyorum ustumde bi agırlık var yaaHeey baby :)Naslsn şeker
2gun bile yeter dedgn gbi kuzum yaa INSALLAH bebegim ALLAH razi olsun yakin olsa giderim arada :)) ayy smdiden cok ozledm
Iyiym bnde cok sukr cnm dinlen banada olyr arada öyleiyiyimm canım ama yorgun hissediyorum ustumde bi agırlık var yaase nnasılsın
Oyy kuzum benm alsrz ALLAHin iznyle yapck baska caremz yok malesf elmzdn sabrtmkten baska bsey gelmio bnmkinin keyfi yernde msj attgnda guluckler saçıyor bende oyle tabi de o bendn cok alsms sevndm ama byle olmasna darsi bna olsn.d gerci aglamyrm cok sukr en son ilk giderken ugurldgmzda aglmstm snra aglamdm cok sukr ALLAHm aglatmasn hcbrmzi hemen gecsn zamanmz insallah:)Bende özledim kuzucum yaa.. Tlf konuşurken dayanamıycak gibi oluyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Ustada ilk haftamız ya bizim alışma sürecindeyiz.. Acemideki ilk hftadada boyle olmustu Bugün kargomu almış mektuba fln parfümümden sıkmıştım.. aşkm senin kokunu aldım ben senî çok özlüyorum deyip ağladı Ciğerim köşesi yaa.. Şu hftayı atlatsak daha iyi olucak allahın izniyle
Bnmki dağıtım iznine geldi ya kuzu alıştı hemen buraya.. tekrar gidince bocaladı.. Biraz hassas benim sevdicekOyy kuzum benm alsrz ALLAHin iznyle yapck baska caremz yok malesf elmzdn sabrtmkten baska bsey gelmio bnmkinin keyfi yernde msj attgnda guluckler saçıyor bende oyle tabi de o bendn cok alsms sevndm ama byle olmasna darsi bna olsn.d gerci aglamyrm cok sukr en son ilk giderken ugurldgmzda aglmstm snra aglamdm cok sukr ALLAHm aglatmasn hcbrmzi hemen gecsn zamanmz insallah:)
Bnmki dağıtım iznine geldi ya kuzu alıştı hemen buraya.. tekrar gidince bocaladı.. Biraz hassas benim sevdicekRabbim hiç bozmasın bebeğim sonuna kdr byle iyi geçirin inşalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?