2014 Yarenleri! :)

Kızlaaar ben uyuyim artık.. Karnım ağrıyo zaten ufff Uyuyumda geçsin inşallah.. Sizi çok seviyorummmmm iyi geceler fıstıklar
Dikkat et kuzum kendne usutmussundir ortul igce.:) ruyanda sevdcgni gor tatlm ALLAH rahtlk versn iyi g d celer bzde seni cok seviyorz seker:)

kiz zor takip ediliyo burda gozunu accan iyice :) ben telden giriyorum hele yoruluyorum valla buraya girdikten sonra :) hadi insallah canim :) bizde de yok henuz canim once isini halledecek sonra insallah bakalim

tamam basagim anlastikk
Evet yaa tel Uygulaması yapmadılar bır turlu kuzu bende telden giriyorum inanki eziyet resmen inş bizimki de gelince iş buluverir kuzum senin askerinin mesleği nedir? :)

Aminnnn balım güldürsün hepimizi Allah şafakları 0 yapsın merdivenden mu dustu gecmis Olsun canm Kiz azicik koca koylu ol bisi anlatma arada anlatirsin yoksa bak aramiyor sevindim kuzu aramasina :)

iyiyim

iyiyim tatlım sen nasılsın :)
Iyiyim bende cok sukr uzandim telden sizlere yetismeye calisiyorum cok zor yaaa
İyiyim allaha şükür kuzucummmm.. Aynennnnnn.. yattım ben hatta yatağın içinden yazıyorum

Ahahaha canim benm ALLAH rahatlik versin o VAKIT snaa Isler gucler nasil balim :) artik SABAH yazarsun

Bu topikteki yarenleri cok seviyorm ben hepsi cok cici insanlar yarenler

Evet kuzucum bi soru sormustum gormedn du gene sorim.d bnm asker dagtma gelck bu ay senin asker.de gelck dmi kuzu
Yazdm ya kuzum. Bizimki dağıtıma geldi 21 gün yaptı acemliği meslekçiydi 10 gün oldu ustaya teslim olalı. Ama biz görüşemedikkk

Huzurcum katiliyom Tatlim sana fikrin guzel

Bu arada gecmis Olsun.. Kist derken ne kisti?

Sagol kuzum bsey olmadi burkuldu azcık ya cok.pimpiriklide.kendisi buyutr cok .d.d bugn aramadi iste yarina ALLAH buyuk bakalm.:)

Nye gorusemednz kuzum bnm.asker uzun kaldi acemlkte meslege vermedler die kuzum yaa
Ben erzurumda okuyorum dağıtıma geldiğinde vizelerim vardı bursaya gidemedim ve en son aşkitoştoşumu eylülde gördümmm helpppo miiiiiiiiiiii !! Bizimkinin de mesleğini anlayamadık ama 21 gün iyi olsu şimdi de usta birliğinde acil müdahale mangasına verdiler şuanlık çok rahatmış inşallah hep öyle olurrr.

kuzum takma bdhaki.izni.kendi istedgi zaman kullanck.20gun kalcak o.zaman dolu dolu gecorirsnz ALLAHn iznyle şekerim yaa ALLAH buyuk.tezkerelrni alsnlar da snra hep bzmle.ALLAH izn verirse INSALLAH sıkma tatli canini:)

Sagol kuzum bsey olmadi burkuldu azcık ya cok.pimpiriklide.kendisi buyutr cok .d.d bugn aramadi iste yarina ALLAH buyuk bakalm.:)

Ayyy cok nazlilar anacum askerlige gittiklerinden beri nedense sozleri bize geciyor YA ondan boyle yapiyorlar balim bence komutanlarina yapsinlar bakalm skiyorsa

kuzum takma bdhaki.izni.kendi istedgi zaman kullanck.20gun kalcak o.zaman dolu dolu gecorirsnz ALLAHn iznyle şekerim yaa ALLAH buyuk.tezkerelrni alsnlar da snra hep bzmle.ALLAH izn verirse INSALLAH sıkma tatli canini:)
O iyi olsun da kuzum çok yansıtmıyorum. Ben de gitmeyi düşünüyorum yanına bakalım inşallah nasip olur

Ayyy cok nazlilar anacum askerlige gittiklerinden beri nedense sozleri bize geciyor YA ondan boyle yapiyorlar balim bence komutanlarina yapsinlar bakalm skiyorsa
Haha cesaret edemzler komutanlarna kuzum dedgn gbi nazlari bze yetyr tek. Iyi olsnlarda kuzum yeter bze:)

Belli etme teselli et kuzm gideblyosan git tabi super olur. Ustabbrlgne gecsde bnm asker gdemem malesf 13saatlk yol bnm.ki anca kargo.yollarm bn:)
Bizim acemi birlik Ankara Mamaktı lanet ettik oraya ya iğrençti,Ankarayı sevmiyodm iyice soğudum. Ankara bana 15 saat fln kayseri 9.5 saat gce binsem sabah ordayım inş.gidebilirim kuzum. Kız uçakla git sen de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…