- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
bizimki de öyle hiç sevmez öyle şeyleriBenmde bu son kuzum gtmem dha bnmkne demedm dellenr gttgme.d.d
iyi akşamlar hayatıımİyi akşamlar kızlaaaaaar
Iyi aksamlar tatlm nasilsn:)İyi akşamlar kızlaaaaaar
Aynen kuzu bde ona parami verdn der dalga gecer bi hafta dilinden dusmem.dbizimki de öyle hiç sevmez öyle şeyleri
iyi akşamlar hayatıım
haha aynen aynenAynen kuzu bde ona parami verdn der dalga gecer bi hafta dilinden dusmem.d
:)))haha aynen aynen
İyiyim bebeğim yemeğimi yedim oturuyorm oyle ama hala karnım açmış gîbi hissediyorum ama yiyesimde yokIyi aksamlar tatlm nasilsn:)
İyi aksamlar kizlarrYesimcim zor bi gundu canim sanirim senin icin konustunmu askerinle nasilmis durumlar
canım benimm ne demekkk
canım benimm ne demekkksağ salim atlattınız gönlünüzü ferah tutun bebeğim
amin canım benim, mesajlaşıyoruz hayatım sabahtan beri biz de çok şükürAllah hepimizin yardımcısı olsun bebeğimSiz nasılsınız konuşabiliyormusunuz
amin canım benim, mesajlaşıyoruz hayatım sabahtan beri biz de çok şükür
yani şuan şaka gibi geliyor ama alışımca bana da daha hızlı geçecekmiş gibime geliyor kuzumÇok güzel dimiiSanki zaman daha hızlı geçiyor yani bana öyle geliyor mesajlaşınca
yani şuan şaka gibi geliyor ama alışımca bana da daha hızlı geçecekmiş gibime geliyor kuzum
Cnm izn yok abmde gitti askere orda gecryorlar izn vermezlerKızlar askerde dini ve ulusal bayramlarda izin hakkı var mı? Nette bununla ilgili bişey okudum ama tam anlayamadım.. Evci izni gibi çıkartabiliyomuyuz yksa birliğinde mi vakit geçiriliyo?Bi fikriniz var mı?
Ufffff neden ama yaaCnm izn yok abmde gitti askere orda gecryorlar izn vermezler
Keske oyle bisey olsaydida gelselerdi malesef gondermiyorlar kafalarina vuracanUfffff neden ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?