- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
idare ediyorum sukur canim sen nasilsin :)günaydın bebeğimnasılsınn
hadi kolay gelsin yavrucumEvet kızlaaar bnm işim bitti eve kaçıyorummmmTemislik yapıcam bugüüün biraz işim olucaaak Görüşürüüüüüz
Sagol demetimmm özledimmm kızz seniiî :) inşallah erdinle bugün aranızı sıcacıııık yaparsınıız :)hadi kolay gelsin yavrucum
canimsin :) saol guzelim bende ozledim inan.. bugun pek umudum yok yarina allah kerim yavrummSagol demetimmm özledimmm kızz seniiî :) inşallah erdinle bugün aranızı sıcacıııık yaparsınıız :)
idare ediyorum sukur canim sen nasilsin :)
allah iyilik versin kuzumm
Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah kuzucum.. Benim bugünkü işim bitti eve gidiyorum fıstığım seninde az kalmıştır
Zamanla bunuda atlatırsınız bebeğim yaa bizim nişanlımla ayrı gayrımız yoktur kesinlikle.. Senin paran bnm param diye bişi olmaz çnkü biz "BİZ"iz.. Zamanla eminim sizde aşıcaksınız bunu.. Şimdi böyle yapması iyi aslında ne kdr düşünceli olduğunu gösteriyo bu bebeğim.. Seni zor duruma sokmak istemiyo.. İnce düşünceliallah iyilik versin kuzumm
erdiyi küstürdüm gecen canimtelefon alalim falan diye konustuk ben dedim ben burda uygun getireyim falan, fiyati da uygun gercekten.. iyi dedi yazın geldiginde getirirsin hem işe başlamış olurum ozaman rahat oderim dedi dedim ben getireyim subatta, yazın oderiz.. nasil yani sen simdi alcan ben sana yazin mi odicem olmaz diye sert cikti cok kiziyo oyle seylere bile bile kirdim onu anliyacagin canim
allah iyilik versin kuzumm
erdiyi küstürdüm gecen canimtelefon alalim falan diye konustuk ben dedim ben burda uygun getireyim falan, fiyati da uygun gercekten.. iyi dedi yazın geldiginde getirirsin hem işe başlamış olurum ozaman rahat oderim dedi dedim ben getireyim subatta, yazın oderiz.. nasil yani sen simdi alcan ben sana yazin mi odicem olmaz diye sert cikti cok kiziyo oyle seylere bile bile kirdim onu anliyacagin canim
Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah kuzucum.. Benim bugünkü işim bitti eve gidiyorum fıstığım seninde az kalmıştırDarısı yarınki işime inşallah Senin yarın tatil dimi ohhh misss
bende oyle olsun istiyorum canim senin benim param mi var diyorum.. ama o elimi cebime attirmiyo hic.. bi keresinde kahve icmistik wcye gitti ben o ara hesabi odedim gelince gerek yok gulum yapma ben varken senin odemeni istemiyom dedi :) istiyo ki onun parasi bizim olsun benim ki bana kalsin alisverisi sevdigimi biliyo sen kendine al biseyler diyo hep :) simdi bide arabaya kredi oduyorum, babama yardim ediyorum ya cok uzuluyo zaten cok masrafin var bu kargolara bussuru para veriyosun falan diye uzuldu yavrum gecen..Zamanla bunuda atlatırsınız bebeğim yaa bizim nişanlımla ayrı gayrımız yoktur kesinlikle.. Senin paran bnm param diye bişi olmaz çnkü biz "BİZ"iz.. Zamanla eminim sizde aşıcaksınız bunu.. Şimdi böyle yapması iyi aslında ne kdr düşünceli olduğunu gösteriyo bu bebeğim.. Seni zor duruma sokmak istemiyo.. İnce düşünceliKız sende çok ince düşüncelisin.. Bak tencere kapak olmuşsunuz siiiz
kotu dusunmedigini biliyorum merak etme sıkıntı yok dedi dün ama durgun yani hala atlatamadi.. yavas yavas yumusatirim bugun insallah canim saol.. birbirimize yardim etmek kadar guzel bisey var mi canim yapin tabi ne guzellcanım bence senin kötü niyetli olmadığının o da farkında ve kırılması için sebep yok sanki he, hassas bi dönemde olduğu için böyle tepki verdiğini düşünüyorum sıkma canını kendini suçlu hissetme, en kısa zamanda anlıcaktır aslında onu düşünerek bunu söylediğini
askere gitmeden önce bizde telefon aldık canım şuan o çalışmadığı için ben ödüyorum, kısmetse gelince o da benim öğrenim kredimi ödememe yardım edicek, böyle böyle idare ediyoruz bebeğim
kotu dusunmedigini biliyorum merak etme sıkıntı yok dedi dün ama durgun yani hala atlatamadi.. yavas yavas yumusatirim bugun insallah canim saol.. birbirimize yardim etmek kadar guzel bisey var mi canim yapin tabi ne guzell
bebeğiim hoşgeldiingunaydin canlarim
katiliyorum yavrum :) tamam canim yuzumu guldurdunuz cok saolun ya :)hayat şartları canım destek olmak gerekiyor her şekilde hem maddi hem manevicanım benim zamanla atlatırsınız bunları, gülsün yüzün biraz
hosbulduk pofiiim :) nasilsin yavrukusumbebeğiim hoşgeldiin
iyiyim canım benim çok şükür evdeyim iştee seni sormalı sen nasılsın bakalımkatiliyorum yavrum :) tamam canim yuzumu guldurdunuz cok saolun ya :)
hosbulduk pofiiim :) nasilsin yavrukusum
bende iyiyim sukur kuzum nolsun :) birda ki canlar iyi olmami sagliyolar :)iyiyim canım benim çok şükür evdeyim iştee seni sormalı sen nasılsın bakalım
öyledir kuzum biz birbirimize muhtacızbende iyiyim sukur kuzum nolsun :) birda ki canlar iyi olmami sagliyolar :)
bende carsiya gidicem canim haftaya dugun var arkadasimin biseler eksik oyle iste kuzum
oyle valla kuzum :) hee ne demezsin cokta severim ya oynamayi :) hic sevmiyorum oynamayi yaaa herkes beni izliyomus gibi hissediyorum ama oynamazsam dover beni kizlar oyuzden sesimi cikarmiyorum :)öyledir kuzum biz birbirimize muhtacıziyi bakalım kurtlarınızı dökersiniz artık
valla ben çok seviyorumm off düğün olsa da döksem kurtlarımııoyle valla kuzum :) hee ne demezsin cokta severim ya oynamayi :) hic sevmiyorum oynamayi yaaa herkes beni izliyomus gibi hissediyorum ama oynamazsam dover beni kizlar oyuzden sesimi cikarmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?