2014 Yarenleri! :)

ahahahh konuşman tam bir erkek konuşması oldu canım süpersinnn tam da bu mantık

aynen öyle olur olmadık insanlar yüzünden aranızı bozmaya değmez, hele ki sevdiceğinin hiç bi sucu yokken ...

aynen öyle olur olmadık insanlar yüzünden aranızı bozmaya değmez, hele ki sevdiceğinin hiç bi sucu yokken ...

evet canım doğru unutmaya çalışsam iyi olucak bu konuyu teşekkür ederimmm fikirlerin için

Eneeeeem kızlaar kavgaya mı gidiyooos ben hazırııım kimin saçını yolayım siz gösterin ben hallediverem

kavgaya gidiyozzz bacım, eline ne alırsan kap gel tencere tava bazı kızlar kaşınmaya başlamış kaşımaya gidiyozzz

Ayyyyyyyyy ben de geliyomm ben deeeee. Bursaya da bi el atın kızçelerrre bi kaç tane yoluncak kız da benm aşkitomun etrafında var. Kız evlendi yazın ama hala enesten haber alma peşinde gel de öldürme !!

Gerçi dediğinde haklısın canısı. Bir de o dönemler benimkisi başkasını seviyormuş severek ayrılık durumu olmuş bu dediğim kızla da okuldan tanışıyorlarmış kesin zaman geçirmece. Ama 1 seneyi geçkin bu ne ya sinirlendim

öylelerini de görecekler ki değerimizi anlasınlar canım, ama senin sevdicek kuralları olan bir adam, nasıl devam etmiş öyle bir kızlaa

Canım üsttede yazdım canı acıyormuş o dönemler hatta düşün ilişkinin başlarında yani daha doğrusu biz yeni tanıştığımız dönemlerde o eski sevdiği kızın adı geçiyordu yani kesin zaman geçirmek için

Ayyyyyyyyy ben de geliyomm ben deeeee. Bursaya da bi el atın kızçelerrre bi kaç tane yoluncak kız da benm aşkitomun etrafında var. Kız evlendi yazın ama hala enesten haber alma peşinde gel de öldürme !!
Yettim kızçeleeeer

Böyle bir durum benim sevdiceğin de başına gelmiş ama tabii ben o zaman hayatında yoktum onun ve o da kızı seviyormuş o ara üff aklıma getirttin yaaaaa. Ben zaten kıza takıntılıyım üffffffffffffff

güzellerim meğerse hepimizin başında varmış bu kızlardan gün birlik günüdür bacılaaarrrr hepsinin kafasına kafasına vuralım hakediyorlaaaarrrr

bütün illeri dolaşırız teker teker , bizde sevdicekleri onlara kaptıracak göz var mı hıhhh

Bazı kızlar hakediyor yaa böylelerini gördükçe bayan olduğumdan utanıyorum cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…