Kiyamam Aglama kuzum ya izleme romantk seyler bnde korku flmi ayrliyrm kendme izleym dedm iyi ol hep tatlm umidini kaybetme saknmaşallah :) bende yurttayım pc başında kafa dağıtıyorum flm izleyip ağlıyorum falan tipik bunalım :) sen nasılsın fıstığımm
Yaaa neden kapattın tlf kuzuum annen babanda ulaşamazsa merak ederleeerhiç konuşmadık telefonum kapalı aradımı bilmiyorum ama aramamıştır da zatenhoşbuldumm kuzummm
iyi ol kzuumm ya okudum dengesizler çok ya öyleleri yüzünden işini iyi yapanlarda arada kaynıyı sen sıkma canınıı :)Calstgm personeln biri canimi sıktı ondandr kuzum smdi iyiym ama sizn sayenzde :)
aramamıştır aramadığını görmek daha çok üzüyo arasa ulaşamasa kardeşimi arar oda arkadaşımı arar inat ediyo laz inadı tuttu ama yılbaşında ankarada olacak bakalım o zaman napacak. arkadaşlarda kalacaktık birsürü plan vardı hepsini mahvetti. askerde olsa kapatmam ama evde ya nasılsa içim rahat biraz aramış olsa bile burnu sürtsün çok üzdü o beni 2 aydır ben alttan aldıkça üzdü. asker psikolojisinden çıktı artıkKiz telfonunu acsana hadi aramissa
yaa bi hata suç yada sevgisizlik olsa anlayacağım ama ruhsal bunalımnda yanında olmayacaksam ne anlamı var ki ilişkinin birlikteliğinKiyamam Aglama kuzum ya izleme romantk seyler bnde korku flmi ayrliyrm kendme izleym dedm iyi ol hep tatlm umidini kaybetme sakn
onlarla netten görüntülü konuşuyoz sürekli aramazlar yani telden kolay kolayYaaa neden kapattın tlf kuzuum annen babanda ulaşamazsa merak ederleeer
Kiyamam kuzum yaa. Ac genede ailen arar falan. Ankarya geldgnde konusmak icn arar bence bu kadr kolay degl btrmek heleki sevgi bagi coksa takma bebegm arar ALLAHn iznylearamamıştır aramadığını görmek daha çok üzüyo arasa ulaşamasa kardeşimi arar oda arkadaşımı arar inat ediyo laz inadı tuttu ama yılbaşında ankarada olacak bakalım o zaman napacak. arkadaşlarda kalacaktık birsürü plan vardı hepsini mahvetti. askerde olsa kapatmam ama evde ya nasılsa içim rahat biraz aramış olsa bile burnu sürtsün çok üzdü o beni 2 aydır ben alttan aldıkça üzdü. asker psikolojisinden çıktı artık
Kuzim erkekleri anlamak zor. Onlara gorede kizlari anlamak zormus oyle derler genelde o yzdn hic takma keyfi yerine gelsn elbet arar seni insallahyaa bi hata suç yada sevgisizlik olsa anlayacağım ama ruhsal bunalımnda yanında olmayacaksam ne anlamı var ki ilişkinin birlikteliğinben de aynı durumlara geldiğimde ondan mı vazgeçseydim :/
inadı yuymaz umarım yılbaşına denk geldi dedik normalde anlamı yoktu ama birlikte geçiricez diye sevinmiştik. bence vardı sevgi ama ona yokmuş demek kiKiyamam kuzum yaa. Ac genede ailen arar falan. Ankarya geldgnde konusmak icn arar bence bu kadr kolay degl btrmek heleki sevgi bagi coksa takma bebegm arar ALLAHn iznyle
tamam canımmm beniimm olcak öyle aradaEvet kuzu bikere yaptm da ben gec uyuyrm die yanls yapmstm.d duzenli yazarm bugn:)
inşallah kuzum. aslında biz çok basitiz sevsinler saysınlar belli etsinler yeter bi malum dönem de zor oluyoruz. ben erkana hep ben ayda 5 gün atarlı oluyorum sen 365 gün diyodum kabul ediyodu :)hiçbişey olmasa kıskançlıktan atar yapıyodu beyimiz olsada gene kıskansa ah ahh :/Kuzim erkekleri anlamak zor. Onlara gorede kizlari anlamak zormus oyle derler genelde o yzdn hic takma keyfi yerine gelsn elbet arar seni insallah
Evet kuzum oyle yapyorm bde sizn sayenzde moralm uerine gelyor cok sukur iyi ki varsnz:)iyi ol kzuumm ya okudum dengesizler çok ya öyleleri yüzünden işini iyi yapanlarda arada kaynıyı sen sıkma canınıı :)
Aynen tatlm dun yazlmadi dmi ona gore iki gun dusecem .d.d:)tamam canımmm beniimm olcak öyle arada
yok yazılmadı galiba kuzum, ama plakaları düşmemiştin galiba plakaları 3 düşecektin diye hatırluyorum amaAynen tatlm dun yazlmadi dmi ona gore iki gun dusecem .d.d:)
Olur ALLAHin iźnyle kuzum sen umidini yitrme aynen biz kolay anlaslrz sevsnler yeterli ama gene anlamazlar.odunlar:) bak.bnm can da byle bseye sinrlensn ne kadr sevsede ayrlrdi benden bi siniri herseye mal olyor ayriyetten cok trip atrdi bn dayanamzdm o nasl dayanrdi cok cnm sklrdi erkekler cok cins ya Ama Kuzum arar insallah takma bebegiminşallah kuzum. aslında biz çok basitiz sevsinler saysınlar belli etsinler yeter bi malum dönem de zor oluyoruz. ben erkana hep ben ayda 5 gün atarlı oluyorum sen 365 gün diyodum kabul ediyodu :)hiçbişey olmasa kıskançlıktan atar yapıyodu beyimiz olsada gene kıskansa ah ahh :/
Tamam kuzum smdi yaparm yanls bse yaparsam siz duzeltrsnz beni.d.dyok yazılmadı galiba kuzum, ama plakaları düşmemiştin galiba plakaları 3 düşecektin diye hatırluyorum amayada atarsa yapalım şimdi düzeltirsin yanlış olmasın ama sen bilirsin tabi
sizde iyi ki varsınız sende iyi ki varsın kuzumm :)Evet kuzum oyle yapyorm bde sizn sayenzde moralm uerine gelyor cok sukur iyi ki varsnz:)
düzeltiriz canım benim sen o kadar uğraşıyorsun sonuçtaTamam kuzum smdi yaparm yanls bse yaparsam siz duzeltrsnz beni.d.d
kızlaaarrr, askerimle 1 saat konuştuk telefon mesaj sıkıntımız kalmadı artık çok şükür whatsapptan da konuşuyoruz resim atıyoruz rahat rahatt çok şükür bugünlerimize. çok sabrettik bugünler için artık şuan her şey gönlümüze göre gidiyor. Cumadan beri konuşamıyorduk doğru dürüst ama bugün acısını çıkarttık resmen. Rabbim tüm askerlerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?