hahah iyi hadi kuzum iyisiinnnVar kuzumsabah aradığında gülüyodk muhabbet arasında dedm kızlar konsere gidicekmiş gideym mi bi durdu böyle sonra gitme desem gitmck msn dedi gitmicem hayatım dedm git git bi seferlik dedi
Nasıllar kuzuuuu seksi bişilermiiialdim kiz aldim taki kutusu aldimbide hep ayni yerden alirdim atletlerimi ama bayadir bulamiyordum uretim yapmiyolardi heralde bugun gorunce birden 6 tane aldimmm hemen koydum ceyiz kutuma
Bebiş kusura bkma yeni gördm cvp yazdmyap gitsin kuzuuyavrum mesajımı gördün mü sen beniim?
inşallahhh
Evet biliyorum arkadaslarmdan gordugum kadarıyla bi oda sadece ceyizlerle dolmustu :) Bizimde bi kucuk odamız var abim yok askerdeyken hazır oraya stoklayayım bari
Benim bi odam bomboş kuzucum orayı çeyiz odası yaptımKızlaar yaa çeyizleriniizi nerde muhafaza ediyosunuz?? benim daha şimdiden yatak altları baza altları dolap ustleri dolduki daha bi sürü sey gelecek yemek takımı kucuk ev aletleri. Nereye koycamm onlarııı odaya öyle gelişi güzelde koyulmazkiiii
yine yazdım canım bir bak sana zahmet yineBebiş kusura bkma yeni gördm cvp yazdm
kuzum merhabaaaaBenimkide odamın kapının arkasında kalan kısım çok fazla dikkat çekmiyor o köşeye bütün kolileri istifledim ama tabi zamanla odayı tamamen kaplayabılır
OH OHH olsun tabi balımmm :) ne güzell allah bereket versin:)Benim bi odam bomboş kuzucum orayı çeyiz odası yaptım2+1 evin 1odası oturma odası 1odası yatak odasıysa diğeride çeyiz odası olur hihihihihi
evet zamanla hiç yer kalmayacak inşallahBenimkide odamın kapının arkasında kalan kısım çok fazla dikkat çekmiyor o köşeye bütün kolileri istifledim ama tabi zamanla odayı tamamen kaplayabılır
aranızda güllerin savaşını izleyen vvaarmı bayılıyorum bu diziye
napıyosun kuzumMerhabaa şekerimmmm
aa bu bölüm çok heycanlıı güllerin savaaşıBende çokk seviyorummmm ama bu tarz benimi izliyorum
napıyosun kuzum
napayım çay içtim şimdi oturuyorum kuzum hep devam hepp işimiz ne bizim beklemek beklemekİyiiiymm canım ya durmak yok beklemeye devamsen napıyorsunn ?
kiz yokk ay utandimNasıllar kuzuuuu seksi bişilermiii
Ayyy yerim ben seni yaaakiz yokk ay utandimnormal gunluk boyle kip tutan atletler onlara cok alistim canim onlarsiz cikamam disari :) seksiiiiiilere daha cok var onlari evlenmeden az once alirim ayyyy cok utandim
bazen ben de seviyorum askerliği yaaa gerçekten değiştiriyor kuzumm maşallah diyelim deKızlar bu askerlik bnm aşkımı acayip değiştirdi yaaaaAşk böcüğü oldu çıktı Bi kere daha aşık oldum aşkımaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?