- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Niğğdakuuuuşiyiyimm canım ama yorgun hissediyorum ustumde bi agırlık var yaase nnasılsın
Ayyyy aynen bebeğiiim benimkide öyle diyo uzun dönem olmasına rağmen izin kullanmıyım ben hiç bi an önce bitsin aşkm diyo.. Muhtemelen değişir fikri alıştıkçada şimdilik byle düşünüyo.. Bugün dedimki aşkm bak istersen şuan çıkıp gelebilirim yada haftasonuna geleyim dedim gelme aşkm biraz alışayım yksa senden ayrılması dahada koyar bana diyoAynen canım bizde sırf bu yüzden izin kullanmayacağız zaten kısa dönem ama benim bile gitmemi istemiyor bırakman koyar birdaha alışamam diye bende bu yüzden sesimi çıkartmıyormm
aynen bizimki de öyle yastığa başını koyduğunda iş biter onun için
umarım canım benim hakkınızda hayırlısı olsun
nasıl olsun canım iş güçseni sormalı?
Yeşimim kıyamam kuzum yaa. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsunn bol bol dua edeceğiz elden bir şey gelmiyorr
merhaba canım
iyi akşamlar fıstığımm
Kız ne işi bu saatteIyiyim bende kuzu şuan işteyim ve çalışıyorum
Ayyyy aynen bebeğiiim benimkide öyle diyo uzun dönem olmasına rağmen izin kullanmıyım ben hiç bi an önce bitsin aşkm diyo.. Muhtemelen değişir fikri alıştıkçada şimdilik byle düşünüyo.. Bugün dedimki aşkm bak istersen şuan çıkıp gelebilirim yada haftasonuna geleyim dedim gelme aşkm biraz alışayım yksa senden ayrılması dahada koyar bana diyoKıyamamki yaa
Kız ne işi bu saatte
Ayyyy maşşallah kuzum sizinki bitmiş sayılır yaaAhh ahh kuzu alışırsa yerine bence de gelmesin erken gelecek düşünsene :) şuan bizimde 14 günümüz var ocak gibi yanına gidicem sonra nasipse Nisan'da burada kuzum :)
Ayyyy maşşallah kuzum sizinki bitmiş sayılır yaaBende aslında bi an önce dönmesi taraftarıyım kuzu düşünsene dağıtım izni dışında izin kullanmazsa 17gün birden eriyivercek şafak.. 2hftadan fzla bi zmn buu Yakın olması avantaj işte özledikçe ve bunaldıkça evci iznine çıkartsak bunun yanı sıra çarşı izinlerinde ben gitsem allah izin verirse diğer izinlerini kullanmasına gerek kalmayabilir belki Zaman göstericek tabi bebeğim bakalım yaa.. Uff vardiya işi sıkıntılıdır allah yardımcın olsn bitanem
Kızlar bugün noldu biliyomusunuz? Hastanede biz normalde ptesileri hasta başlatırız ilk gün haber vermeksizin gelmezse hastanın tedavisi iptal olur.. Bi asker yeni tedaviye başlıycakmış ama dün çıkartmadıkları için gelememiş bugün gelmiş.. Prosedürlerimiz gereği iptal olucaktı askerin tedavisi ama Kıyamadım ben aldım tedaviye
Senin askerin nerdeydi kuzucum? Doğrudur valla insan iş olmadığı halde bu saate işyerinde olmak istemez.. Çok sinir bozucuuYakin olmasi baya avantaj kuzum :) aynen dağıtım kullanmadı benm askerde Ramazan ayına denk geliyordu zaten acemilik yerinde kaldı ustasıda orasıydı. Bayramda kullanmıştı iznini :) gerek kalmaz kuzum inşallah bir an önce kavuşursun sevdiceğine :) aynen yaaa tatlım baya sıkıntı hemde iş yok birde boşuna geliyoz gibi birşey
Senin askerin nerdeydi kuzucum? Doğrudur valla insan iş olmadığı halde bu saate işyerinde olmak istemez.. Çok sinir bozucuuNe iş yapıosun bebeğim?
Ne güzelmiş bebeğim işin.. Mikrobioloji dersi görmüştük lisedede üniversitedede ama aklımda kalan bi otoklav var bide tenya saginataKütahyada Tatlim :) bIraz uzak iste banasuan hislerime tercuman Oldun :)) aynen evimde olmak istiyorum Beeen mikrobiyoloji labinda calisiyorm canim:)
kuzucum gökhan bana cok sıkıldım askım burdan dedi cok moralim bozuldu ya.. sabrı tukenmiş artık yariminNiğğdakuuuuşNooldu sana kuzucuuum niden byle oldunkiii
hayırdır kuzummm ?Canlarm hastaneye gitrik apar topar yazamdm k.bakmayin
Kolay değil bebeğim yaa kaç aylardır aynı yerde aynı tiplerin yüzünü görüyo.. Senden, ailesinden, arkadaşlarından uzakta.. Bunalmıştır iyice kuzucum.. Ama büyük kavuşmadan önceki son viraj artkkuzucum gökhan bana cok sıkıldım askım burdan dedi cok moralim bozuldu ya.. sabrı tukenmiş artık yariminazaldıkca sanırım böyle oluyor off...
Canlarm hastaneye gitrik apar topar yazamdm k.bakmayin
Günaydın hanımlar hayırlı sabahlaarGünümüz çoook güzel geçsin rabbim iyi insanlar çıkarsın hem bizim hemde askerlerimizin karşısına inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?