:)) kendiler bu kadar gezmemistr fotograf kadar hahagünaydınnn
ahahah bence torbayı açtılar sizin fotoğrafları gördüler hemen kapatıp geri yolladılar
iyi gezdiniz heee karşıyaka konak ooo
Tamam tatlim operm aynen ya cok korktuk ilk cocuklari bde dha cok korktular gozleri doldu kiyamam:)Geçmiş olsun tatlıımmmm :) minnoşu öp benm içinçok tatlı cennet kokulu bebişler yaaaaa
Sagol bu arada kuzum :)))Geçmiş olsun tatlıımmmm :) minnoşu öp benm içinçok tatlı cennet kokulu bebişler yaaaaa
:)) kendiler bu kadar gezmemistr fotograf kadar haha
Haha:) yanls yere ulasmasnda heryeri gezdi cnku :))onu diyorum ya, kendilerinin yerine fotoğraflar geziyoryılan hikayesine döndü bir de aps yolladı yani, benimki urfaya uçak hızıyla gitmiş şükrettim yani
Haha:) yanls yere ulasmasnda heryeri gezdi cnku :))
Tamam tatlim operm aynen ya cok korktuk ilk cocuklari bde dha cok korktular gozleri doldu kiyamam:)
Ins bn gondercgmde byle olmaz sinr kupune donerm:)
Aynen öyle smdi bna tuhaf geleblr braz yasamadgm icn belki bnm de ksmet oldgnda olrsa bnde byle sakncam :) ALLAHm hepmzn gonlune gore versn yaa cok tatli bsey yegnmde byle icm kpr kpr olyor bende dusunemyrm yani :)Oyyyy ya kıyamam onlarada :) şimdi çöpten bile sakınırlar :)
Aynen öyle smdi bna tuhaf geleblr braz yasamadgm icn belki bnm de ksmet oldgnda olrsa bnde byle sakncam :) ALLAHm hepmzn gonlune gore versn yaa cok tatli bsey yegnmde byle icm kpr kpr olyor bende dusunemyrm yani :)
günaydınnnhoşgeldin aramıza, biraz da buraya yaz tabii
Cok tatlisin kuzum yaa:) otoklavımız demirbaş zatenBizim bolumler yakin birbirine desene hahah gorevin ne peki canim? Genelde hastanelerde vardiya var diye biliyorum canim hakkında hayırlısı inş olmaz tabii :)
Merhabaaaa :) günaydın ve hoşgeldinnnn:)
AMIN kuzum aynen bnde pskopt olrm herlde hehe yegnme baktgm zamanlr annem dio iyi bakyon hem pratk olur sna evlndgnde ksmet olrsa cocugna dikkatli olrsn bnm elm aygma dolanr herlde o an cok dikkat etmekten haha:)Amin kuzum yaa Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhAynen ya yiğenimde bnmde öyle oluyor kendimin olunca bilemiyorm nasıl olurum Hahaha psikopat olurum Heralde
hoşbulduuuk siz de gelin arada niye ayrılmışız ki böylenasılsın yeşimcimm konuştun mu urfalınla izin sorunu çıkmadı biliyo musunn bu akşam geliyo sevdicek sende durumlar ne izin kullanıyo mu kullanıcak mı?
hoşbulduuuk! naber nasıl başladı gün? hadi tanışalım
AMIN kuzum aynen bnde pskopt olrm herlde hehe yegnme baktgm zamanlr annem dio iyi bakyon hem pratk olur sna evlndgnde ksmet olrsa cocugna dikkatli olrsn bnm elm aygma dolanr herlde o an cok dikkat etmekten haha:)
Haha ay cnm ya kz ben duygusuzm aglamam kesn bna herks dio bse oldgnda sen duygszsn cocgnda da aglaman die gene belli olmaz tabi insan kendi cocugna dha farkli olur illaki:)Iyilik tatlım senden nabergünüm güzel başladı ama geceye kadar iyi gider inşallah ahahaha
Ayyyvalla kendinin oldu mu ayrı bence daha da iyi bakabilmek istersin ama Telaş mahveder bizi kesin düşünemedim kendimi bebişim ağlarsa oturur bende ağlarum kesin
hoşbulduuuk siz de gelin arada niye ayrılmışız ki böylenasılsın yeşimcimm konuştun mu urfalınla izin sorunu çıkmadı biliyo musunn bu akşam geliyo sevdicek sende durumlar ne izin kullanıyo mu kullanıcak mı?
Haha ay cnm ya kz ben duygusuzm aglamam kesn bna herks dio bse oldgnda sen duygszsn cocgnda da aglaman die gene belli olmaz tabi insan kendi cocugna dha farkli olur illaki:)
Inşallah teslim olur kuzu bu hafta içinde
Maskara oldum herkese ahaha:)) kendiler bu kadar gezmemistr fotograf kadar haha
onu diyorum ya, kendilerinin yerine fotoğraflar geziyoryılan hikayesine döndü bir de aps yolladı yani, benimki urfaya uçak hızıyla gitmiş şükrettim yani
Sende tatlısın tatlışım yaaCok tatlisin kuzum yaa:) otoklavımız demirbaş zatenBizim bolumler yakin birbirine desene hahah gorevin ne peki canim? Genelde hastanelerde vardiya var diye biliyorum canim hakkında hayırlısı inş olmaz tabii :)
Merhabaaaa :) günaydın ve hoşgeldinnnn:)
Mermiler yabancı çıkmış diye sen mi demiştin kuzum sanki birden öyle hatırladımzaten bu askerlik olayında yarenlere çok iş Düşüyor.. Normalde biraz asabiyimdir ama şimdi dişlerimi sıka sıka he diyorum herşeye .. Herşey askerim için:)
Alinma kz saka yapyorz hem fenami geziyor resminz :))Anca dalga geçin benimleee hıhhh
Maskara oldum herkese ahaha
Aynen yaa yurtdışına yolladım sanki bu nee ptt işte ne diyeyim
Yürüyerek gitseydim teslim etmiştim şimdiyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?