2014 Yarenleri! :)

Kızlaar yaa çeyizleriniizi nerde muhafaza ediyosunuz?? benim daha şimdiden yatak altları baza altları dolap ustleri doldu ki daha bi sürü sey gelecek yemek takımı kucuk ev aletleri. Nereye koycamm onlarııı odaya öyle gelişi güzelde koyulmazkiiii

Ben de bugün konsere gittim çok önemli değil ama kurt döktü hoplaya zıplaya Sagopa Kajmer konserine gittim. Enes gittiğinden beri ilk defa bir şey yaptım :) :)

vallahi bizim kiradaki evimizde minicik bir oda vardı çeyiz odası yapmıştım orayı, ama bu aldığımız evde yatak odası baya büyük biz de gardrobu biraz öne çektik arkasına koyduk düzenledik hiçte belli olmuyor odada daralmadı yine de sığdı oda rahat rahat onun dışında dediğin gibi baza altları falan da var tabi, şu da bir gerçek ki çeyizin son aşamasına geldiğinde kabul etmek gerekiyor ki her yer koli olacak
Ben de bugün konsere gittim çok önemli değil ama kurt döktü hoplaya zıplaya Sagopa Kajmer konserine gittim. Enes gittiğinden beri ilk defa bir şey yaptım :) :)
aaa gittin mi kızz? Enesin haberi var mı??

Evet biliyorum arkadaslarmdan gordugum kadarıyla bi oda sadece ceyizlerle dolmustu :) Bizimde bi kucuk odamız var abim yok askerdeyken hazır oraya stoklayayım bari

valla benim henuz okadar ceyizim yok kuzum hepsi buyuk bi kutum var onun icine sigiyo dolabin ustunde :) bunlari subatta geldigimde getiricem cunku hepsini birden getirmek cok zor olur :) ama buyuk seyleri misafir odamiz var oraya koyariz heralde canim

Var kuzum sabah aradığında gülüyodk muhabbet arasında dedm kızlar konsere gidicekmiş gideym mi bi durdu böyle sonra gitme desem gitmck msn dedi gitmicem hayatım dedm git git bi seferlik dedi

Anladım canım cok yuk olmasın aynen.. :) İnşallah odalarımız dolup taşar çeyizlerle oy ne güzeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…