- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Denetim fln vardır oyüzden arayamamıştır kuzucum.. Yada çok yorulmuştur oyzden hemencik vurmuştur kafayı yatmıştır.. Ben haftasonları boş olur sanıyodum ama bi yığın angarya iş bulup yaptırıyolarmş kuzucum9 9.30 arasi istima var 9.30 a kadar bekledim aramadi bn arıyorum bakmiyorlar normalde gece nobetci oluyo bir asker sabaha kadar sanralde napcam bilmiyorum yüreğim skisiyor.( FusRam
hahaha aslında su bazlı olması işimize yarıcak cunkku coook aglıciiiz dugune makkyaj kalmaz vallahiKız düğün gecemde akmasında varsın su bazlı mı bazlı mı ne ondan olsn.. sonrasında zorda olsa bi şekilde çıkartırız
hahaha benim durumum ağır yaaAynen balım yarenlerimiz yokken Kafayı bunlara kırıyoz ahahahaben ev dekarosyonuna geçtim düğünü kınayı Nişanı yaptım
Abooooooben eşyalar üzerindeyim tatlım daha ev Faslına geçemedim
Aynen kuzu tavuskuşuya bende öyle düşünüyorm da ben şu zamana kadar fondoten kullanmadım kullanmakta istemiyorum.. Porselen makyajda kullanmasalar nasıl durur ki?
Hep en kötü senaryolar geliyo aklına dimiCok sagol insallah dediğin gibidir.aklimA oyle şeyler geliyo ki nasil panik yapiyorum. Bu gece sabah olmaz bna.aradigi an bunun hesabini sorcam bi arasa.
benim cildimde fondoten falan kaldırmıyor hemen sivilceleniiyor pütür pütür oluyorr.. Hassas demekkiien guzeli bebeğim :) bnm sivilceler var ya geçmiyor bi türlü
Eneeeeem ben güle oynaya giderim heralde kıııııızhahaha aslında su bazlı olması işimize yarıcak cunkku coook aglıciiiz dugune makkyaj kalmaz vallahi
hahaha benim durumum ağır yaa
öyle deme kuzu baba evinden çıkmak öyle kolay değil ben baskalrını görüpte dayanamıyorumm kendimde naparım bilmemEneeeeem ben güle oynaya giderim heralde kıııııız6yıldır ayrıyım ailemden zati alışkınım ben
evet hep işszlikten bunlar kuzuağır işsiziz he yarenlerimiz bizi çok boşladı kuzu
Bnm bildiğim o fondoteninden kaynaklanıyo özelliği bebeğim.. Porselen gibi bebek gibi yapıo cildi.. 1 gecelik kuzu yaaa bende hiç kullanmam fondoten bb kremlerden aldım onu bile kullanamadım ama düğün gecesi özel bi gece sonuçta yaptırılır yaaAynen balım yarenlerimiz yokken Kafayı bunlara kırıyoz ahahahaben ev dekarosyonuna geçtim düğünü kınayı Nişanı yaptım
Aynen kuzu tavuskuşuya bende öyle düşünüyorm da ben şu zamana kadar fondoten kullanmadım kullanmakta istemiyorum.. Porselen makyajda kullanmasalar nasıl durur ki?
ooo bebeğim cok hizlisin maşallah :)Aynen balım yarenlerimiz yokken Kafayı bunlara kırıyoz ahahahaben ev dekarosyonuna geçtim düğünü kınayı Nişanı yaptım
evet hep işszlikten bunlar kuzuneyseki baslıyorum artık pztsi hahaha
Haklısın bitanem yaa gelin olarak çıkmak başka bişiöyle deme kuzu baba evinden çıkmak öyle kolay değil ben baskalrını görüpte dayanamıyorumm kendimde naparım bilmembi yandan cok ıstıyorum evlenmek sevdgmle yuvamı kurmak sonra annem babam geliyo aklıma tuhaf oluyorumm ama doganın kanunu bu malesef ..
Öyle kuzu sonra balayında kızarmayalımBnm bildiğim o fondoteninden kaynaklanıyo özelliği bebeğim.. Porselen gibi bebek gibi yapıo cildi.. 1 gecelik kuzu yaaa bende hiç kullanmam fondoten bb kremlerden aldım onu bile kullanamadım ama düğün gecesi özel bi gece sonuçta yaptırılır yaa
ooo bebeğim cok hizlisin maşallah :)
aynn kuzum,bazı arkadaslarim var hergun full makyaj yapıyolar,hic sivilce fln yok..bn surmedigim halde varbenim cildimde fondoten falan kaldırmıyor hemen sivilceleniiyor pütür pütür oluyorr.. Hassas demekkii
hahahahAhahahaahahahkonu adı ağır işsiz yarenler olsun Hayırlı olsun canım :) nerde çalışacaksın :)
ALlah cezanı vermesiiiiiiiiin hahaha evlenmeden daha öldürdün kızım biziHaklısın bitanem yaa gelin olarak çıkmak başka bişiÖyle kuzu doğanın kanunu.. Doğarsın büyürsün evlenirsin çoğalırsın görevini tamamlayıp ölüp gidersin
inşallah balımÖyle kuzu sonra balayında kızarmayalımartıkın mecbur yapıcaz napıcaz balım
İnşallah hepimizin bu işleri Işık hızında gider tatlım
Eneeeem bugün sevdicekle konuşurken balayına nereye gitsek diye konuştuydukÖyle kuzu sonra balayında kızarmayalımartıkın mecbur yapıcaz napıcaz balım
İnşallah hepimizin bu işleri Işık hızında gider tatlım
eskiden bende yapardım sonra sonra baktım cildimde bozulma oldu pütürcükler cıktı fondoteni hemen emiyor cildim kuru kuru dokuluyor cok kotu goruntu oluyor.. Ay bırak sabahın 7 sinde full makyaj yapıyor hatunlar annesi kalk bulasıkları yıka dese zahmet etmez. sinir olurum öylelerine hem onların cildi daha şimdiden yaslanıyor bakma.. bide gece silmiyorlar oyle yatıyorlarrrr..aynn kuzum,bazı arkadaslarim var hergun full makyaj yapıyolar,hic sivilce fln yok..bn surmedigim halde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?