- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Bizim kanımızda var kuzum heralde :) ben de öyleyim düğün olsa da oynasam modunda :)valla ben çok seviyorumm off düğün olsa da döksem kurtlarımııben de başta öyleydim ama artık alıştım ya hiç öyle gelmiyor
heralde hayatım birimiz evlensekte yapıversek kınasını burdaBizim kanımızda var kuzum heralde :) ben de öyleyim düğün olsa da oynasam modunda :)
Nişanlılara öncelikkkkheralde hayatım birimiz evlensekte yapıversek kınasını burda
Sende iyiki varsın kuzucummmm gel bi sarılalııımbende oyle olsun istiyorum canim senin benim param mi var diyorum.. ama o elimi cebime attirmiyo hic.. bi keresinde kahve icmistik wcye gitti ben o ara hesabi odedim gelince gerek yok gulum yapma ben varken senin odemeni istemiyom dedi :) istiyo ki onun parasi bizim olsun benim ki bana kalsin alisverisi sevdigimi biliyo sen kendine al biseyler diyo hep :) simdi bide arabaya kredi oduyorum, babama yardim ediyorum ya cok uzuluyo zaten cok masrafin var bu kargolara bussuru para veriyosun falan diye uzuldu yavrum gecen..
zar zor ikna ettim sadece kontorunu aliyorum askerdeyken otomatikmen yukluyorum ona bozuldu ilk zamanlar ben alamazsam alirsin dedi ama ikna ettim bari buna izin ver dedim tamam dedi canim
tencere kapak kismi dogruda kuzum ama cok ince fikirlilikte iyi degil iste bazen :)
moral veriyosun insana cok tatlisin canim ya iyiki varsin
kotu dusunmedigini biliyorum merak etme sıkıntı yok dedi dün ama durgun yani hala atlatamadi.. yavas yavas yumusatirim bugun insallah canim saol.. birbirimize yardim etmek kadar guzel bisey var mi canim yapin tabi ne guzell
askerleri çarşıda olan hatuncuklarıma gelsinBu iyiydi kuzu yaa
Ozaman bana gelmiyo mu fıstık? Benimkinin daha izni yok ilk 1ay izin vermiolarmış pislik şeyler snra 2haftada 1mişaskerleri çarşıda olan hatuncuklarıma gelsin
yavrum biz napak ölekmiOzaman bana gelmiyo mu fıstık? Benimkinin daha izni yok ilk 1ay izin vermiolarmış pislik şeyler snra 2haftada 1miş
nlduuu bebişkizlar bana dur diyin hadiiiiii
ayakkabilarin 3u ni aliyordum 1ini biraktimm 2sini aldimnlduuu bebiş
hahah peki madeemNişanlılara öncelikkkkşafağı az olanlara önceliiikk bnm şafak karanlık,nişan yok yani pofuduğumm oklar seni gösteriyooo
ohh gez kusum kaynananla ne guzel yaa allah bozmasin hep boyle anne kiz gibi olun insallah :) bende yeni geldim alisveristen mahvoldum bayadir bu kadar uzun kalmamistim yauukızlaar bugün çok yakın bir arkadaşım bizdeydi akşamüstü o gitti ben de misafirliğe gittim başkasına kayınvalidem annem görümcem ben falannn gezdim gezdim geldim anlayacağınızz, sizler napıyosunuzz
amin inşallah canım beniim, ay yorulmuşsundur tabi yaaohh gez kusum kaynananla ne guzel yaa allah bozmasin hep boyle anne kiz gibi olun insallah :) bende yeni geldim alisveristen mahvoldum bayadir bu kadar uzun kalmamistim yauu
evet canimm :) bi kahve yapsam iceriz ama demiii :)amin inşallah canım beniim, ay yorulmuşsundur tabi yaa
sen gel kuzum da kahveyi ben de yaparım vallahiievet canimm :) bi kahve yapsam iceriz ama demiii :)
oy canim benimm :) ah bi gelebilsem keske yakinlarda oturuyo olsaydik keske :) kosa kosa gelirdim kizzz :) beraber ceyiz bakmaya giderdik falan of beeee :)sen gel kuzum da kahveyi ben de yaparım vallahiiben 2 tane içtim bugün 3e de razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?