2014 Yarenleri! :)

üstüne gitmek yerine hiç susmayı denedin mi mesela bırak da o toparlasın bir konuyu bakalım becerebilicek mi
cevap gelmez tabi uyuyakalmıştır bugün o konu açıldı mı iyimisiniz şimdi

üstüne gitmek yerine hiç susmayı denedin mi mesela bırak da o toparlasın bir konuyu bakalım becerebilicek mi
cevap gelmez tabi uyuyakalmıştır bugün o konu açıldı mı iyimisiniz şimdi

Canım ben sustum mu o da susuyor. Ertesi gün oldu mu hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.
Bugün daha telefon açılmadı, dünde 8de açmıştı akşam. Ama şey dedi yarın telefonu hiç açamıcam tüm tabura denetleme var komutanla da işleri varmış. Malum benimki haberci oldu komutan peşinde geziyor

onun davrandığı gibi davranırsan belki birşeyler değişebilir, bunu daha önce denedim ve taktik tutmuştu
denetlemeler varsa ve evet dediğin gibi komutanın peşinde sürekli tel sıkıntı ama bir süre sonra rahatlar telefon konusunda inşallah

Ben beceremiyorum nedense bunu
Onun sinir olduğu şey benle ilgili bir şey söylerken benim de hemen sende böyle böyle yapmıştın demem. Bundan çok rahatsız oluyor

Ben beceremiyorum nedense bunu
Onun sinir olduğu şey benle ilgili bir şey söylerken benim de hemen sende böyle böyle yapmıştın demem. Bundan çok rahatsız oluyor

bundan ben de çok rahatsız olurum canım, konu saptırmak gibi oluyor mu sence de deli etme adamıııııı

ahahah valla alemsin

Gerçekten konu değiştirme amacım hiç yok

O değilde malum sosyal paylaşım sitesi varya orda arattıklarımızın kaydı saklanıyormuş ve bakabiliyormuşuz ben yeni öğrendim bunu.
Şimdi sevdicek yanımda facee girmiyor gerçi ama taklaya getirip girdirip baksam acaba kötü şeyler görür müyüm onu düşünüyorum yaa

evet herşeyi kaydediyor orası daha yeni mi öğrendin cicim, o siteye ilgisiz olduğun burdan belli şifresi yok mu sende bebeğim, ben şuan sana bunu sormaz şifresini bulmaya çalışıyor olurdum

evet herşeyi kaydediyor orası daha yeni mi öğrendin cicim, o siteye ilgisiz olduğun burdan belli şifresi yok mu sende bebeğim, ben şuan sana bunu sormaz şifresini bulmaya çalışıyor olurdum

Valla yeni öğrendim. Hayır şifresi yok hiç istemedim o da benden istemedi. İstesemde vermez galiba ama bende vermem

izmir e gitmek derken akraban falan var da kalmak mı, tatil mi ben de urfa ya mı gitsem turla

Aslında iş biraz karışık Bir işim var okulla ilgili onu halletmem gerek. :) Kalacak arkadaşlarım var ama hiçbiriyle konuşmuyorum şu anda Konuşsamda benimki izin vermez o ayrı Evci çıkarabilsem gezerdüük

senin konusmalarına bayılıyorum ya yüzümü güldürüyosun son viraj falan eheheh dogru bebegim cok normal aslında bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…