Cook sevndm adina kuzum MASSALLAH diyelim :) darisi bize olsun sabreden dermis muradina ermiss derler gercktende dogrukızlaaarrr, askerimle 1 saat konuştuk telefon mesaj sıkıntımız kalmadı artık çok şükür whatsapptan da konuşuyoruz resim atıyoruz rahat rahatt çok şükür bugünlerimize. çok sabrettik bugünler için artık şuan her şey gönlümüze göre gidiyor. Cumadan beri konuşamıyorduk doğru dürüst ama bugün acısını çıkarttık resmen. Rabbim tüm askerlerimizi korusun
aynennn ya bizde de öyle oluyodu hele ilk başlarda kafayı yiyodum neden bu kadar odun diye ama alışmıştım. benim kaynana karışmadıysa biz barışırız inşallah da korkum ondan yana :/Olur ALLAHin iźnyle kuzum sen umidini yitrme aynen biz kolay anlaslrz sevsnler yeterli ama gene anlamazlar.odunlar:) bak.bnm can da byle bseye sinrlensn ne kadr sevsede ayrlrdi benden bi siniri herseye mal olyor ayriyetten cok trip atrdi bn dayanamzdm o nasl dayanrdi cok cnm sklrdi erkekler cok cins ya Ama Kuzum arar insallah takma bebegim
çokkkk sevindimmm kuzum daha çok konuştuğunuz kavuştuğunuz günlere olsun inşallahhhh maşallahhh Allah bozmasın :)kızlaaarrr, askerimle 1 saat konuştuk telefon mesaj sıkıntımız kalmadı artık çok şükür whatsapptan da konuşuyoruz resim atıyoruz rahat rahatt çok şükür bugünlerimize. çok sabrettik bugünler için artık şuan her şey gönlümüze göre gidiyor. Cumadan beri konuşamıyorduk doğru dürüst ama bugün acısını çıkarttık resmen. Rabbim tüm askerlerimizi korusun
çok iyi yaa iyi ne kelime ki kuzumm, aynen ben de seni anlıyorum o mutluluğuuuÇok şükür canım bak herşey yoluna girdiNasıl iyi geliyor dimii fotoğrafını görmek bile, şuan seni çok iyi anlıyorum Amin canım
çok sağol canıım beniimCook sevndm adina kuzum MASSALLAH diyelim :) darisi bize olsun sabreden dermis muradina ermiss derler gercktende dogru
bebeğiiim amin çokk sağollllçokkkk sevindimmm kuzum daha çok konuştuğunuz kavuştuğunuz günlere olsun inşallahhhh maşallahhh Allah bozmasın :)
Hııı ozmn tamaaaam kuzucumonlarla netten görüntülü konuşuyoz sürekli aramazlar yani telden kolay kolay
ni erkan beyin de burnu sürtsün azıcık kaç gündür perişanım buralardaHııı ozmn tamaaaam kuzucum
kopamıyorum ki şafak saymaktan da vazgeçemiyorumçok iyi yaa iyi ne kelime ki kuzumm, aynen ben de seni anlıyorum o mutluluğuuu
çok sağol canıım beniimamiiinn tez zamanda darısı başınızaa hayırlısıylaa
bebeğiiim amin çokk sağollllsen nasılsınnn nasıl gidiyorrr? seni buralarda görebilmek çok güzell
kopulmaz o kadar kolay değil ki kuzum.. ee telefonun kapalı galiba nasıl ulaşabilecek ki sana başka türlü?kopamıyorum ki şafak saymaktan da vazgeçemiyorumbiz hala hiç konuşmadık ki konuşmayacaz da galiba ses çıkmadı hiç ne yazık ki
selam tatlıım hoşgeldinKızlarrr selaammmm
aramak istese ulaşır o her yerden netten falanda görmedim hiç hayatla bağı koptu galiba kızlardan w.appına bakıyorm orayada girmiyo en son bemle konuştuğu tarih sanırım inadına yenik düşecek :/kopulmaz o kadar kolay değil ki kuzum.. ee telefonun kapalı galiba nasıl ulaşabilecek ki sana başka türlü?
selam tatlıım hoşgeldin
Haklısın bebeğim azıcık anlasın hatasını.. Bilsin kıymetini.. Ama abartıpta çocuk aradığında çok üstüne gitme.. Çnkü seviyosun kuzucum.. Zaten çocuk seni aldatmadı, hakaret etmedi.. Yani çoook bunalıp konuşmak istemiyorm dedi okdr..dimi? Bu devirde sevmek ve sevilmek büyük şans bebeğim.. Kıymetini bilmek lazım..ya
ni erkan beyin de burnu sürtsün azıcık kaç gündür perişanım buralarda
Benim icini ferah tut ALLAHin iznyle arar bece arar yani sende umidini kaybetme hic sakn skmada canini lutfenaynennn ya bizde de öyle oluyodu hele ilk başlarda kafayı yiyodum neden bu kadar odun diye ama alışmıştım. benim kaynana karışmadıysa biz barışırız inşallah da korkum ondan yana :/
Hoşgeldin çalışan bağyanKızlarrr selaammmm
tamam kuzucum o zaman yarından itibaren açarım telefonuBenim icini ferah tut ALLAHin iznyle arar bece arar yani sende umidini kaybetme hic sakn skmada canini lutfen
AMIN kuzum benim cok tesekkr ederm kz:)çok iyi yaa iyi ne kelime ki kuzumm, aynen ben de seni anlıyorum o mutluluğuuu
çok sağol canıım beniimamiiinn tez zamanda darısı başınızaa hayırlısıylaa
bebeğiiim amin çokk sağollllsen nasılsınnn nasıl gidiyorrr? seni buralarda görebilmek çok güzell
evet kuzum orası öyle...Haklısın bebeğim azıcık anlasın hatasını.. Bilsin kıymetini.. Ama abartıpta çocuk aradığında çok üstüne gitme.. Çnkü seviyosun kuzucum.. Zaten çocuk seni aldatmadı, hakaret etmedi.. Yani çoook bunalıp konuşmak istemiyorm dedi okdr..dimi? Bu devirde sevmek ve sevilmek büyük şans bebeğim.. Kıymetini bilmek lazım..
Ac bebegim bencede insallah hayrlsyla.guzel haber de alrsn barisirsnz en yakn zamanda insallah tatlmtamam kuzucum o zaman yarından itibaren açarım telefonu
[/QUOTE]8 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 48---NEVŞEHİR
PLASLAN / 53--- SAMSUN
MYNM / 84
OZGEEMRE / 84
NIDAGKHN / 94
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
EFERVA/ 129
WAIT_AND_WAIT / 129
EVMAKINESI/ 130
TUCE_TUCE/ 130
SAMOZLEM/ 130
PERIKIZI/ 131
PRENSES/ 131
EFULI_/ 131
POFUDUK16/ 145
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
EFERVA / 131
WAİT_AND_WAİT / 131
EVMAKİNESİ / 131
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA/ 221
ZAMANSIZ93 / 241
YESMCEYHN/ 244
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA/ 221
ZAMANSIZ93/ 241
YESMCEYHN/ 244
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
UZAKMAWİ / 329
KAMUHE / 330
PANZEHİR121/ 330
DENİZLİLİLİLİ / 332
MLTM / 340
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
canım hakkınızda hayırlısı olsun canım benimaramak istese ulaşır o her yerden netten falanda görmedim hiç hayatla bağı koptu galiba kızlardan w.appına bakıyorm orayada girmiyo en son bemle konuştuğu tarih sanırım inadına yenik düşecek :/
[/QUOTE]8 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 48---NEVŞEHİR
PLASLAN / 53--- SAMSUN
MYNM / 84
OZGEEMRE / 84
NIDAGKHN / 94
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
EFERVA/ 129
WAIT_AND_WAIT / 129
EVMAKINESI/ 130
TUCE_TUCE/ 130
SAMOZLEM/ 130
PERIKIZI/ 131
PRENSES/ 131
EFULI_/ 131
POFUDUK16/ 145
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
EFERVA / 131
WAİT_AND_WAİT / 131
EVMAKİNESİ / 131
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA/ 221
ZAMANSIZ93 / 241
YESMCEYHN/ 244
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA/ 221
ZAMANSIZ93/ 241
YESMCEYHN/ 244
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
UZAKMAWİ / 329
KAMUHE / 330
PANZEHİR121/ 330
DENİZLİLİLİLİ / 332
MLTM / 340
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
AMIN kuzum benim cok tesekkr ederm kz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?