ne güzel kuzumAynı zamanda teşrif ettik
hb kuzum. .telden zor oluyor ya,bn hep telden giriyorumhoşgeldin canıımm
iyiyim canım benim çok şükürr, ay kıyamam yaa yorulmuşsundurr
İyiyim bebeğim allaha şükürOyyy çok sevindim kuzummmm:) valla bitirdim günü öyle böyle geçti :) nasılsın bakalım canm :)
Pofuduğummm canım nasılsın bebek:) hem bende çalıştım bugun hıh ;(
İyyim fıstığımmm tv seyrediyorum öylehb bebeğim, nasılsın bakalım
zor ki ne zor vallahi giresim bile gelmiyor bazenhb kuzum. .telden zor oluyor ya,bn hep telden giriyorum
iyiyim bebeğim bnde alışveriş fln yaptim bugün, yoruldum. .askerim iyi ya cok sukur,komutan hastaneye yollicak bekliyoruz:) Paşam cok keyifli bnmle ugrasip duruyo :)İyyim fıstığımmm tv seyrediyorum öyleSen nasılsınnn? Askerin nasıl iyileşti mi biraz?
hoşgeldin canıımm
iyiyim canım benim çok şükürr, ay kıyamam yaa yorulmuşsundurr
ne güzel kuzumnapiyosun :)
İyiyim bebeğim allaha şükürTv seyrediyorum.. Sen nasılsın? Ohh bugünde bitti dimi
sorma kuzum ya ...karmakarışık oluyor sayfalar bazen,sinirlenip çıkıyorumzor ki ne zor vallahi giresim bile gelmiyor bazen
iyiyim bebeğim bnde alışveriş fln yaptim bugün, yoruldum. .askerim iyi ya cok sukur,komutan hastaneye yollicak bekliyoruz:) Paşam cok keyifli bnmle ugrasip duruyo :)
bnde onu izliom balim :)Aynen kuzu yaadinleniyorm şuan zaten Yorumları okudum askerin hasta olmuş geçmiş olsın canım :)
Kardeşimin zoruyla bu tarz benimi izliyoruz tatlımsen napiyorsun
Bende iyiyim çok şükür tatlım :) aynen bitti yaaa şükür :) pazartesi full devam
amin kuzum. .hepimizin keyfi yerinde olsun inşallahMaşallah kuzucum allah bozmasın keyfinizi
Yarın tatil dimi? Ohhh misssAynen kuzu yaadinleniyorm şuan zaten Yorumları okudum askerin hasta olmuş geçmiş olsın canım :)
kuzu yaka kismi cok hareketli oldugu icin,sade bi topuz olmali bnceKızlar bişi sorayım mı sizlere :)
Nasipse ben bu tarz gelinlik giymeyi düşünüyorm da.. Yalnız saçımın böyle topuz Olmasını isyemiyorumsizce nasıl bir saç modeli olur?
bakalım ..ozlem gitsinBakalım kim gidecek kuzu
evet canım benim hastayız teşekkür ederiiiz :)Aynen kuzu yaadinleniyorm şuan zaten Yorumları okudum askerin hasta olmuş geçmiş olsın canım :)
aynen yazasım gelmiyor he uyucam birazdansorma kuzum ya ...karmakarışık oluyor sayfalar bazen,sinirlenip çıkıyorum
Kesinlikle zamansıza katılıyorm bebeğim.. Yaka kısmı hareketli olduğu için sade topuz olmalı.. Dağınık bişi olursa çok göz yorar, şık durmazKızlar bişi sorayım mı sizlere :)
Nasipse ben bu tarz gelinlik giymeyi düşünüyorm da.. Yalnız saçımın böyle topuz Olmasını isyemiyorumsizce nasıl bir saç modeli olur?
uyuma daha erkn kuzu :)evet canım benim hastayız teşekkür ederiiiz :)
aynen yazasım gelmiyor he uyucam birazdan
bende gelinliktwen cok sac modelini dusunyorum şimdidenKızlar bişi sorayım mı sizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?