Bir hata yapmıştım konu döndü dolaştı ona geldi. Bende bir şey söyledim bu da seni ilgilendirmez dedi dedim ne demek ilgilendirmez yani. Ama bizimle alakalı değil hatırlıyor musun abisiyle alakalı anlatmıştım hani o konu dedi seni ilgilendirmez bende dedim olay sana yansıyacaksa aynı ortamda bulunacaksan tabii ki ilgilendirir.
Sonra ben dedim dış kapının mandalıyım beni sahiplenmiyorsun falan koptum gittim.
Sonra ben uyuyorum iyi geceler zaten uykum var sinirlendirdiğinde üstüme gelme kalbini kırıyorum falan dedi. Bende dedim küs uyama öpim ama cevap gelmedi
üstüne gitmek yerine hiç susmayı denedin mi mesela bırak da o toparlasın bir konuyu bakalım becerebilicek mi
cevap gelmez tabi uyuyakalmıştırbugün o konu açıldı mı iyimisiniz şimdi
Canım ben sustum mu o da susuyor. Ertesi gün oldu mu hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.
Bugün daha telefon açılmadı, dünde 8de açmıştı akşam. Ama şey dedi yarın telefonu hiç açamıcam tüm tabura denetleme var komutanla da işleri varmış. Malum benimki haberci oldu komutan peşinde geziyor
onun davrandığı gibi davranırsan belki birşeyler değişebilir, bunu daha önce denedim ve taktik tutmuştu
denetlemeler varsa ve evet dediğin gibi komutanın peşinde sürekli tel sıkıntı ama bir süre sonra rahatlar telefon konusunda inşallah
Ben beceremiyorum nedense bunu
Onun sinir olduğu şey benle ilgili bir şey söylerken benim de hemen sende böyle böyle yapmıştın demem.Bundan çok rahatsız oluyor
bundan ben de çok rahatsız olurum canım, konu saptırmak gibi oluyor mu sence dedeli etme adamıııııı
Hayır aklıma geliyor bana diyorsunda kendine de bak der gibi
ahahah valla alemsin
Hos buldum cnm kargo ne oldu ne alemdeler.dHoşgeldin canım
Gerçekten konu değiştirme amacım hiç yok
O değilde malum sosyal paylaşım sitesi varya orda arattıklarımızın kaydı saklanıyormuş ve bakabiliyormuşuz ben yeni öğrendim bunu.
Şimdi sevdicek yanımda facee girmiyor gerçi ama taklaya getirip girdirip baksam acaba kötü şeyler görür müyüm onu düşünüyorum yaa
Hos buldum cnm kargo ne oldu ne alemdeler.d
evet herşeyi kaydediyor orası daha yeni mi öğrendin cicim, o siteye ilgisiz olduğun burdan bellişifresi yok mu sende bebeğim, ben şuan sana bunu sormaz şifresini bulmaya çalışıyor olurdum
Valla yeni öğrendim. Hayır şifresi yok hiç istemedim o da benden istemedi. İstesemde vermez galiba ama bende vermem
Ooh keyif cekyorlarCanım hala İzmir turu yapıyor
o zaman hiç bızıklama cicimöğrenmemiş gibi devam et derim
Ooh keyif cekyorlar
Aynen yan yana olduğumuzda konusunu açarım sadeceYazın İzmir'e gitmeyi düşünüyorum bunun için bile şimdiden heyecanlandım
Sorma canım yaa
izmir e gitmek derken akraban falan var da kalmak mı, tatil miben de urfa ya mı gitsem turla
senin konusmalarına bayılıyorum ya yüzümü güldürüyosunKolay değil bebeğim yaa kaç aylardır aynı yerde aynı tiplerin yüzünü görüyo.. Senden, ailesinden, arkadaşlarından uzakta.. Bunalmıştır iyice kuzucum.. Ama büyük kavuşmadan önceki son viraj artkAzcık daha sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?