2014 Yarenleri! :)

maşallah yavrum ne oldu bu adamlara böyle seninki de mi iri koca danam diyorsun
Aynen bebeğim ne oldu bende hayretler içindeyim ama çoooook memnunum Bnm koca danam 1,85 boy 95kiloydu ama dağıtım izninde 90 kiloya düşmüştü Acemilikte 3haftada 5kilo vermiş Şuan dahada düştümü bilmiyorum

[QUOTEbenim lvo, post: 38344874, member: 538200"]Canım benim telefonda ve çoğu akıllı telefonda öyle ya neti açınca online oluyorum. Biri sohbetten yazdıysa direkt bana geliyor. Facede online olmadan nasıl bildirim gelebilir ki bana ayrıca?[/QUOTE]
Hayir benmanlatmak istediğim online gozukmuyorsun acik değilsin ama geliyor yazılanlar e watsaptada öyle girmeden acil gozukmuyorsun girince acik yaziyor amlatamadim sanirim

:)) Allah kavuştursun sşafak kaç :) nerde asker :)
Burdurda askerimmmm Şafağı saymayı bıraktım bebeğim yaa daha geçen ay gitti ve uzun dönemiz Saydıkça gözümde büyümeye başladı oyüzden saymıyorum artk.. Kavuşucağmız günleri sayıyorum 10ocakta allah izin verirse evci iznine çıkartıcaz koca danamı Senin askerin nerde fıstık? Şafağınız kaç?

Ahahaha oğlumuz ne işle meşguldü der gibi oldu bu Devlet memuruyum bebeğim ben devlet hastanesinde fizyoterapi teknikeriyim Kızımızzz sen ne işle meşgül idin? Çalışıyomusn kuşum?
hahahaaa Valla ya resmiyete bağlamışım gene Ne güzel kuzum bende muhasebeciyim ama ayrıldım su an çalışmıyorum .

hahahaaa Valla ya resmiyete bağlamışım gene Ne güzel kuzum bende muhasebeciyim ama ayrıldım su an çalışmıyorum .
Çalışmıyoken boool bol çeyiz alışverişine çık kuşuum Çooook zevkli bişiiii İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla başka bi işbulursun canımmmm Devamlı evde olmak sıkıcı olur

aynen kuzu yaa su an kendimi çeyize adadım resmen dün gösterdiğim 2 tane nevresim takımını aldımm çeyizkolik oldum
Evet bide hiç evde durmaya alışık değilim sıkıldım bile iş bakmaya basladım inşallah rahat bi yer bulurum kuzum

Rabbim gönlüne göre versin inşallah bitanem yaa.. Rahat edebiliceğin, çalışma saatlerinin minimum tatil günlerinin maksimum olduğu bi işin olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…