- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Eneeeem selçuk balcı mıydı kuzu buuuu ?? Çok severiiiim.. Offffff uleeeeeen çooooooook özledim çoooooooookhahahaa ay hayallerimden bahsettin
Ben özledümm yarimuuu aglasamm ayipmidurrrr
Aynen bebeğim ne oldu bende hayretler içindeyim ama çoooook memnunumBnm koca danam 1,85 boy 95kiloydu ama dağıtım izninde 90 kiloya düşmüştü Acemilikte 3haftada 5kilo vermiş Şuan dahada düştümü bilmiyorum
Offfff offff tamda iş çıkışııı dinlemeyeydim iyiydi yaa.. Yapayalnız o eve gidilirmi şimdii sevdicek olmadaaaanAhhhh Ahhhh
Ben adamı bekliyorum adam nete girmeyi bekliyor anlamıyorum yani. Kesin başkası var onunla konuşuyor başka şey düşünemiyorum ben artık. Yazdım zaten, ben seni beklerken seni internette çeken şey ne dedim sebep ne açıklama bekliyorum dedim bakalım ne olacak.
bendee özledimm gel hepberaber aglaşalımmOfffff offff tamda iş çıkışııı dinlemeyeydim iyiydi yaa.. Yapayalnız o eve gidilirmi şimdii sevdicek olmadaaaanBen çok özledim aşkımı yaa
İri kıyımgillerden bizimkilerrr hihihihimaşallah canım benim ahahah bizimkiler iri belli
İri kıyımgillerden bizimkilerrr hihihihiYanlarında yavruları gibiyiz
Offfff kızlaaaarrrr askerim aradı açamadımmmdersteydim salak hoca konuştu km arıyo diye sordu sordu çıkamadım tam çıktm kapadı tkrr aradm başka biri çıktı kapadım bende. Bir de hocaya dedm hastam var haber beklyrm çıkablr mym diye salak arkdşlarm demişki hastası yok askerde sevgilisi var o arıyodur hocam demş ay btn snirlerim zıpladı
Ayyy arkadaşlara bak hocada amma byük orun etmiş yaaOfffff kızlaaaarrrr askerim aradı açamadımmmdersteydim salak hoca konuştu km arıyo diye sordu sordu çıkamadım tam çıktm kapadı tkrr aradm başka biri çıktı kapadım bende. Bir de hocaya dedm hastam var haber beklyrm çıkablr mym diye salak arkdşlarm demişki hastası yok askerde sevgilisi var o arıyodur hocam demş ay btn snirlerim zıpladı
ahhhh ahhhhhbi sarıyor kollarının arasında kayboluyorum sankiahh gelse de sarsaaaa
Üni.canım. Ay bir de iddiaya girmişşer hoca bana inanmş snfa gelnce ameliyt nasılmş dedi şok oldum gerçeği söyledm gülüyolar. Yerin dibine girdim resmen ylisede misin üni de mi canım, üniversitede bize kimse karışmıyordu, çıkabiliyorduk rahatça.. arkadaşların da çok boş boğazlılarmış dikkat et cicim
Üni.canım. Ay bir de iddiaya girmişşer hoca bana inanmş snfa gelnce ameliyt nasılmş dedi şok oldum gerçeği söyledm gülüyolar. Yerin dibine girdim resmen y
Hangi birine üzülüp sinirleneyim ya açamadığıma konuşamadığıma mı yoksa hocaya rezil olduğuma mı yoksa arkdaşmn yaptığı aptallığa mıAyyy arkadaşlara bak hocada amma byük orun etmiş yaaSinir şeyler Gene arar canım akşama sıra vardır o yuzden bekleyememiştir
Bütün sinirleriö bozuldu yaçok çocukca şeyler ya ne diyeyim canım,, canını sıkma bile gül geç
Hemde nasııııııl özledimmmm.. Ne zormuş asker yolu beklemekkçok mu özledik nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?