2014 Yarenleri! :)

maşallah :) bende yurttayım pc başında kafa dağıtıyorum flm izleyip ağlıyorum falan tipik bunalım :) sen nasılsın fıstığımm
Kiyamam Aglama kuzum ya izleme romantk seyler bnde korku flmi ayrliyrm kendme izleym dedm iyi ol hep tatlm umidini kaybetme sakn

Kiz telfonunu acsana hadi aramissa
aramamıştır aramadığını görmek daha çok üzüyo arasa ulaşamasa kardeşimi arar oda arkadaşımı arar inat ediyo laz inadı tuttu ama yılbaşında ankarada olacak bakalım o zaman napacak. arkadaşlarda kalacaktık birsürü plan vardı hepsini mahvetti. askerde olsa kapatmam ama evde ya nasılsa içim rahat biraz aramış olsa bile burnu sürtsün çok üzdü o beni 2 aydır ben alttan aldıkça üzdü. asker psikolojisinden çıktı artık

Kiyamam Aglama kuzum ya izleme romantk seyler bnde korku flmi ayrliyrm kendme izleym dedm iyi ol hep tatlm umidini kaybetme sakn
yaa bi hata suç yada sevgisizlik olsa anlayacağım ama ruhsal bunalımnda yanında olmayacaksam ne anlamı var ki ilişkinin birlikteliğin ben de aynı durumlara geldiğimde ondan mı vazgeçseydim :/

Kiyamam kuzum yaa. Ac genede ailen arar falan. Ankarya geldgnde konusmak icn arar bence bu kadr kolay degl btrmek heleki sevgi bagi coksa takma bebegm arar ALLAHn iznyle

yaa bi hata suç yada sevgisizlik olsa anlayacağım ama ruhsal bunalımnda yanında olmayacaksam ne anlamı var ki ilişkinin birlikteliğin ben de aynı durumlara geldiğimde ondan mı vazgeçseydim :/
Kuzim erkekleri anlamak zor. Onlara gorede kizlari anlamak zormus oyle derler genelde o yzdn hic takma keyfi yerine gelsn elbet arar seni insallah

Kiyamam kuzum yaa. Ac genede ailen arar falan. Ankarya geldgnde konusmak icn arar bence bu kadr kolay degl btrmek heleki sevgi bagi coksa takma bebegm arar ALLAHn iznyle
inadı yuymaz umarım yılbaşına denk geldi dedik normalde anlamı yoktu ama birlikte geçiricez diye sevinmiştik. bence vardı sevgi ama ona yokmuş demek ki

Kuzim erkekleri anlamak zor. Onlara gorede kizlari anlamak zormus oyle derler genelde o yzdn hic takma keyfi yerine gelsn elbet arar seni insallah
inşallah kuzum. aslında biz çok basitiz sevsinler saysınlar belli etsinler yeter bi malum dönem de zor oluyoruz. ben erkana hep ben ayda 5 gün atarlı oluyorum sen 365 gün diyodum kabul ediyodu :)hiçbişey olmasa kıskançlıktan atar yapıyodu beyimiz olsada gene kıskansa ah ahh :/

kızlaaarrr, askerimle 1 saat konuştuk telefon mesaj sıkıntımız kalmadı artık çok şükür whatsapptan da konuşuyoruz resim atıyoruz rahat rahatt çok şükür bugünlerimize. çok sabrettik bugünler için artık şuan her şey gönlümüze göre gidiyor. Cumadan beri konuşamıyorduk doğru dürüst ama bugün acısını çıkarttık resmen. Rabbim tüm askerlerimizi korusun

Aynen tatlm dun yazlmadi dmi ona gore iki gun dusecem .d.d:)
yok yazılmadı galiba kuzum, ama plakaları düşmemiştin galiba plakaları 3 düşecektin diye hatırluyorum ama yada atarsa yapalım şimdi düzeltirsin yanlış olmasın ama sen bilirsin tabi

Olur ALLAHin iźnyle kuzum sen umidini yitrme aynen biz kolay anlaslrz sevsnler yeterli ama gene anlamazlar.odunlar:) bak.bnm can da byle bseye sinrlensn ne kadr sevsede ayrlrdi benden bi siniri herseye mal olyor ayriyetten cok trip atrdi bn dayanamzdm o nasl dayanrdi cok cnm sklrdi erkekler cok cins ya Ama Kuzum arar insallah takma bebegim

yok yazılmadı galiba kuzum, ama plakaları düşmemiştin galiba plakaları 3 düşecektin diye hatırluyorum ama yada atarsa yapalım şimdi düzeltirsin yanlış olmasın ama sen bilirsin tabi
Tamam kuzum smdi yaparm yanls bse yaparsam siz duzeltrsnz beni.d.d

Çok şükür canım bak herşey yoluna girdi Nasıl iyi geliyor dimii fotoğrafını görmek bile, şuan seni çok iyi anlıyorum Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…