- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Keşke bütün derdimiz, bütün stresimiz byle olsa be kuzuuuuBir kugu gibi kuzu cok hossss :) bukle guzel olur bence omuzlaruna dokulur :)
Prenses gibi ayyy cok guzel :) sende benm gibi provada karar ver kuzu
Belki vakit bulamamistir canm sikinti yapma.. Yat istimasi coktan alindi yatiyorlardir canm panik YAPMA
Neyse kuzu iş konusu kapansın ozaman
Şimdik bende öyle düşünüyorm kuzu ama bir bakarsın provada beğenmemayyy herşeyin stresi ne zor he birde daha ortada bişi yokken Hahahaha
üstündeki kıvrımları begenmedim ama genel olarak yuksek topuz ve onunu ayırmıslar bayana yakısmıssHmmm bak bu hoşmuş kuzu çok sağol :)
bn sade seviyorum kuzum...abiye gibi mi hmm nie öyle geldi ki acaba yaa kabarik degil diye migüzel sade bebegim ama gelinlikten cok abiye gibi geldi benim gözüme
aynn kuzuuum bnde oyle düşünüyorum. .ortada bisi yok ama gelinlik var
:) ooyle olacak kuzu zaten ortada fol yok yuumurta yok hehehehe ama her kızın hayalinde bi gelinlik vardırr olamazmıı bal gibi deo lurr
Keşke bütün derdimiz, bütün stresimiz byle olsa be kuzuuuuGüzel şeyler bunlaaaar Provada karar verirsin zaten şimdi ne kdr konuşsakta boş aslında
üstündeki kıvrımları begenmedim ama genel olarak yuksek topuz ve onunu ayırmıslar bayana yakısmıss
moral oluyor kuzum ya olsun:)Hahahahaynn ama güzel ya böyle şeyleri düşünmek balım yahu
Ahh ahh olmaz mı kuzuevi mi dekorasyonunu yapıyorum kafamda düşün yane
Ayyy bilemedim kuzu stres 0 olsun ama yaaaolsun olsun kafamda bir fikir olsın sonra beni tavus kuşu yapmasınlar ahahahah
Bende sade seviyorum bebegim zaten attım istediğim modeli. Yok kabarıklıgı gayet iyi ama bunun bende kabarıksız seklinde abiyesi vardı o yuzden bana abiyemi hatırlattı biraz yoksa çirkin falan degil bebegim kugu gibiii arkadasında dedgi gibibn sade seviyorum kuzum...abiye gibi mi hmm nie öyle geldi ki acaba yaa kabarik degil diye mi
Cok korkuyorum aglamakliyim agliyorum hatta.bisey olmamistir dimi olsa duyardikKuzıcuuum dur sakin ol.. Çocuk orda askerde.. Denetim olabilir, müsait olamamış olabilir, tlf arıza yapmış olabilir.. Saat 10dan snra ulaşamaman normal tlf orda kimse olmuyo çünkü kuzu.. Bi kere benide aramamıştı askerim santralin oldğu numarayı aramıştm saat 10 bile değildi ama hiç kimse çıkmamıştı.. Yarın ulaşıcaksın merak etme bitanem:)
ahahah ya sen ne diiyosun benim yaptıklarımı duysaan.. Biz kiraya cıkıcaz ilk etapta ist b.düzü tarafında şimdiden kiralık evlere bakıyorum netten evin odalarına bakıyorum hayal kuruyorum falan dekorasyonunu ahahahahHahahahaynn ama güzel ya böyle şeyleri düşünmek balım yahu
Ayyy bilemedim kuzu stres 0 olsun ama yaaaolsun olsun kafamda bir fikir olsın sonra beni tavus kuşu yapmasınlar ahahahah
hmm olabilir kuzum ,o zmnlar gelince bu konuyu masaya yatırıriz yine:)Bende sade seviyorum bebegim zaten attım istediğim modeli. Yok kabarıklıgı gayet iyi ama bunun bende kabarıksız seklinde abiyesi vardı o yuzden bana abiyemi hatırlattı biraz yoksa çirkin falan degil bebegim kugu gibiii arkadasında dedgi gibi
ahahahahahhah tavuskuşuumuuuHahahahaynn ama güzel ya böyle şeyleri düşünmek balım yahu
9 9.30 arasi istima var 9.30 a kadar bekledim aramadi bn arıyorum bakmiyorlar normalde gece nobetci oluyo bir asker sabaha kadar sanralde napcam bilmiyorum yüreğim skisiyor.Cok korkuyorum aglamakliyim agliyorum hatta.bisey olmamistir dimi olsa duyardik( normalde saat 8 gibi o civarlarda aeardi
kesinliklee bebegim porselen olacak benimdeee :))) ama soyliyim su bazlı mı ne rimel kullandırtmayın cıkmıyorrrahahahahahhah tavuskuşuumuuuDoğru söylüyosun ama kuzu.. Ayy bide bembeyaz kireç gibi fondoten kullanıp makyaj yapıolarr ııyyy Ben porselen makyaj yaptırmayı düşünüyorum düğünde bebiş hem daha kalıcı hem daha doğal duruyo hemde daha şık duruyo Akmaması önemli malum düğünde hoplucaz zıplıcaz
Kötü bişi olsaydı emin ol çoktaan duyardın kuzum.. Allah korusun tüm askerlerimizi.. Emin olabilirsinki askerin bugün çok yoruldu ve şuanda mışıl mışıl uyuyoooCok korkuyorum aglamakliyim agliyorum hatta.bisey olmamistir dimi olsa duyardik( normalde saat 8 gibi o civarlarda aeardi
bnde oyle istiyorum. .bi de bn normlde hic makyaj yapmam, bnm sevdicek şok olur görünce:)kesinliklee bebegim porselen olacak benimdeee :))) ama soyliyim su bazlı mı ne rimel kullandırtmayın cıkmıyorrr
bende yuzume madde sürmem sadece gözlerime yaparım yeterr zatenbnde oyle istiyorum. .bi de bn normlde hic makyaj yapmam, bnm sevdicek şok olur görünce:)
Kız düğün gecemde akmasında varsın su bazlı mı bazlı mı ne ondan olsn.. sonrasında zorda olsa bi şekilde çıkartırızkesinliklee bebegim porselen olacak benimdeee :))) ama soyliyim su bazlı mı ne rimel kullandırtmayın cıkmıyorrr
moral oluyor kuzum ya olsun:)
ahahah ya sen ne diiyosun benim yaptıklarımı duysaan.. Biz kiraya cıkıcaz ilk etapta ist b.düzü tarafında şimdiden kiralık evlere bakıyorum netten evin odalarına bakıyorum hayal kuruyorum falan dekorasyonunu ahahahah
ahahahahahhah tavuskuşuumuuuDoğru söylüyosun ama kuzu.. Ayy bide bembeyaz kireç gibi fondoten kullanıp makyaj yapıolarr ııyyy Ben porselen makyaj yaptırmayı düşünüyorum düğünde bebiş hem daha kalıcı hem daha doğal duruyo hemde daha şık duruyo Akmaması önemli malum düğünde hoplucaz zıplıcaz
en guzeli bebeğim :) bnm sivilceler var ya geçmiyor bi türlübende yuzume madde sürmem sadece gözlerime yaparım yeterr zaten
Cok sagol insallah dediğin gibidir.Kötü bişi olsaydı emin ol çoktaan duyardın kuzum.. Allah korusun tüm askerlerimizi.. Emin olabilirsinki askerin bugün çok yoruldu ve şuanda mışıl mışıl uyuyoooGüven banaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?