Iyi geceler tatlm ALLAH rahatlk versn ruyanda sevdcgno gorursn INSALLAH :) opuldungüzellikler bn yatıyorum iyi geceler, tatli rüyalar hepinize..ayri ayri opuom hepinizi
biliom seni deli kiz:) hepimizin ki gecip gidicek balim Allahin izniyle. .Hahaha sagolun canlarm dusunmenz yeter valla ama.belli etsenzde alinmam kz vallaha :)
Dikkat et kuzum kendne usutmussundirKızlaaar ben uyuyim artık.. Karnım ağrıyo zaten ufffUyuyumda geçsin inşallah.. Sizi çok seviyorummmmm iyi geceler fıstıklar
Evet kuzim ALLAHn iznyleebiliom seni deli kiz:) hepimizin ki gecip gidicek balim Allahin izniyle. .
Evet kuzucum bi soru sormustum gormedn du gene sorim.d bnm asker dagtma gelck bu ay senin asker.de gelck dmi kuzusilemm başbaşa kaldık kuzucuk :)
Evet yaa tel Uygulaması yapmadılar bır turlu kuzukiz zor takip ediliyo burda gozunu accan iyice :) ben telden giriyorum hele yoruluyorum valla buraya girdikten sonra :) hadi insallah canim :) bizde de yok henuz canim once isini halledecek sonra insallah bakalim
tamam basagim anlastikk
AMIN kuzum cumlemizi guldursun RABBIM:) valla bsey suryorz yogunz dedi bi aralr traktor anldm.ilk ben sormdm rezl olmaym die guler ustme cnku .d.d yok cok sikr armzda kotu bsey kuzu ya bu merdvndn dusyrda ondn armsi 4gun beni haber vermedi annesne ispiyonlrm die kapdm suratna teli deli etti :) snra konstk iste yumusadm :)
Iyiyim bende cok sukr uzandim telden sizlere yetismeye calisiyorum cok zor yaaaiyiyim
iyiyim tatlım sen nasılsın :)
İyiyim allaha şükür kuzucummmm.. Aynennnnnn.. yattım ben hatta yatağın içinden yazıyorum
Yazdm ya kuzum. Bizimki dağıtıma geldi 21 gün yaptı acemliği meslekçiydi 10 gün oldu ustaya teslim olalı. Ama biz görüşemedikkkEvet kuzucum bi soru sormustum gormedn du gene sorim.d bnm asker dagtma gelck bu ay senin asker.de gelck dmi kuzu
aynen damlamiz cok pozitif yaaa :) hep oyle olsun insallahhh :)
kizlar aramizda 2014 ennnn leri secsek ya bizdee :)
var kuzum ara ara devam ediyo.. simdi bide kistlerim vardi onlara baktirmaya gidicektim randevu almistim isim cikti gidemedim bu aralar saglik sorunlari cogaldi hayirdir insallah
Nye gorusemednz kuzumYazdm ya kuzum. Bizimki dağıtıma geldi 21 gün yaptı acemliği meslekçiydi 10 gün oldu ustaya teslim olalı. Ama biz görüşemedikkk
Sagol kuzum bsey olmadi burkuldu azcık ya cok.pimpiriklide.kendisi buyutr cok .d.d bugn aramadi iste yarina ALLAH buyuk bakalm.:)Evet yaa tel Uygulaması yapmadılar bır turlu kuzubende telden giriyorum inanki eziyet resmen inş bizimki de gelince iş buluverir kuzum senin askerinin mesleği nedir? :)
Aminnnn balım güldürsün hepimizi Allah şafakları 0 yapsınmerdivenden mu dustu gecmis Olsun canm Kiz azicik koca koylu ol bisi anlatma arada anlatirsin yoksa bak aramiyor sevindim kuzu aramasina :)
Iyiyim bende cok sukr uzandim telden sizlere yetismeye calisiyorum cok zor yaaa
Ahahahacanim benm ALLAH rahatlik versin o VAKIT snaa Isler gucler nasil balim :) artik SABAH yazarsun
Bu topikteki yarenleri cok seviyorm ben hepsi cok cici insanlar yarenler
Ben erzurumda okuyorum dağıtıma geldiğinde vizelerim vardı bursaya gidemedimNye gorusemednz kuzumbnm.asker uzun kaldi acemlkte meslege vermedler die kuzum yaa
kuzum takma bdhaki.izni.kendi istedgi zaman kullanck.20gun kalcak o.zaman dolu dolu gecorirsnz ALLAHn iznyle şekerim yaa ALLAH buyuk.tezkerelrni alsnlar da snra hep bzmle.ALLAH izn verirse INSALLAH sıkma tatli canini:)Ben erzurumda okuyorum dağıtıma geldiğinde vizelerim vardı bursaya gidemedimve en son aşkitoştoşumu eylülde gördümmm helpppo miiiiiiiiiiii !! Bizimkinin de mesleğini anlayamadık ama 21 gün iyi olsu şimdi de usta birliğinde acil müdahale mangasına verdiler şuanlık çok rahatmış inşallah hep öyle olurrr.
Sagol kuzum bsey olmadi burkuldu azcık ya cok.pimpiriklide.kendisi buyutr cok .d.d bugn aramadi iste yarina ALLAH buyuk bakalm.:)
O iyi olsun da kuzum çok yansıtmıyorum. Ben de gitmeyi düşünüyorum yanına bakalım inşallah nasip olurkuzum takma bdhaki.izni.kendi istedgi zaman kullanck.20gun kalcak o.zaman dolu dolu gecorirsnz ALLAHn iznyle şekerim yaa ALLAH buyuk.tezkerelrni alsnlar da snra hep bzmle.ALLAH izn verirse INSALLAH sıkma tatli canini:)
Haha cesaret edemzler komutanlarna kuzum dedgn gbi nazlari bze yetyr tek. Iyi olsnlarda kuzum yeter bze:)Ayyy cok nazlilar anacum askerlige gittiklerinden beri nedensesozleri bize geciyor YA ondan boyle yapiyorlar balim bence komutanlarina yapsinlar bakalm skiyorsa
Belli etme teselli et kuzm gideblyosan git tabi super olur. Ustabbrlgne gecsde bnm asker gdemem malesf 13saatlk yol bnm.ki anca kargo.yollarm bn:)O iyi olsun da kuzum çok yansıtmıyorum. Ben de gitmeyi düşünüyorum yanına bakalım inşallah nasip olur
Bizim acemi birlik Ankara Mamaktı lanet ettik oraya ya iğrençti,Ankarayı sevmiyodm iyice soğudum. Ankara bana 15 saat fln kayseri 9.5 saat gce binsem sabah ordayımBelli etme teselli et kuzm gideblyosan git tabi super olur. Ustabbrlgne gecsde bnm asker gdemem malesf 13saatlk yol bnm.ki anca kargo.yollarm bn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?