- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Sen yine iyisin bebeğim ben bira bile içemiyom ııııyyyy çok piss kokuyoooooHahaha kuzu bn raki icmem kz icemem hic kaynbaba icyrdu onu dedki bari resm ceklrken icyr gbi uap sende yksa icemem bira olsa icerdm ama.d.d
Senin totonda çok güzeldi beğim maşallah nazar değmesin ahahahahajajahahahaaBenimki göster ama elletme gibi birşey oldu
Aa ask olsn bnde gormstn bak gene attm gormedysen kuzu:)atayim balimmm ne demek :) tuh bende kacirdim desene kuzum :) sadece yesimi gordum sarisin bombabomba .comu :) erdi ariyo birazdan aticam balim
Icerm kuzum bn ama.buyk bi bardakta nakaout olyrm bn bde gor sarhs olmami inan gormek istmzdn.d gck aldgm bi insan olsa sarhsken dokulrm yuzune ne hssedrsm o yzdn bnmki icmeme musade etmyr .d.d.Sen yine iyisin bebeğim ben bira bile içemiyom ııııyyyy çok piss kokuyooooo
Senin totonda çok güzeldi beğim maşallah nazar değmesin ahahahahajaj
Hayırlı uğurlu olsn öncelikle bebeğimMerhaba canım,senin de askerin Burdur'da sanırım.Allah kavuştursun bi an önce.Benim de nişanlım 19'unda Burdur'a gidecek.Nasıl bi yer biraz bilgi verebilir misin?
koyayım bebegm hemen ayıp ettinHaha alemsn ha:) bi ara yuzunuzude gorelm kuzum yaa m.etme nazarmz degmz kasrsn totonu
Hayırlı uğurlu olsn öncelikle bebeğimBizim usta birliğimiz burdur cnm bnm.. Usta birliği ile acemilik arasında fark oluyo ama yakın bi arkadaşımız burdurda yaptı acemiliğini.. Bnm aşkım allaha çpk şükür şuan çok rahat.. Acemi birliği olarakta çok çok rahat oldğnu söylemişti arkadaş.. Kısa dönem mi kuzu sizin?
Tamam baby mersii:)koyayım bebegm hemen ayıp ettin
Bnm askernde usta brlgi kirklareli dustu cnmEvet canım kısa dönem,acemilik Burdur,usta birliği Tekirdağ.Çok teşekkür ederim,umarım bütün askerlerimiz rahatça yapıp kurtulurlar,biz de onlarla birlikte askerlik yapıyoruz resmen :)
Ahahajaja ohhh ne güzel işteeeIcerm kuzum bn ama.buyk bi bardakta nakaout olyrm bn bde gor sarhs olmami inan gormek istmzdn.d gck aldgm bi insan olsa sarhsken dokulrm yuzune ne hssedrsm o yzdn bnmki icmeme musade etmyr .d.d.
Hahahah alemsn kz icmiceksen nye alyon bosa:) bnm can da icince bsey olmuyor kuzu bunyesi genis mubarek islemio adamaAhahajaja ohhh ne güzel işteeeBnm aşkitoda içiyo ben bazen alır gibi yapıyorum allahım sanki içcekmişim gibi "aşkımm lütfen içme bebeğimm" diye kibar kibar dil dökmeye başlıyo saftirik ben zaten içmiyorumkiii Bnm sevdicek içtiği zmn yumuşacık oluyo kııız bi sevgi gösterileri bi ilgiii bi alaka bazen diyorum aşkm seb hep iç yaa alkolluyken seni daha çok seviyom
İnşallah bitanem.. Aynen bizde onlarla askerlik yapıyoruzEvet canım kısa dönem,acemilik Burdur,usta birliği Tekirdağ.Çok teşekkür ederim,umarım bütün askerlerimiz rahatça yapıp kurtulurlar,biz de onlarla birlikte askerlik yapıyoruz resmen :)
Bnm askernde usta brlgi kirklareli dustu cnm
Aa ask olsn bnde gormstn bak gene attm gormedysen kuzu:)
Bnmkinin maşallahı oluyo yaa kuzuHahahah alemsn kz icmiceksen nye alyon bosa:) bnm can da icince bsey olmuyor kuzu bunyesi genis mubarek islemio adama
Sagol kuzum dusunmen yeter ALLAH razi olsun:) ALLAHm heosini korusun canm safak atarsa 321:)Kırklareli'de teyzem var daha önce birkaç arkadaşım orada askerlik yaptı,anne gibi baktı onlara besledibirşeye ihtiyacınız olursa mutlaka haber ver canım,önce Allah'a sonra teyzoşuma emanet ederiz Bizim Tekirdağ merkez olacak usta birliğimiz
Ayy keske bnm canda oyle olsa gerci bi ara arkdsyla octgnde tam icms ardi bni sevyrm seni falan dmk bnm yanmda cok icmedi ama senin gbi iltftlara bogsa derm herdn gorsmeye gelmdn once bana ic oyle gel dermBnmkinin maşallahı oluyo yaa kuzuO odun adam gidiyo yerine yumuşacık sevgi dolu romantik bi adam geliyo hihihihihi öpücekler iltifatlar inanamıyorm haa Bazen tamaaaam yeter bukdr iltifat diyorum hıııh Şımarıyorum sanırım
İnşallah bitanem.. Aynen bizde onlarla askerlik yapıyoruzSevdiceğini uğurlayınca gel sende aramıza.. Burası gerçekten rahatlatıyo insanı Doya doya aşkına sarıl e mi kuzum snra çoook arıyosun bugünleri
Kzz ben gormstm atmstn btane gunahni almsm bak:) ALLAHm korusun sizi massallah kuzum cok tatlisin:)Taaa Taaamm Abra Kadabraa Bunlarda Efulim Ve Yari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?