- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Eneeeem boşveeeer otursunlar oturdukları yerde kız elbet bitecek gidecek askerlikyavrum biz napak ölekmihiçç izin yok bizde oynarız o halde
Demet duuuuuuurkizlar bana dur diyin hadiiiiii
cok gecccc balimmmmmDemet duuuuuuur
keşke canım benim ama ah mesafeler ahoy canim benimm :) ah bi gelebilsem keske yakinlarda oturuyo olsaydik keske :) kosa kosa gelirdim kizzz :) beraber ceyiz bakmaya giderdik falan of beeee :)
cok icme kizz zararli zararliii :)
afiyet olsunnbende şimdiii kahve yapıyodum tam
sen gel kuzum da kahveyi ben de yaparım vallahiiben 2 tane içtim bugün 3e de razıyım
evet canimm :) bi kahve yapsam iceriz ama demiii :)
Yaaaa canım kahve çektiiiiiiiiiibende şimdiii kahve yapıyodum tam
ay hadi insallah diyelim kuzuum :)keşke canım benim ama ah mesafeler ahbelki bir gün olur kuzum ya ümidimizi kesmeyelim
afiyet olsunn
Hadi yaaacok gecccc balimmmmm
hhahaha hadi sende yap karsılıklı höpürdetelim kuzucumYaaaa canım kahve çektiiiiiiiiii
Saol canısıkeşke canım benim ama ah mesafeler ahbelki bir gün olur kuzum ya ümidimizi kesmeyelim
afiyet olsunn
aldim kiz aldim taki kutusu aldimHadi yaaaKuzuuuuummm azcıkta çeyiz alışverişine gir bak o da accayiiip zevkliiiii
yap gitsin kuzuuYaaaa canım kahve çektiiiiiiiiii
inşallahhhay hadi insallah diyelim kuzuum :)
Saol canısı
vallahi bizim kiradaki evimizde minicik bir oda vardı çeyiz odası yapmıştım orayı, ama bu aldığımız evde yatak odası baya büyük biz de gardrobu biraz öne çektik arkasına koyduk düzenledik hiçte belli olmuyor odada daralmadı yine de sığdı oda rahat rahat onun dışında dediğin gibi baza altları falan da var tabi, şu da bir gerçek ki çeyizin son aşamasına geldiğinde kabul etmek gerekiyor ki her yer koli olacakKızlaar yaa çeyizleriniizi nerde muhafaza ediyosunuz?? benim daha şimdiden yatak altları baza altları dolap ustleri dolduki daha bi sürü sey gelecek yemek takımı kucuk ev aletleri. Nereye koycamm onlarııı odaya öyle gelişi güzelde koyulmazkiiii
aaa gittin mi kızz? Enesin haberi var mı??Ben de bugün konsere gittim çok önemli değil ama kurt döktü hoplaya zıplaya Sagopa Kajmer konserine gittim. Enes gittiğinden beri ilk defa bir şey yaptım :) :)
Evet biliyorum arkadaslarmdan gordugum kadarıyla bi oda sadece ceyizlerle dolmustu :) Bizimde bi kucuk odamız var abim yok askerdeyken hazır oraya stoklayayım barivallahi bizim kiradaki evimizde minicik bir oda vardı çeyiz odası yapmıştım orayı, ama bu aldığımız evde yatak odası baya büyük biz de gardrobu biraz öne çektik arkasına koyduk düzenledik hiçte belli olmuyor odada daralmadı yine de sığdı oda rahat rahat onun dışında dediğin gibi baza altları falan da var tabi, şu da bir gerçek ki çeyizin son aşamasına geldiğinde kabul etmek gerekiyor ki her yer koli olacak
aaa gittin mi kızz? Enesin haberi var mı??
valla benim henuz okadar ceyizim yok kuzum hepsi buyuk bi kutum var onun icine sigiyo dolabin ustunde :) bunlari subatta geldigimde getiricem cunku hepsini birden getirmek cok zor olur :) ama buyuk seyleri misafir odamiz var oraya koyariz heralde canimKızlaar yaa çeyizleriniizi nerde muhafaza ediyosunuz?? benim daha şimdiden yatak altları baza altları dolap ustleri dolduki daha bi sürü sey gelecek yemek takımı kucuk ev aletleri. Nereye koycamm onlarııı odaya öyle gelişi güzelde koyulmazkiiii
kesinlikle şimdiden stokla kuzumEvet biliyorum arkadaslarmdan gordugum kadarıyla bi oda sadece ceyizlerle dolmustu :) Bizimde bi kucuk odamız var abim yok askerdeyken hazır oraya stoklayayım bari
Var kuzumvallahi bizim kiradaki evimizde minicik bir oda vardı çeyiz odası yapmıştım orayı, ama bu aldığımız evde yatak odası baya büyük biz de gardrobu biraz öne çektik arkasına koyduk düzenledik hiçte belli olmuyor odada daralmadı yine de sığdı oda rahat rahat onun dışında dediğin gibi baza altları falan da var tabi, şu da bir gerçek ki çeyizin son aşamasına geldiğinde kabul etmek gerekiyor ki her yer koli olacak
aaa gittin mi kızz? Enesin haberi var mı??
Anladım canım cok yuk olmasın aynen.. :) İnşallah odalarımız dolup taşar çeyizlerle oy ne güzeelvalla benim henuz okadar ceyizim yok kuzum hepsi buyuk bi kutum var onun icine sigiyo dolabin ustunde :) bunlari subatta geldigimde getiricem cunku hepsini birden getirmek cok zor olur :) ama buyuk seyleri misafir odamiz var oraya koyariz heralde canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?