2014 Yarenleri! :)

selam güzelller güzelleri askerlerin hoş bakımlı alımlı yarenleri ...benim bugün işim hiççç yokkkk zaman dolduruyorum ....:) yaşaşsın bugüne eeeeeeee

sana da zaman ayırır sıkma canını, ceyhun da oraya gidecem buraya gidecem diyordu izne geldi peşimden ayrılmadı

Gerçi bizde çok güzel 3 gün geçirdik ben bile şaşırdım düşün yani
Sonrada gideceği gün kalbini kırmıştım abisine söyledim aşağı insin dedim ahaha bütün aile öğrendi vs neyse gitmeden gördüm bir güzel
Eneee özledimmmmmmmmmmm

heh tam da böyle işte güzel günlerinizi hatırla kapılarına mı dayandın kızzz

heh tam da böyle işte güzel günlerinizi hatırla kapılarına mı dayandın kızzz

Ya canım ustalığa gideceği gündü, kalbini kırmıştım önceki gün özür falan diledim kabul etti ama benim içime sinmedi görmeden yollamak ona söylesem evde misafir falan filan dolu diyecekti gelemem vs
Bende abisine mesaj attım dedim böyle böyle işten geliyorum yoldayım haber verdiğimde sen aşağı yollarsın o da tamam dedi Ben indim durakta aradım tabii o sıra yemek masasındalarmış eve gel dedi abisi yok dedim abi gelemem sen yolla aşağı, tamam bekle dedi 10 dk ben bekledm durakta onların araba geldi aha dedim benimki camlarda filmli akşam zaten kapıyı umutla açtım eneee baktım kardeşi Gel abla eve gidiyoruz dedi benim elim ayağım birbirine dolandı ne evi indir beni ben gidiyorum falan Sonra evin önüne geldik benimki mesaj atıyor yukarı gel falan dedim saçmalama babası camdan bağırıyor yukarı gelin yukarı Benim elim ayağım titredi napacağımı bilemedim benimkine mesaj atıyorum gel gel diye sonra indi aşağı şükür arabayı evin yakınlarına bir yere çektik ben ağladım falan filan durmadan telefon çalıyor babası arıyor bağırıyor nerdesin evde millet seni bekliyor benim annem arıyor saat kaç nerde kaldın

Aynen bu sarki cook seviyorm askerm ardgnda dnle dedi bna dnledkce sna beni anlatsn dedi ayy bi duyglndm hep dnlyrm tuylerm urperio dnledgmde :)
ben öyle müziklere dayanamıyorum sonra akşama kadar ağlarım bi ay da depresyona girerim :) psiokolojm bouk zaten :) alın size moral düzeltici şarkı kızlar :))

seni çılgın

ahaha çok heyecanlı geçmiş sizi kaçaklar siziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…