Git kuzum tabikde cok gzl olur:)Bnmkide suan anlara etimesgutta ama :) kuzum ucaga hic binmedm bn ya tek gidemem ama biri gelrse bnerm ucaga .d.dBizim acemi birlik Ankara Mamaktı lanet ettik oraya ya iğrençti,Ankarayı sevmiyodm iyice soğudum. Ankara bana 15 saat fln kayseri 9.5 saat gce binsem sabah ordayıminş.gidebilirim kuzum. Kız uçakla git sen de :)
Mamak en lanet yermiş bunu yaşadm ve öğrendim yani anamızı ağlattılar. Hava sıcaklığı -6 ya düşmeden eldiven bere taktırmadı eneslerin bölük komutanı herkes takıyodu enesler takamadı. Kulakları kbrdı falan onun için pis AnkaraGit kuzum tabikde cok gzl olur:)Bnmkide suan anlara etimesgutta ama :) kuzum ucaga hic binmedm bn ya tek gidemem ama biri gelrse bnerm ucaga .d.d
Zor yaa ALLAH yardm etsn kuzim tum askerlermze.kuzum gidememko tek bzmklermizn vermz yksa.tek gderdmMamak en lanet yermiş bunu yaşadm ve öğrendim yani anamızı ağlattılar. Hava sıcaklığı -6 ya düşmeden eldiven bere taktırmadı eneslerin bölük komutanı herkes takıyodu enesler takamadı. Kulakları kbrdı falan onun için pis Ankaraal yanına birini git kuzm hayta alışmaya çalş tek git
Amiiin kuzum,hepsini ailesine ve yarenlerime bağışlasın. Ben de ailemn yannda olsam gidemezdm belki ama :)Zor yaa ALLAH yardm etsn kuzim tum askerlermze.kuzum gidememko tek bzmklermizn vermz yksa.tek gderdm
Hahahaja kiz komiksin ha sen guldurdn beni ha.d kuzi iste ailemn yannda olmasydm bende gderdm rahtlikla kz gidemem byle amaAyyy Etimesgut dedin aklıma enesin ilk gittiği zaman arkdşlarmn moralimn yerine gelsin diye ban dinlettiği şarkı geldiETİMESGUT MAMAKTAN EĞİL ÖPEYİM YANAKTAN YANAK BENİ DOYURMAZ AZICIK DA DUDAKTAN
Valla onu dinlerken ağlıyodm snra oynamaya başlıyodmHahahaja kiz komiksin ha sen guldurdn beni ha.d kuzi iste ailemn yannda olmasydm bende gderdm rahtlikla kz gidemem byle ama
Kz bunda aglanrmi.guldm bn resmen haha .d gtmesmde kargo yollarm kuzum kurbye cezerye vs. :)Valla onu dinlerken ağlıyodm snra oynamaya başlıyodmhayırlısı olsun kzm bakarsın gidersin inşalah
Psikolojn bozulunca ağlıyosun bebeğimKz bunda aglanrmi.guldm bn resmen haha .d gtmesmde kargo yollarm kuzum kurbye cezerye vs. :)
Psikolojn bozulunca ağlıyosun bebeğimyola kuzum yola iyi oluyo. Şafak ortağım bundan snra senin adın :) :) yeni taktm bu ismi sana hahahahaha ben artk yataym sabah 8de dersm var kalkamazsam kalıcam öptm seni sevdiceğini görürsün inşallah rüyanda iyi gecler :*[/QUOT
hahaha tamam kuzum sende safak ortgm sensn cok sukur safgmzn azlcgi gunlerde gorecz INSALLAH. Hadi iyi ggeceler ALLAH rahtlk versn sende sevdcgni gor ruyanda INSALLAH. Sana da smdiden iy o dersler dileerm kuzummmm"
:)
Haha cesaret edemzler komutanlarna kuzum dedgn gbi nazlari bze yetyr tek. Iyi olsnlarda kuzum yeter bze:)
Bu topikteki yarenlerde seni seviyo cicimmEvet yaa tel Uygulaması yapmadılar bır turlu kuzubende telden giriyorum inanki eziyet resmen inş bizimki de gelince iş buluverir kuzum senin askerinin mesleği nedir? :)
Aminnnn balım güldürsün hepimizi Allah şafakları 0 yapsınmerdivenden mu dustu gecmis Olsun canm Kiz azicik koca koylu ol bisi anlatma arada anlatirsin yoksa bak aramiyor sevindim kuzu aramasina :)
Iyiyim bende cok sukr uzandim telden sizlere yetismeye calisiyorum cok zor yaaa
Ahahahacanim benm ALLAH rahatlik versin o VAKIT snaa Isler gucler nasil balim :) artik SABAH yazarsun
Bu topikteki yarenleri cok seviyorm ben hepsi cok cici insanlar yarenler
Hee kiz dusunurm tabi beni cok sevecekler en cok beni yi ha ha ha ha .d kiskancm kaynanam beni sevsn dger grlninden cok
Offf Yaahayir kuzum yaa Hayir kalmamaliiii
Nasil geciyor gunler bakalim :)
Gunaydin yarenler
Günaydınnn hepimizeee bir gün daha bitti çok şükürrrGünaydın güzel yarenleeer hayırlı uğurlu sabahlaaar gününüz çoook güzel geçsin înşallah..
Bitti gitti çok şüküüüürrr.. Bi gün daha yaklaştık sevdiceklerimizeeeeeGünaydınnn hepimizeee bir gün daha bitti çok şükürrr
Evett bunada şükür yavaş falan ama geçiyor bir türlü zaman, pazartesilerden nefret eden ben, pazartesi gelsede bir hafta daha bitse diye bekliyorum.Bitti gitti çok şüküüüürrr.. Bi gün daha yaklaştık sevdiceklerimizeeeeeNasılsın tatlım? İyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?