- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Aynen bebeğim ne oldu bende hayretler içindeyim ama çoooook memnunummaşallah yavrum ne oldu bu adamlara böyleseninki de mi iri koca danam diyorsun
Merhaba kuşuuuuumKuzular Merhabaa
iyiyim tatlımm evi temizledim biraz kahvemi yaptımm geldimm yanınızaMerhaba kuşuuuuumhoşgeldiiiin.. Nasılsıııın
Allah seni ne demeyim kızBebiiiiiş benim sevdiceğimde aynı şekildeeeMaşşallah maşallah bir romantikleştiii, aşk böcüğü oldu çıktı kııız bnm koca danam
Ohhhhh küçük hanııım afıyet olsun sizeeeeiyiyim tatlımm evi temizledim biraz kahvemi yaptımm geldimm yanınızaSen nasılsın neler yapyorsunn
Allah seni ne demeyim kızne güldüm :) koca dananla mutluluklar balım :)))
:)) ben de kara böcük diyorumOhhhhh küçük hanııım afıyet olsun sizeeeeBende çalışıyorum kuşum
Sağol bebişşşşşimmmm
Kolay gelsin kuzum ne işle meşguldun senOhhhhh küçük hanııım afıyet olsun sizeeeeBende çalışıyorum kuşum
Sağol bebişşşşşimmmm
:)) ben de kara böcük diyorum
esmer güzellerdensinn demek sen de :)Aşkımda bana kara kuzum diyo ahahaha o koca dana olarak büyük baş, ben kara kuzu olarak küçük başım.. İdare ediyoruz
Ahahaha oğlumuz ne işle meşguldü der gibi oldu buKolay gelsin kuzum ne işle meşguldun sen
Yesss babyyyyesmer güzellerdensinn demek sen de :)
:)) Allah kavuştursun sşafak kaç :) nerde asker :)Yesss babyyyySarışının adı esmerin tadıııı
Burdurda askerimmmm:)) Allah kavuştursun sşafak kaç :) nerde asker :)
hahahaaaAhahaha oğlumuz ne işle meşguldü der gibi oldu buDevlet memuruyum bebeğim ben devlet hastanesinde fizyoterapi teknikeriyim Kızımızzz sen ne işle meşgül idin? Çalışıyomusn kuşum?
Çalışmıyoken boool bol çeyiz alışverişine çık kuşuumhahahaaaValla ya resmiyete bağlamışım gene Ne güzel kuzum bende muhasebeciyim ama ayrıldım su an çalışmıyorum .
aynen kuzu yaa su an kendimi çeyize adadım resmen dün gösterdiğim 2 tane nevresim takımını aldımm çeyizkolik oldumÇalışmıyoken boool bol çeyiz alışverişine çık kuşuumÇooook zevkli bişiiii İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla başka bi işbulursun canımmmm Devamlı evde olmak sıkıcı olur
Rabbim gönlüne göre versin inşallah bitanem yaa.. Rahat edebiliceğin, çalışma saatlerinin minimum tatil günlerinin maksimum olduğu bi işin olur inşaynen kuzu yaa su an kendimi çeyize adadım resmen dün gösterdiğim 2 tane nevresim takımını aldımm çeyizkolik oldum
Evet bide hiç evde durmaya alışık değilim sıkıldım bile iş bakmaya basladım inşallah rahat bi yer bulurum kuzum
hahahaa ay hayallerimden bahsettinRabbim gönlüne göre versin inşallah bitanem yaa.. Rahat edebiliceğin, çalışma saatlerinin minimum tatil günlerinin maksimum olduğu bi işin olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?