Aynen kuzum icmde yasrm da anlamyrlr iste tek kendiler duygsl sanki hahyok kuzu duygusuz değilsindir içinde yaşıyorsundur Duygularını :) inşallah görürüz o günlerimizi de :)
Alinma kz saka yapyorz hem fenami geziyor resminz :))
Anca dalga geçin benimleee hıhhh
Maskara oldum herkese ahaha
Aynen yaa yurtdışına yolladım sanki bu nee ptt işte ne diyeyim
Yürüyerek gitseydim teslim etmiştim şimdiyee
neşemiz oldun bugün
Yok yaa kalici farfumse gtmez kokusu cnmAhaha alınmam ben öylee yaaO değilde parfüm kokusu uçtu gitti ona yanıyorum ahaha
Anca dalga geçin benimleee hıhhh
Maskara oldum herkese ahaha
Aynen yaa yurtdışına yolladım sanki bu nee ptt işte ne diyeyim
Yürüyerek gitseydim teslim etmiştim şimdiyee
Sende tatlısın tatlışım yaaEvet bizim bölümler yakın sayılır ben fizik tedavide çalışıyorum hastanede bebeğim fizyoterapî teknikeriyim Hastaları cihazlara bağlıyorum ondan snrada hadi yallah Geçmişler olsuuun Önceden yoktu vardiya kuzucum fizik tedaviyi rahat gördüler gözlerine battı oyüzdn önce haftasonu yarım gün nöbet getirdiler şindide vardiya İnşallah bize gelmeeezzzz
Aynen kuzum icmde yasrm da anlamyrlr iste tek kendiler duygsl sanki hahAMIN kuzum ALLAH nasp etsn hepmze insallah:)
Ahaha alınmam ben öylee yaaO değilde parfüm kokusu uçtu gitti ona yanıyorum ahaha
Yok yaa kalici farfumse gtmez kokusu cnm
Sorun yok canım benim zatenSalvom balım sevdiğimizden takılıyoruz yaaa :)
sen de bol sıksaydın ben bir sıkmışım ki''parfümümün kokusu kalmış mı '' dedim ceyhun a, ''kalmış hatta öyleydi ki koliyi açmadan koku yükseliyordu koliden '' demişti
O zaman hic dusunme gitmez kokusu :))Fotoğraflara da sıktım her şeye sıktım ahaha
Sorun yok canım benim zaten
Valla bol bol sıktım hatta bir ara ben tıkandım kokudan düşün yani
Iyilik tatlım senden nabergünüm güzel başladı ama geceye kadar iyi gider inşallah ahahaha
Ayyyvalla kendinin oldu mu ayrı bence daha da iyi bakabilmek istersin ama Telaş mahveder bizi kesin düşünemedim kendimi bebişim ağlarsa oturur bende ağlarum kesin
olmaz mı kuzum yaaaa gece 3 saatlik uykuylayım heycandanben geliyorum arada orayakonuştum canım şuan mesajlaşıyorum çok şükür süper çok sevindim heyecan var mı heyecan ben kavuşmayı bekliyorum büyük bir hasretlee komutanı izin vermiyor, iznini kullanırsan hepsini kullandırtırım ama şimdi de kullanmak için çok erken zaten demişş izin planlarını nisan ayının sonuna falan bıraktık, yüksek ihtimal 100 den düşerken yanyana olucaz nasipse
Fotoğraflara da sıktım her şeye sıktım ahaha
benden de iyiliiik bombayız bombaaa patlamazsak iyi
olmaz mı kuzum yaaaa gece 3 saatlik uykuylayım heycandanaaa urfaya tek mi gidiyosun kalıyo musun gece peki yakın mısın ki urfaya ay ne çok sordum keşke ben de gidebilseydimm o yüzden dayanamıyoruz işte sözde kısa dönem, bütün iznini kullandı
Geçmiş olsun bebeğim kıyamamki yaaaAbmn kizini goturduk kuzum 7aylik emeklerken odadki duvara carpti kafasi sisti braz.gittik cok sukur flmlerde iyi ckti sagol sekerim dusunup sordgn icn:)
Fotoğraflara da sıktım her şeye sıktım ahaha
Sağol tatlm smdi iyi sukur indi sisligi cocuk bu duse kalka buyucek cok carpmadi ama ilk cocuklri die tedrgnler endslnyorlar icleri raht olsn die gittik:) sagol.bebegim dusundgn icnGeçmiş olsun bebeğim kıyamamki yaaa
benden de iyiliiik bombayız bombaaa patlamazsak iyi
olmaz mı kuzum yaaaa gece 3 saatlik uykuylayım heycandanaaa urfaya tek mi gidiyosun kalıyo musun gece peki yakın mısın ki urfaya ay ne çok sordum keşke ben de gidebilseydimm o yüzden dayanamıyoruz işte sözde kısa dönem, bütün iznini kullandı
ayyyyy utandııım kafayı kırmışım resmengeliyorum oraya derken topikten bahsettim cicimnasıl gideyim urfaya, tekirdağdayım ben.. aramızda var 1400 km aslında baharda istiyorum gitmek ama sevdicek kesinlikle olmaz diyorr onu ikna etmem lazımm 2 aydır göremiyorum 4 ay daha sabretmem lazım, askerlik sebebiyle değil başka bir sebepten olsa ben de dayanamazdım ama mecburen mecburen mecburen mecburen mecburiyetten hele bir gelsin izne kısmetse çatır çatır yicezz bütün izinleri oh oh
ayyyyy utandııım kafayı kırmışım resmenboool bol sabırlar kuzum uzun dönemmişsiniz bi de su gibi aksın inşallah :) gel bare ''topiğe'' pastamsı bişi yaptım fotoyu da attım sevgilikin midesi bayram etsin
rahat ol kolay kolay gitmez kokuacaba konaktakiler kokuyu beğenmeyip karşıyakaya mı yolladı tekrar
Alemsin tatlım çok güldüm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?