2014 Yarenleri! :)

iyi demişsin canım inşallah seni rahatlatacak ve bir daha aklına böyle şeyler getirmeyecek cevaplar verir

Offfff kızlaaaarrrr askerim aradı açamadımmm dersteydim salak hoca konuştu km arıyo diye sordu sordu çıkamadım tam çıktm kapadı tkrr aradm başka biri çıktı kapadım bende. Bir de hocaya dedm hastam var haber beklyrm çıkablr mym diye salak arkdşlarm demişki hastası yok askerde sevgilisi var o arıyodur hocam demş ay btn snirlerim zıpladı

lisede misin üni de mi canım, üniversitede bize kimse karışmıyordu, çıkabiliyorduk rahatça.. arkadaşların da çok boş boğazlılarmış dikkat et cicim

Ayyy arkadaşlara bak hocada amma byük orun etmiş yaa Sinir şeyler Gene arar canım akşama sıra vardır o yuzden bekleyememiştir

lisede misin üni de mi canım, üniversitede bize kimse karışmıyordu, çıkabiliyorduk rahatça.. arkadaşların da çok boş boğazlılarmış dikkat et cicim
Üni.canım. Ay bir de iddiaya girmişşer hoca bana inanmş snfa gelnce ameliyt nasılmş dedi şok oldum gerçeği söyledm gülüyolar. Yerin dibine girdim resmen y

Ayyy arkadaşlara bak hocada amma byük orun etmiş yaa Sinir şeyler Gene arar canım akşama sıra vardır o yuzden bekleyememiştir
Hangi birine üzülüp sinirleneyim ya açamadığıma konuşamadığıma mı yoksa hocaya rezil olduğuma mı yoksa arkdaşmn yaptığı aptallığa mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…