2014 Yarenleri! :)

Aynen canım bizde sırf bu yüzden izin kullanmayacağız zaten kısa dönem ama benim bile gitmemi istemiyor bırakman koyar birdaha alışamam diye bende bu yüzden sesimi çıkartmıyormm
Ayyyy aynen bebeğiiim benimkide öyle diyo uzun dönem olmasına rağmen izin kullanmıyım ben hiç bi an önce bitsin aşkm diyo.. Muhtemelen değişir fikri alıştıkçada şimdilik byle düşünüyo.. Bugün dedimki aşkm bak istersen şuan çıkıp gelebilirim yada haftasonuna geleyim dedim gelme aşkm biraz alışayım yksa senden ayrılması dahada koyar bana diyo Kıyamamki yaa

Iyiyim bende kuzu şuan işteyim ve çalışıyorum

Ahh ahh kuzu alışırsa yerine bence de gelmesin erken gelecek düşünsene :) şuan bizimde 14 günümüz var ocak gibi yanına gidicem sonra nasipse Nisan'da burada kuzum :)

Ahh ahh kuzu alışırsa yerine bence de gelmesin erken gelecek düşünsene :) şuan bizimde 14 günümüz var ocak gibi yanına gidicem sonra nasipse Nisan'da burada kuzum :)
Ayyyy maşşallah kuzum sizinki bitmiş sayılır yaa Bende aslında bi an önce dönmesi taraftarıyım kuzu düşünsene dağıtım izni dışında izin kullanmazsa 17gün birden eriyivercek şafak.. 2hftadan fzla bi zmn buu Yakın olması avantaj işte özledikçe ve bunaldıkça evci iznine çıkartsak bunun yanı sıra çarşı izinlerinde ben gitsem allah izin verirse diğer izinlerini kullanmasına gerek kalmayabilir belki Zaman göstericek tabi bebeğim bakalım yaa.. Uff vardiya işi sıkıntılıdır allah yardımcın olsn bitanem

Kızlar bugün noldu biliyomusunuz? Hastanede biz normalde ptesileri hasta başlatırız ilk gün haber vermeksizin gelmezse hastanın tedavisi iptal olur.. Bi asker yeni tedaviye başlıycakmış ama dün çıkartmadıkları için gelememiş bugün gelmiş.. Prosedürlerimiz gereği iptal olucaktı askerin tedavisi ama Kıyamadım ben aldım tedaviye

Yakin olmasi baya avantaj kuzum :) aynen dağıtım kullanmadı benm askerde Ramazan ayına denk geliyordu zaten acemilik yerinde kaldı ustasıda orasıydı. Bayramda kullanmıştı iznini :) gerek kalmaz kuzum inşallah bir an önce kavuşursun sevdiceğine :) aynen yaaa tatlım baya sıkıntı hemde iş yok birde boşuna geliyoz gibi birşey

Ayyy iyi yapmışsın kuzu ne dua etmiştir sana :) zaten Askeriyedeki insanlar pislik komutanlar neyse bişi demicem

Senin askerin nerdeydi kuzucum? Doğrudur valla insan iş olmadığı halde bu saate işyerinde olmak istemez.. Çok sinir bozucuu Ne iş yapıosun bebeğim?

Senin askerin nerdeydi kuzucum? Doğrudur valla insan iş olmadığı halde bu saate işyerinde olmak istemez.. Çok sinir bozucuu Ne iş yapıosun bebeğim?

Kütahyada Tatlim :) bIraz uzak iste bana suan hislerime tercuman Oldun :)) aynen evimde olmak istiyorum Beeen mikrobiyoloji labinda calisiyorm canim:)

Kütahyada Tatlim :) bIraz uzak iste bana suan hislerime tercuman Oldun :)) aynen evimde olmak istiyorum Beeen mikrobiyoloji labinda calisiyorm canim:)
Ne güzelmiş bebeğim işin.. Mikrobioloji dersi görmüştük lisedede üniversitedede ama aklımda kalan bi otoklav var bide tenya saginata Bizim hastanedede geçen hfta başladı vardiya Şimdilik hemşire hanımlar gidîyo teknikerler olarak bize yok ama daha çok hasta daha çok para azmiyle bîzede vardiya getirirler diye endişeliyim

kuzucum gökhan bana cok sıkıldım askım burdan dedi cok moralim bozuldu ya.. sabrı tukenmiş artık yarimin azaldıkca sanırım böyle oluyor off...
Kolay değil bebeğim yaa kaç aylardır aynı yerde aynı tiplerin yüzünü görüyo.. Senden, ailesinden, arkadaşlarından uzakta.. Bunalmıştır iyice kuzucum.. Ama büyük kavuşmadan önceki son viraj artk Azcık daha sabır

Günaydın hanımlar hayırlı sabahlaar Günümüz çoook güzel geçsin rabbim iyi insanlar çıkarsın hem bizim hemde askerlerimizin karşısına inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…