2014 Yarenleri! :)

Kuzu 2defa okuduktan snra olaya hakim olabildim Arada bi nokta virgül fln koyaydın iyiydi Neyse gelelim meseleye.. Kıyamam kadıncağıza boşyere delinmiş oldu Ama tabiiki hata o ilk kayıt işlemini yapan şapşalda.. Eminim o hiç bi şekilde hatasını kabul etmemiştir, suçlu sen olmuşsundur.. Sen aldın ya kanı.. Sinir oldum o kadına yaa Allah büyük ama bebeğim sen bundan snra daha dikkatli olursun.. Rabbimde elbet o kadına dersini vericektir..

Tamam kuzum.nokta.katarim.kiz.anlasilsin.die.yazim.nasil.boyle.net.mi ay telden yazamiyorum bide ben. Aynen kuzu leyla ya terelelli o çok şükür kadın anlayışlı çıktı. Yoksa bende yerdim ceza yi

biz de bir kaç kez mesajlaştık Cumadan beri biz de adam akıllı konuşamadık hep 1-2 dakika, bir cacık anlamadım ben bu işten
Birdaha ben mesajlarina cevap vermicem die mesaj attim sinir kupu etti yaaa yataga grcince yazio askm cvp veryrm tık yok uyuyr deli etti

Tamam kuzum.nokta.katarim.kiz.anlasilsin.die.yazim.nasil.boyle.net.mi ay telden yazamiyorum bide ben. Aynen kuzu leyla ya terelelli o çok şükür kadın anlayışlı çıktı. Yoksa bende yerdim ceza yi
Ahahahah nokta mı KATICAN bebeğimmmm Bu kezde çok nokta kattın bebeğim Olmuyorrr olmuyorrrr Şaka bi yana rabbim her zmn ve her yerde iyi insanlar çıkarsın karşımıza yaa..

Ahahahah nokta mı KATICAN bebeğimmmm Bu kezde çok nokta kattın bebeğim Olmuyorrr olmuyorrrr Şaka bi yana rabbim her zmn ve her yerde iyi insanlar çıkarsın karşımıza yaa..
Boyle, virgul, katayim, nasil, haha saka yapyrm tatlm duzenli yazarim. Sekerim telde zor olyor arada yazmam:) AMIN tatlm ALLAHm hepmzi iyi insanlarla karslstrr insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…