2014 Yarenleri! :)

Cook sevndm adina kuzum MASSALLAH diyelim :) darisi bize olsun sabreden dermis muradina ermiss derler gercktende dogru

aynennn ya bizde de öyle oluyodu hele ilk başlarda kafayı yiyodum neden bu kadar odun diye ama alışmıştım. benim kaynana karışmadıysa biz barışırız inşallah da korkum ondan yana :/

çokkkk sevindimmm kuzum daha çok konuştuğunuz kavuştuğunuz günlere olsun inşallahhhh maşallahhh Allah bozmasın :)

Çok şükür canım bak herşey yoluna girdi Nasıl iyi geliyor dimii fotoğrafını görmek bile, şuan seni çok iyi anlıyorum Amin canım
çok iyi yaa iyi ne kelime ki kuzumm, aynen ben de seni anlıyorum o mutluluğuuu
Cook sevndm adina kuzum MASSALLAH diyelim :) darisi bize olsun sabreden dermis muradina ermiss derler gercktende dogru
çok sağol canıım beniim amiiinn tez zamanda darısı başınızaa hayırlısıylaa

çokkkk sevindimmm kuzum daha çok konuştuğunuz kavuştuğunuz günlere olsun inşallahhhh maşallahhh Allah bozmasın :)
bebeğiiim amin çokk sağollll sen nasılsınnn nasıl gidiyorrr? seni buralarda görebilmek çok güzell

kopamıyorum ki şafak saymaktan da vazgeçemiyorum biz hala hiç konuşmadık ki konuşmayacaz da galiba ses çıkmadı hiç ne yazık ki

kopulmaz o kadar kolay değil ki kuzum.. ee telefonun kapalı galiba nasıl ulaşabilecek ki sana başka türlü?

selam tatlıım hoşgeldin
aramak istese ulaşır o her yerden netten falanda görmedim hiç hayatla bağı koptu galiba kızlardan w.appına bakıyorm orayada girmiyo en son bemle konuştuğu tarih sanırım inadına yenik düşecek :/

ya

ni erkan beyin de burnu sürtsün azıcık kaç gündür perişanım buralarda
Haklısın bebeğim azıcık anlasın hatasını.. Bilsin kıymetini.. Ama abartıpta çocuk aradığında çok üstüne gitme.. Çnkü seviyosun kuzucum.. Zaten çocuk seni aldatmadı, hakaret etmedi.. Yani çoook bunalıp konuşmak istemiyorm dedi okdr..dimi? Bu devirde sevmek ve sevilmek büyük şans bebeğim.. Kıymetini bilmek lazım..

8 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ

TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:

MUTELLA

PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:

HUZURAERDİM / 48---NEVŞEHİR

PLASLAN / 53--- SAMSUN

MYNM / 84

OZGEEMRE / 84
NIDAGKHN / 94

PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:

EFERVA/ 129

WAIT_AND_WAIT / 129

EVMAKINESI/ 130

TUCE_TUCE/ 130

SAMOZLEM/ 130

PERIKIZI/ 131

PRENSES/ 131

EFULI_/ 131

POFUDUK16/ 145

ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

EFERVA / 131

WAİT_AND_WAİT / 131

EVMAKİNESİ / 131

YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:

PEMBECANTA/ 221

ZAMANSIZ93 / 241

YESMCEYHN/ 244

100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

PEMBECANTA/ 221

ZAMANSIZ93/ 241

YESMCEYHN/ 244

200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

UZAKMAWİ / 329

KAMUHE / 330

PANZEHİR121/ 330

DENİZLİLİLİLİ / 332

MLTM / 340

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR

ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
[/QUOTE]

aynennn ya bizde de öyle oluyodu hele ilk başlarda kafayı yiyodum neden bu kadar odun diye ama alışmıştım. benim kaynana karışmadıysa biz barışırız inşallah da korkum ondan yana :/
Benim icini ferah tut ALLAHin iznyle arar bece arar yani sende umidini kaybetme hic sakn skmada canini lutfen

AMIN kuzum benim cok tesekkr ederm kz:)

evet kuzum orası öyle...

[/QUOTE]
dogRu yaptmmi bu defakizlar.d.dd

aramak istese ulaşır o her yerden netten falanda görmedim hiç hayatla bağı koptu galiba kızlardan w.appına bakıyorm orayada girmiyo en son bemle konuştuğu tarih sanırım inadına yenik düşecek :/
canım hakkınızda hayırlısı olsun canım benim
[/QUOTE]
eline sağlık kuzummm
AMIN kuzum benim cok tesekkr ederm kz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…