O zaman hic dusunme gitmez kokusu :))
rahat ol kolay kolay gitmez kokuacaba konaktakiler kokuyu beğenmeyip karşıyakaya mı yolladı tekrar
Aynen tatlım :) evet ya ama sevdiğimizden takılıyoruz hep
Salvo ne oldu senin kargon? Benimki dağıtıma çıktı ama şu an sevgilim alaya atış talimi yapmaya gitti. Akşam gelecek o zaman anca teslim alıp almadığını öğrenebilirim.
İnşallah yaa. :)
Bence de ya tipimizi ya kokumuzu beğenmediler
Ayyy neden darılim ya o kadarda değil yani
Yakında tüm ilçeleri dolaşacak kargo
yeni birşey eklendi mi ne çıkıyor ekranda, bugün dağıtılacak diye geçiyordu içimden saat 2 oldu, haber yok mu
En son
İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 10/12/2014 1021 Alıcı Merkez Torbayı Açtı
İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 10/12/2014 1148 Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı
Bu başkada bir şey yok ulen tl de kalmadı milleten telefon aldım az önce meşgul çalıyordu şansıma tükürim yaa
merkez torbayı açtı cümlesinden çok korkuyorum bak he birazdan torba tekrar kapatıldı yazar diye
ahahah bu ne beee gitmemek için direniyor resmen
Benim torbayı bence taciz ediyorlar
Canım benim kargomun hedefi şaştı. İzmir turu yapmaya karar verdi ilçeleri geziyor
torba yola gelditövbe tövbeee sinirlerim bozuldu valla bu ne yaa şikayet etsen edemiyorsun
İzmir güzel il gitmişken gezsin tüm ilçeleri. :)
Şükür şimdi konuştum biriyle kadın dedi ki ayın 5inde vermişsiniz ama İzmir'e 9unda gelmiş. Bugün sabah 11 buçukta işlemleri bittiği için dağıtıma çıkamamış. Yarın teslim edilir kesin dedi ayy delircem.
Sinirlerim tepeme çıktı yaa.
Şükür şimdi konuştum biriyle kadın dedi ki ayın 5inde vermişsiniz ama İzmir'e 9unda gelmiş. Bugün sabah 11 buçukta işlemleri bittiği için dağıtıma çıkamamış. Yarın teslim edilir kesin dedi ayy delircem.
Sinirlerim tepeme çıktı yaa.
sizin kargo istanbuldan izmire 6 gün sürdüyse bizim kargo Urfaya 1 ayda giderdi herhaldebu ne ya böyle şaşırdım kaldım
Cidden sinir olunmayacak gibi değil. Kurabiye yollasan bile bayatlamıştı. Zaten ptt özelleşti ama zihniyet hala devletten kalma.
Yaa o zaman normal kargoyla yollucam. Gişedeki kadına dedim ki kaç günde gider 3 4 gün dedi bende cuma günü diye öyle söyledi sandım. Dedim aps ama bana demesin mi aps falan eskidendi o
Pazartesi yollasaydım daha iyi olurdu ya hatayı cuma yollamakla yaptım ben. Ve İstanbul'da bekletilmiş kadın öyle dedi.
Kargoyla yollarsan şubeden teslim alabilir ancak ama olsun.
neyse canım gitsin de artık geçtik süresinden
Haftasonuna denk getiririm ya da kargoyu arar söylerim cumartesi teslim alınacak diye hallolur o zaman sanırım.
Aynen ama sevdicekle kavga ettik dün bunlar gideydi iyi olurdu
ne yaptınız niye kavga ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?