2014 Yarenleri! :)

Oyyyy ya kıyamam onlarada :) şimdi çöpten bile sakınırlar :)
Aynen öyle smdi bna tuhaf geleblr braz yasamadgm icn belki bnm de ksmet oldgnda olrsa bnde byle sakncam :) ALLAHm hepmzn gonlune gore versn yaa cok tatli bsey yegnmde byle icm kpr kpr olyor bende dusunemyrm yani :)

Aynen öyle smdi bna tuhaf geleblr braz yasamadgm icn belki bnm de ksmet oldgnda olrsa bnde byle sakncam :) ALLAHm hepmzn gonlune gore versn yaa cok tatli bsey yegnmde byle icm kpr kpr olyor bende dusunemyrm yani :)

Amin kuzum yaa Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhhh Aynen ya yiğenimde bnmde öyle oluyor kendimin olunca bilemiyorm nasıl olurum Hahaha psikopat olurum Heralde

günaydınnn hoşgeldin aramıza, biraz da buraya yaz tabii

hoşbulduuuk siz de gelin arada niye ayrılmışız ki böyle nasılsın yeşimcimm konuştun mu urfalınla izin sorunu çıkmadı biliyo musunn bu akşam geliyo sevdicek sende durumlar ne izin kullanıyo mu kullanıcak mı?

hoşbulduuuk! naber nasıl başladı gün? hadi tanışalım

Amin kuzum yaa Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhhh Aynen ya yiğenimde bnmde öyle oluyor kendimin olunca bilemiyorm nasıl olurum Hahaha psikopat olurum Heralde
AMIN kuzum aynen bnde pskopt olrm herlde hehe yegnme baktgm zamanlr annem dio iyi bakyon hem pratk olur sna evlndgnde ksmet olrsa cocugna dikkatli olrsn bnm elm aygma dolanr herlde o an cok dikkat etmekten haha:)

Iyilik tatlım senden naber günüm güzel başladı ama geceye kadar iyi gider inşallah ahahaha
AMIN kuzum aynen bnde pskopt olrm herlde hehe yegnme baktgm zamanlr annem dio iyi bakyon hem pratk olur sna evlndgnde ksmet olrsa cocugna dikkatli olrsn bnm elm aygma dolanr herlde o an cok dikkat etmekten haha:)

Ayyy valla kendinin oldu mu ayrı bence daha da iyi bakabilmek istersin ama Telaş mahveder bizi kesin düşünemedim kendimi bebişim ağlarsa oturur bende ağlarum kesin

Haha ay cnm ya kz ben duygusuzm aglamam kesn bna herks dio bse oldgnda sen duygszsn cocgnda da aglaman die gene belli olmaz tabi insan kendi cocugna dha farkli olur illaki:)

ben geliyorum arada oraya konuştum canım şuan mesajlaşıyorum çok şükür süper çok sevindim heyecan var mı heyecan ben kavuşmayı bekliyorum büyük bir hasretlee komutanı izin vermiyor, iznini kullanırsan hepsini kullandırtırım ama şimdi de kullanmak için çok erken zaten demişş izin planlarını nisan ayının sonuna falan bıraktık, yüksek ihtimal 100 den düşerken yanyana olucaz nasipse

Haha ay cnm ya kz ben duygusuzm aglamam kesn bna herks dio bse oldgnda sen duygszsn cocgnda da aglaman die gene belli olmaz tabi insan kendi cocugna dha farkli olur illaki:)

yok kuzu duygusuz değilsindir içinde yaşıyorsundur Duygularını :) inşallah görürüz o günlerimizi de :)

Inşallah teslim olur kuzu bu hafta içinde

Anca dalga geçin benimleee hıhhh
:)) kendiler bu kadar gezmemistr fotograf kadar haha
Maskara oldum herkese ahaha
onu diyorum ya, kendilerinin yerine fotoğraflar geziyor yılan hikayesine döndü bir de aps yolladı yani, benimki urfaya uçak hızıyla gitmiş şükrettim yani

Aynen yaa yurtdışına yolladım sanki bu nee ptt işte ne diyeyim
yok yok bulur o gideceği yeri dimi Salvo
nedense aklıma ''gideceğim tek yer havaalanı '' geldi

Yürüyerek gitseydim teslim etmiştim şimdiyee

Sende tatlısın tatlışım yaa Evet bizim bölümler yakın sayılır ben fizik tedavide çalışıyorum hastanede bebeğim fizyoterapî teknikeriyim Hastaları cihazlara bağlıyorum ondan snrada hadi yallah Geçmişler olsuuun Önceden yoktu vardiya kuzucum fizik tedaviyi rahat gördüler gözlerine battı oyüzdn önce haftasonu yarım gün nöbet getirdiler şindide vardiya İnşallah bize gelmeeezzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…