2014 Yarenleri! :)

hoşgeldin canıımm

iyiyim canım benim çok şükürr, ay kıyamam yaa yorulmuşsundurr

Aynen kuzu yaa dinleniyorm şuan zaten Yorumları okudum askerin hasta olmuş geçmiş olsın canım :)

ne güzel kuzum napiyosun :)

Kardeşimin zoruyla bu tarz benimi izliyoruz tatlım sen napiyorsun

İyiyim bebeğim allaha şükür Tv seyrediyorum.. Sen nasılsın? Ohh bugünde bitti dimi

Bende iyiyim çok şükür tatlım :) aynen bitti yaaa şükür :) pazartesi full devam

bnde onu izliom balim :)

Kızlar bişi sorayım mı sizlere :)
Nasipse ben bu tarz gelinlik giymeyi düşünüyorm da.. Yalnız saçımın böyle topuz Olmasını isyemiyorum sizce nasıl bir saç modeli olur?

Eklentiler

• image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 80
Yarın tatil dimi? Ohhh misss Ben yarında gidicem hastaneye tatlım Ama allahtan çok hasta yok yorulmadım bugün hiç

Nasipse ben bu tarz gelinlik giymeyi düşünüyorm da.. Yalnız saçımın böyle topuz Olmasını isyemiyorum sizce nasıl bir saç modeli olur?
kuzu yaka kismi cok hareketli oldugu icin,sade bi topuz olmali bnce
bnde nurella gibi oldum

evet canım benim hastayız teşekkür ederiiiz :)
sorma kuzum ya ...karmakarışık oluyor sayfalar bazen,sinirlenip çıkıyorum
aynen yazasım gelmiyor he uyucam birazdan

Kesinlikle zamansıza katılıyorm bebeğim.. Yaka kısmı hareketli olduğu için sade topuz olmalı.. Dağınık bişi olursa çok göz yorar, şık durmaz Düğün ne zmn fıstık?

bende gelinliktwen cok sac modelini dusunyorum şimdiden o zaman gelsin kuaforune danısırsın canım ben oyle yapacagım. aklımda bi stil belirleyip giderim onlar halleder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…