2014 Yarenleri! :)

9 9.30 arasi istima var 9.30 a kadar bekledim aramadi bn arıyorum bakmiyorlar normalde gece nobetci oluyo bir asker sabaha kadar sanralde napcam bilmiyorum yüreğim skisiyor.( FusRam
Denetim fln vardır oyüzden arayamamıştır kuzucum.. Yada çok yorulmuştur oyzden hemencik vurmuştur kafayı yatmıştır.. Ben haftasonları boş olur sanıyodum ama bi yığın angarya iş bulup yaptırıyolarmş kuzucum

hahaha benim durumum ağır yaa

Eneeeeem ben güle oynaya giderim heralde kıııııız 6yıldır ayrıyım ailemden zati alışkınım ben
öyle deme kuzu baba evinden çıkmak öyle kolay değil ben baskalrını görüpte dayanamıyorumm kendimde naparım bilmem bi yandan cok ıstıyorum evlenmek sevdgmle yuvamı kurmak sonra annem babam geliyo aklıma tuhaf oluyorumm ama doganın kanunu bu malesef ..

Bnm bildiğim o fondoteninden kaynaklanıyo özelliği bebeğim.. Porselen gibi bebek gibi yapıo cildi.. 1 gecelik kuzu yaaa bende hiç kullanmam fondoten bb kremlerden aldım onu bile kullanamadım ama düğün gecesi özel bi gece sonuçta yaptırılır yaa

ooo bebeğim cok hizlisin maşallah :)

Haklısın bitanem yaa gelin olarak çıkmak başka bişi Öyle kuzu doğanın kanunu.. Doğarsın büyürsün evlenirsin çoğalırsın görevini tamamlayıp ölüp gidersin

Öyle kuzu sonra balayında kızarmayalım artıkın mecbur yapıcaz napıcaz balım
ooo bebeğim cok hizlisin maşallah :)

İnşallah hepimizin bu işleri Işık hızında gider tatlım

Ahahahaahahah konu adı ağır işsiz yarenler olsun Hayırlı olsun canım :) nerde çalışacaksın :)
hahahah İStanbulda minopolis var canım kocaman bi cocuk sehri yapmıslar i.çinde meslek simüülasyonları var cocuklar geliyor işte her yas gruplarından gercege yakın meslekleri icra ediyorlar sonunda mino para kazanıp o parayla hediye alıyorlar kendine :))

aynn kuzum,bazı arkadaslarim var hergun full makyaj yapıyolar,hic sivilce fln yok..bn surmedigim halde var
eskiden bende yapardım sonra sonra baktım cildimde bozulma oldu pütürcükler cıktı fondoteni hemen emiyor cildim kuru kuru dokuluyor cok kotu goruntu oluyor.. Ay bırak sabahın 7 sinde full makyaj yapıyor hatunlar annesi kalk bulasıkları yıka dese zahmet etmez. sinir olurum öylelerine hem onların cildi daha şimdiden yaslanıyor bakma.. bide gece silmiyorlar oyle yatıyorlarrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…