- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Uykusundan mı kıskanıcan kızzz.. Allah senii naapmasınOyleyimdir kuzum huyum kurusunama deli edyor bni koskancm yani artk o derece.d.d
Kiz cok vakt gecrmyr öyle olunca napimUykusundan mı kıskanıcan kızzz.. Allah senii naapmasın
kız o derece mi bizimki ben varsam uyumazDesene aynilarsozlendgmzde gtmedn evlerne yemege cagrdilar kaynanamgil. Erkenden zibardi uykuyu cok seviyor bendende cok seviyordur uykuyu dana
Kiz o derece okuz iste gelmsm ilk kez ceknyrm tek brakmada dedm uyardm da haa tamam askm ilk kez gelcn bze uyurmym odun muym o kdr bir bir yedrdm laflarikız o derece mi bizimki ben varsam uyumaz
ay hahahaha gerçekten komik bee uykucuKiz o derece okuz iste gelmsm ilk kez ceknyrm tek brakmada dedm uyardm da haa tamam askm ilk kez gelcn bze uyurmym odun muym o kdr bir bir yedrdm laflari
Zaten uykucu die kaydettim telde.dellenyor dalga gecyrm uykucu die ne zaman bu kdr uykudan vazgecerse demicem kaydettgmde silcm dedm bakalmay hahahaha gerçekten komik bee uykucu
süper fikir kuzuummZaten uykucu die kaydettim telde.dellenyor dalga gecyrm uykucu die ne zaman bu kdr uykudan vazgecerse demicem kaydettgmde silcm dedm bakalm
Ahaha çok tatlısın yaaKiz cok vakt gecrmyr öyle olunca napimbirkere dayanmdm ama evciniznine gelnde suratna su fisrattm uyansn die haha
Sende cok tatlsn kz.d Aynen hatta dedm bdahakine igrenclesirm su yerine tukurrum siratina hahahaAhaha çok tatlısın yaaSu mu fışrattın bebeğim
Aynen pes etmem bu huyundan vazgecsin die elmden gwleni yapcm kiz valasüper fikir kuzuumm
yap valla bebeğim, bu arada şafakları attırıyorsun dimi kuzum sen attırmaya başladın diye hatırlıyorumAynen pes etmem bu huyundan vazgecsin die elmden gwleni yapcm kiz vala
Evet kuzu bikere yaptm da ben gec uyuyrm die yanls yapmstm.d duzenli yazarm bugn:)yap valla bebeğim, bu arada şafakları attırıyorsun dimi kuzum sen attırmaya başladın diye hatırlıyorum
ayy çok geçmiş olsun kuzum neyseki birşeyi yok afacanın Allahım esirgesinnn :) ne demek kuzum olur mu :)Abmn kizini goturduk kuzum 7aylik emeklerken odadki duvara carpti kafasi sisti braz.gittik cok sukur flmlerde iyi ckti sagol tatlm sordgn icn:)
Merveemmm nasılsın bebeğim? Sevdiğinle naptınızayy çok geçmiş olsun kuzum neyseki birşeyi yok afacanın Allahım esirgesinnn :) ne demek kuzum olur mu :)
Sagol tatlm yaa aynen massallahi var yernde durmuyor ki zabdedmyrz:) sen napysn naslsn kuzumayy çok geçmiş olsun kuzum neyseki birşeyi yok afacanın Allahım esirgesinnn :) ne demek kuzum olur mu :)
hayırdır kuzum içsel bişeymiCnm sıkkın bnm ya nedeni yok ama
hiç konuşmadık telefonum kapalı aradımı bilmiyorum ama aramamıştır da zatenMerveemmm nasılsın bebeğim? Sevdiğinle naptınız
Calstgm personeln biri canimi sıktı ondandr kuzum smdi iyiym ama sizn sayenzde :)hayırdır kuzum içsel bişeymi
maşallah :) bende yurttayım pc başında kafa dağıtıyorum flm izleyip ağlıyorum falan tipik bunalım :) sen nasılsın fıstığımmSagol tatlm yaa aynen massallahi var yernde durmuyor ki zabdedmyrz:) sen napysn naslsn kuzum
Kiz telfonunu acsana hadi aramissahiç konuşmadık telefonum kapalı aradımı bilmiyorum ama aramamıştır da zatenhoşbuldumm kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?