2014 Yarenleri! :)

Salvo ne oldu senin kargon? Benimki dağıtıma çıktı ama şu an sevgilim alaya atış talimi yapmaya gitti. Akşam gelecek o zaman anca teslim alıp almadığını öğrenebilirim.

O zaman hic dusunme gitmez kokusu :))

İnşallah yaa. :)
rahat ol kolay kolay gitmez koku acaba konaktakiler kokuyu beğenmeyip karşıyakaya mı yolladı tekrar

Bence de ya tipimizi ya kokumuzu beğenmediler

Salvo hanımcım bugün neşemiz oldu sağolsun darılmıyor biz de eğleniyoruz biraz

Ayyy neden darılim ya o kadarda değil yani
Aynen tatlım :) evet ya ama sevdiğimizden takılıyoruz hep

Yakında tüm ilçeleri dolaşacak kargo

Salvo ne oldu senin kargon? Benimki dağıtıma çıktı ama şu an sevgilim alaya atış talimi yapmaya gitti. Akşam gelecek o zaman anca teslim alıp almadığını öğrenebilirim.

Canım benim kargomun hedefi şaştı. İzmir turu yapmaya karar verdi ilçeleri geziyor

İnşallah yaa. :)

Bence de ya tipimizi ya kokumuzu beğenmediler

Ayyy neden darılim ya o kadarda değil yani

Yakında tüm ilçeleri dolaşacak kargo

yeni birşey eklendi mi ne çıkıyor ekranda, bugün dağıtılacak diye geçiyordu içimden saat 2 oldu, haber yok mu

yeni birşey eklendi mi ne çıkıyor ekranda, bugün dağıtılacak diye geçiyordu içimden saat 2 oldu, haber yok mu

En son

İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 10/12/2014 1021 Alıcı Merkez Torbayı Açtı
İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 10/12/2014 1148 Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı

Bu başkada bir şey yok ulen tl de kalmadı milleten telefon aldım az önce meşgul çalıyordu şansıma tükürim yaa

merkez torbayı açtı cümlesinden çok korkuyorum bak he birazdan torba tekrar kapatıldı yazar diye
ahahah bu ne beee gitmemek için direniyor resmen

torba yola geldi tövbe tövbeee sinirlerim bozuldu valla bu ne yaa şikayet etsen edemiyorsun

Şükür şimdi konuştum biriyle kadın dedi ki ayın 5inde vermişsiniz ama İzmir'e 9unda gelmiş. Bugün sabah 11 buçukta işlemleri bittiği için dağıtıma çıkamamış. Yarın teslim edilir kesin dedi ayy delircem.

İzmir güzel il gitmişken gezsin tüm ilçeleri. :)

Sinirlerim tepeme çıktı yaa.

sizin kargo istanbuldan izmire 6 gün sürdüyse bizim kargo Urfaya 1 ayda giderdi herhalde bu ne ya böyle şaşırdım kaldım

Cidden sinir olunmayacak gibi değil. Kurabiye yollasan bile bayatlamıştı. Zaten ptt özelleşti ama zihniyet hala devletten kalma.

sizin kargo istanbuldan izmire 6 gün sürdüyse bizim kargo Urfaya 1 ayda giderdi herhalde bu ne ya böyle şaşırdım kaldım

Pazartesi yollasaydım daha iyi olurdu ya hatayı cuma yollamakla yaptım ben. Ve İstanbul'da bekletilmiş kadın öyle dedi.

Cidden sinir olunmayacak gibi değil. Kurabiye yollasan bile bayatlamıştı. Zaten ptt özelleşti ama zihniyet hala devletten kalma.

Yaa o zaman normal kargoyla yollucam. Gişedeki kadına dedim ki kaç günde gider 3 4 gün dedi bende cuma günü diye öyle söyledi sandım. Dedim aps ama bana demesin mi aps falan eskidendi o

Yaa o zaman normal kargoyla yollucam. Gişedeki kadına dedim ki kaç günde gider 3 4 gün dedi bende cuma günü diye öyle söyledi sandım. Dedim aps ama bana demesin mi aps falan eskidendi o

Kargoyla yollarsan şubeden teslim alabilir ancak ama olsun.

ne yaptınız niye kavga ettiniz

Bir hata yapmıştım konu döndü dolaştı ona geldi. Bende bir şey söyledim bu da seni ilgilendirmez dedi dedim ne demek ilgilendirmez yani. Ama bizimle alakalı değil hatırlıyor musun abisiyle alakalı anlatmıştım hani o konu dedi seni ilgilendirmez bende dedim olay sana yansıyacaksa aynı ortamda bulunacaksan tabii ki ilgilendirir.
Sonra ben dedim dış kapının mandalıyım beni sahiplenmiyorsun falan koptum gittim.

Sonra ben uyuyorum iyi geceler zaten uykum var sinirlendirdiğinde üstüme gelme kalbini kırıyorum falan dedi. Bende dedim küs uyama öpim ama cevap gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…