ayyy bende van'a gitmek istiyorummmmbende gitmek istiyorummmm urfyaaaaaa...keşke ayarlayıp orda buluşsak süpriz yapsak ..ama pek tekin bir yer değilmiş tek bayan gidilmezmiş
Hahaha yok kz gordgnde anlarsn ztn tamam biriyle git seni kandrmasnlar baska bseyle havai fsek yerine sus vermesnler sana hahahevet canım ankara istanbul gibi değil bu yüzden zaten istemiyor gitmemi, hadi urfa merkez olsa yine tamam da ilçeye gelmen lazım benim aklım sende kalır gelme gibi bi niyetin olmasın bak ziyarete çıkmam diyor
yüksek ihtimal kayınvalidemle gidicem
güneydoğuda oturanlar kesinlikle alınmasın yani nasıl onlar buraya gelince bocalıyorlarsa aynısı bizim için de geçerli yoksa çok güzel yerler eminim
çatapat vermesinler kız bana havai fişek diyeben bilen biriyle gideyim almaya
uzak diye canım hiç bilmediğimiz yerler ya pek istemiyor o yüzdenne bozarsın arayı yavrum bak gün geldi lazım oldu ay çok mu menfaatçiyim, şaka maka iyi olurdu ya
uzak diye canım hiç bilmediğimiz yerler ya pek istemiyor o yüzdenne bozarsın arayı yavrum bak gün geldi lazım oldu ay çok mu menfaatçiyim, şaka maka iyi olurdu ya
Aynen iyi olurdu ama maalesef işte
Bu arada whatsapptan pek anlamıyorum ben hatta kuruluydu sildim tekrar kurdumSon görülme yani biriyle son konuştuğu saat mi oluyor? Şimdi net açıksa otomatik olarak whatsappta açılıyor ya illa konuşması mı gerekiyor son görülme yazması için
son görülme whatsappa son girdiği saat ve tarih oluyor cicim, net açıksa direkt girmiyor yani uygulamaya girmek gerekiyor ama illaki konuşmak gerekmiyor girip çıksan bile son görülme değişir
Ama ben neti açtığımda facee girmesem bile direkt orda online oluyorum mesela. Bunda da öyle değil mi?
nasıl yapıyorsun onu bacım ya nete girince face mi açılıyor telefonda hemen
doğru söylüyor canım bazı telfonlarda öyle oluyor , bu arada kızlar işten dolayı girip girip çıkıyorum devamlı muhabbetler yarim kalıyor kusura bakmayın, ama yazamadığımda bile devamlı takipteyim sizinasıl yapıyorsun onu bacım ya nete girince face mi açılıyor telefonda hemen
doğru söylüyor canım bazı telfonlarda öyle oluyor , bu arada kızlar işten dolayı girip girip çıkıyorum devamlı muhabbetler yarim kalıyor kusura bakmayın, ama yazamadığımda bile devamlı takipteyim sizi
Canım ben wi fi ya da telefonun netini açınca facee de otomatik olarak online oluyor. Biri bana yazmışsa messengerdan geliyor mesela oyun istekleri direkt geliyor. O yüzden soruyorum bu da mı öyle diye
he bilemedimki canım bilgim yok o zaman
Bebiiiiiş benim sevdiceğimde aynı şekildeeegünaydın beybisilerrrr
dün akşam yarimde yine bir değişiklikler bir romantiklikler maşallahnapıyorlar bu adamlara orda merak ediyorum, ne yapıyorlarsa gelince ben de yapayım da hep böyle romantik olsun
Bilmiyorum yani bana cevap atmamış ama yirmi dk daha nette durmuş süper yaa. Yazdım iki tane uzun mesaj attım ayrılırız yani belki çok sinirlendim şu anda
Bebiiiiiş benim sevdiceğimde aynı şekildeeeMaşşallah maşallah bir romantikleştiii, aşk böcüğü oldu çıktı kııız bnm koca danam
bebeğim niye böyle birşey yaptın biraz yapıcı olsaydın bari çok üstüne gitme
Canm nete girince facete online olmuyorsun gozukmuyorsun ama bildirimler her sşey gelir ayni şey whatsaptada neti acinca online gozukmuyorsun anca girmen gerekiyor online gozukmesi icin ve son girme tarihidegirince cikar :/Peki whatsappta öyle oluyor mu illa girmesi mi gerek. Şu an zaten çok sinirlendim ben mesaj attım cevap gelmedÇirmenakşam baktım whatsappa ben mesaj attıktan 20 dk sonraki saati göstercinar Yazdım upuzun mesaj bilmiyorum yani okuduğunda ayrılırız belki
Ya ben orda ondan mesaj bekliyorum gün boyu ne zaman telefonu açacakta mesajlaşcaz diye bekliyorum gözüm telefonda. Adam akşam açıyor nete giriyor facee whatsappa falan ne var yani buralarda kim varda bu kadar önemli? Demekki ben önemsizimki adam ben yerine whatsappta duruyor
Canm nete girince facete online olmuyorsun gozukmuyorsun ama bildirimler her sşey gelir ayni şey whatsaptada neti acinca online gozukmuyorsun anca girmen gerekiyor online gozukmesi icin ve son girme tarihidegirince cikar :/
şu sözlerinle çok haklısın canım aynılarını ben de düşünürdüm o yüzden birşey diyemiyorum sana, sor tabi neden cevap vermediğini ama hemen konuyu ayrılığa getirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?