canımcım erkeğin gönlünde kimse yoksa öyleleri daha makul oluyor , her ihtiyacını karşılıyor , gece güzdüz demeden gel dediğinde gelen git dediğinde giden tipler... ben erkek olsaydım şahsen sevdiğim yoksa özellikle öyle tipleri tercih ederdim
aynen öyle olur olmadık insanlar yüzünden aranızı bozmaya değmez, hele ki sevdiceğinin hiç bi sucu yokken ...konunun üstüne gidersem bana kızıcaktır dediğin gibi onu dinlemediğim için, görsün o düşünsün sen sakın sıkmıcaksın canını dedi, o bana bu kadar açıkken arkasından iç çevirmek gibi olur dimiııyhh içim şişti
aynen öyle olur olmadık insanlar yüzünden aranızı bozmaya değmez, hele ki sevdiceğinin hiç bi sucu yokken ...
Eneeeeem kızlaar kavgaya mı gidiyooos ben hazırııım kimin saçını yolayım siz gösterin ben hallediverem
canımcım erkeğin gönlünde kimse yoksa öyleleri daha makul oluyor , her ihtiyacını karşılıyor , gece güzdüz demeden gel dediğinde gelen git dediğinde giden tipler... ben erkek olsaydım şahsen sevdiğim yoksa özellikle öyle tipleri tercih ederdim
öylelerini de görecekler ki değerimizi anlasınlar canım, ama senin sevdicek kuralları olan bir adam, nasıl devam etmiş öyle bir kızlaa
evet canım doğru unutmaya çalışsam iyi olucak bu konuyuteşekkür ederimmm fikirlerin için
kavgaya gidiyozzz bacım, eline ne alırsan kap gel tencere tavabazı kızlar kaşınmaya başlamış kaşımaya gidiyozzz
Yettim kızçeleeeerAyyyyyyyyy ben de geliyomm ben deeeee. Bursaya da bi el atın kızçelerrre bi kaç tane yoluncak kız da benm aşkitomun etrafında var. Kız evlendi yazın ama hala enesten haber alma peşinde gel de öldürme !!
Ayyyyyyyyy ben de geliyomm ben deeeee. Bursaya da bi el atın kızçelerrre bi kaç tane yoluncak kız da benm aşkitomun etrafında var. Kız evlendi yazın ama hala enesten haber alma peşinde gel de öldürme !!
Az değilsin kız sencanımcım erkeğin gönlünde kimse yoksa öyleleri daha makul oluyor , her ihtiyacını karşılıyor , gece güzdüz demeden gel dediğinde gelen git dediğinde giden tipler... ben erkek olsaydım şahsen sevdiğim yoksa özellikle öyle tipleri tercih ederdim
ama öyle deil mi tatlım yaaaAz değilsin kız sen
hahahaa valla hepimizede maşallah , patlamaya hazır bomba gibiyizzzgüzellerim meğerse hepimizin başında varmış bu kızlardangün birlik günüdür bacılaaarrrr hepsinin kafasına kafasına vuralım hakediyorlaaaarrrr
bütün illeri dolaşırız teker teker , bizde sevdicekleri onlara kaptıracak göz var mıAyyyyyyyyy ben de geliyomm ben deeeee. Bursaya da bi el atın kızçelerrre bi kaç tane yoluncak kız da benm aşkitomun etrafında var. Kız evlendi yazın ama hala enesten haber alma peşinde gel de öldürme !!
hahahaa .. ''YARENLER DAYAK TURNUVASI'' sexy lady bunu beğendiiHeyioooo toplanin Türkiye yarenler dayak turnuvasii
İçimizde nasil bir şeytan varmis bir kivilcimla alevlendi
birimizin derdi hepimizin derdi yavrumkonuyu bir açtım herkes patlayıverdi süperizzz kızlarrr herşeyimiz ortak
onlarrrr kimmm pisss kızlarrrrbiz kimizzz cici kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?