Yarın tatil dimi? Ohhh misssBen yarında gidicem hastaneye tatlım Ama allahtan çok hasta yok yorulmadım bugün hiç
kuzu yaka kismi cok hareketli oldugu icin,sade bi topuz olmali bnce
bnde nurella gibi oldum
Bencedeee kuzu ikizler kalsinbakalım ..ozlem gitsin
evet canım benim hastayız teşekkür ederiiiz :)
aynen yazasım gelmiyor he uyucam birazdan
Kesinlikle zamansıza katılıyorm bebeğim.. Yaka kısmı hareketli olduğu için sade topuz olmalı.. Dağınık bişi olursa çok göz yorar, şık durmazDüğün ne zmn fıstık?
bn düşük topuz sevmiyorum ya,aslında topuz sevmiyorum desem daha dogru ama o gelinliğe sıkı sade bi topuz gider.Evet kuzu ama sana KIYAMAM ben yaaa nobet gibi birsey mi bu? Inşallah yarinda Olmaz kuzu dinlenirsin :)
nurellam diye Sevelim seni hmmm anladim canm kafam karıştı düşük topuz gibi birşey olmaz mı ki?
Bencedeee kuzu ikizler kalsin
Ricaaaa ederimmm balim:*
Daginik degilde dusuk topuz Olmaz mi ki kuzu yaaaDugun 2015 ekim gibi dusunuyoruz cunku tel tedavisi goruyorum :-(
bende gelinliktwen cok sac modelini dusunyorum şimdideno zaman gelsin kuaforune danısırsın canım ben oyle yapacagım. aklımda bi stil belirleyip giderim onlar halleder
ayyy heveslendim simdi kizlar bnde de bi gelinlik modeli var,kismetse onu giymk istiyorum..gosterim bi de siz fikrinizi söyleyin olur mu
Iste sende bendensin kuzu tepede oyle olacagina dusuk olsa Dedim di demek ki olmaz kuzubn düşük topuz sevmiyorum ya,aslında topuz sevmiyorum desem daha dogru ama o gelinliğe sıkı sade bi topuz gider.
ya gelinlikten vazgecicen kuzu ya da saçtan :)Iste sende bendensin kuzu tepede oyle olacagina dusuk olsa Dedim di demek ki olmaz kuzuKuafor provasunda karar vericem artik
Ben şu şekilde gayet sade bişey istiyoru mcanım ama saç böyle istemem ı-ıh.. Tam olarak bu olmasada yani taştı tuştu sevmiyoorumGelinlik secmek daha kolaymis yaa :) sac bitirdi bni daha simdidensenin gelinlik modelin nasil kuzu peki?
Haniii model nerde kuzuuuu:) bekliyoruz :)
Evet bebeğim nöbet gibi bişi.. Sağolsun sağlık bakalığının yeni idare sistemi (kamu hastaneleri birliği) saçmalık üstüne saçmalık çıkartıyo.. Sadece yatan hastaların egzersize gitmeyenleri tedaviye alınıyo.. Diğer hastalar alınmıyoEvet kuzu ama sana KIYAMAM ben yaaa nobet gibi birsey mi bu? Inşallah yarinda Olmaz kuzu dinlenirsin :)
nurellam diye Sevelim seni hmmm anladim canm kafam karıştı düşük topuz gibi birşey olmaz mı ki?
Bencedeee kuzu ikizler kalsin
Ricaaaa ederimmm balim:*
Daginik degilde dusuk topuz Olmaz mi ki kuzu yaaaDugun 2015 ekim gibi dusunuyoruz cunku tel tedavisi goruyorum :-(
Canım baak tesadufen cıktı karsıma istediğin gelinliğe benzıyor saç modeline bak ansıl yapmısşlar.Iste sende bendensin kuzu tepede oyle olacagina dusuk olsa Dedim di demek ki olmaz kuzuKuafor provasunda karar vericem artik
Bu konuda zevkimiz aynıymış seninle kuşum.. Bende taştı tuştu sevmem sade ve şık olmalı.. Dantel işlemeler gözüme daha hoş geliyo.Ben şu şekilde gayet sade bişey istiyoru mcanım ama saç böyle istemem ı-ıh.. Tam olarak bu olmasada yani taştı tuştu sevmiyoorum
kesinlikle canım duru olmalı.. Dantelde önceden severdim ama şimdi sevmiyorum pek.. yani cok az olabilir oda dugamın kenarlarında isterim danteli.. Taşlar zaten ağırlastırıyor agır olan gelinliği.Bu konuda zevkimiz aynıymış seninle kuşum.. Bende taştı tuştu sevmem sade ve şık olmalı.. Dantel işlemeler gözüme daha hoş geliyo.Ağır taşlılar çok arabesk bence
güzel sade bebegim ama gelinlikten cok abiye gibi geldi benim gözümeyorumları alim kizlar :)
Bir kugu gibi kuzu cok hossss :) bukle guzel olur bence omuzlaruna dokulur :)ya gelinlikten vazgecicen kuzu ya da saçtan :)
Ben şu şekilde gayet sade bişey istiyoru mcanım ama saç böyle istemem ı-ıh.. Tam olarak bu olmasada yani taştı tuştu sevmiyoorum
Kizlar yardıma cok ihtiyacim var.askerim hala aramadi muhakkak 2 dk da olsa arardi ben ariyorum 2 tane santral numarasi var caliyor fakat cevap veren yok saat 10dan beri arıyorum cok panigim niye böyle bisey oldu kibrista asker ne yapabilirim korkuyorum bu gece nasil uyurym bn nasil sabah olur bisey diyin((
Evet bebeğim nöbet gibi bişi.. Sağolsun sağlık bakalığının yeni idare sistemi (kamu hastaneleri birliği) saçmalık üstüne saçmalık çıkartıyo.. Sadece yatan hastaların egzersize gitmeyenleri tedaviye alınıyo.. Diğer hastalar alınmıyoayy neyse bu konuda çok dertliyim daha fzla uzatmıyim Düşük topuz asil durur bebeğim hoş olur Hatta daha süper olur.. Yalnız bu model kolye takmış ya bence kolye şık durmamış kuzu..
Kuzıcuuum dur sakin ol.. Çocuk orda askerde.. Denetim olabilir, müsait olamamış olabilir, tlf arıza yapmış olabilir.. Saat 10dan snra ulaşamaman normal tlf orda kimse olmuyo çünkü kuzu.. Bi kere benide aramamıştı askerim santralin oldğu numarayı aramıştm saat 10 bile değildi ama hiç kimse çıkmamıştı.. Yarın ulaşıcaksın merak etme bitanem:)Kizlar yardıma cok ihtiyacim var.askerim hala aramadi muhakkak 2 dk da olsa arardi ben ariyorum 2 tane santral numarasi var caliyor fakat cevap veren yok saat 10dan beri arıyorum cok panigim niye böyle bisey oldu kibrista asker ne yapabilirim korkuyorum bu gece nasil uyurym bn nasil sabah olur bisey diyin((
aynn kuzuuum bnde oyle düşünüyorum. .ortada bisi yok ama gelinlik varBir kugu gibi kuzu cok hossss :) bukle guzel olur bence omuzlaruna dokulur :)
Prenses gibi ayyy cok guzel :) sende benm gibi provada karar ver kuzu
Belki vakit bulamamistir canm sikinti yapma.. Yat istimasi coktan alindi yatiyorlardir canm panik YAPMA
Neyse kuzu iş konusu kapansın ozaman
Şimdik bende öyle düşünüyorm kuzu ama bir bakarsın provada beğenmemayyy herşeyin stresi ne zor he birde daha ortada bişi yokken Hahahaha
Canım baak tesadufen cıktı karsıma istediğin gelinliğe benzıyor saç modeline bak ansıl yapmısşlar.
:) ooyle olacak kuzu zaten ortada fol yok yuumurta yok hehehehe ama her kızın hayalinde bi gelinlik vardırr olamazmıı bal gibi deo lurrBir kugu gibi kuzu cok hossss :) bukle guzel olur bence omuzlaruna dokulur :)
Prenses gibi ayyy cok guzel :) sende benm gibi provada karar ver kuzu
Belki vakit bulamamistir canm sikinti yapma.. Yat istimasi coktan alindi yatiyorlardir canm panik YAPMA
Neyse kuzu iş konusu kapansın ozaman
Şimdik bende öyle düşünüyorm kuzu ama bir bakarsın provada beğenmemayyy herşeyin stresi ne zor he birde daha ortada bişi yokken Hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?