2014 Yarenleri! :)

geçmiş olsun kuzum ihmal etme ikisinde git mutlaka ..nazar degiyo nazar

cok saol damlam ayni seyleri bende hepinizin resimlerinde gordum.. zaten buraya gelen sabirla asker bekleyen yarenler cok iyilerdir hicbirinden kotuluk gelmez ki :) amin insallah hepimizin kaynanasi bal gibi olur yumos yumos olur insallahhh :)

Evet bitanemmmm hayallerde olmasa zaten.. Yaa iyi yönlerinden bakmaya çalışıyorum.. Eğerki sevdiceğim askere gitmeseydi burdaki bu güzel arkadaşları tanıma fırsatım olmuycaktı.. Buyüzden inanılmaz mutluyum demetimmm İyiki varsınnnn, iyiki kızlar varr

bende hep bunu dusunuyorum tatlimm :) iyi ki varizz hepimizzz cok tatliyizz baliz ballll

guzel yarenlerimmmm
hadi butun olumsuzluklari bi sureligine unutmaya calisalimm etkiinlik olusturalimmmm

duyanlar duymayanlara anlatsinnn :) etkinlik olusturuyoruzzz 2014 Asker yarenleriii enlerini seciyoruzzzz :) yarin size detayli bilgi vericem kuslarrr :) olur muuu? :)

Demetcim ben de yuvarlak bişeyim boyum da yani normal gibi :) bnm sevdicek upuzunnn yapılı ama zayıfımsı. Ben dert etmiyorum Enesten yana sağlığım için verirsem veririm o da olmugo can boğazdan gelir hem şunu unutm KİMİSİ TOMBUL SEVERRRRRR

cok saol damlam ayni seyleri bende hepinizin resimlerinde gordum.. zaten buraya gelen sabirla asker bekleyen yarenler cok iyilerdir hicbirinden kotuluk gelmez ki :) amin insallah hepimizin kaynanasi bal gibi olur yumos yumos olur insallahhh :)
Ne demek demetim dogrular kuzim benim cok sukur bizler iyiyz tatlm INSALLAH ta geleck olan yarenlerde oyidrler ama sizn yerinz daima baska olacak tabikide:) AMIN kuzum hepimzn kaynanasi bal kaumak olur INSALLAH:)

Aynen gelsinler susunsene bde nisbet yapiyomsm onlara haha saka tabi moral verrz kuzum ocmdenyasarz safk farkini tabi :) hepmzn hakknda hayrlisi olsn tatlm dagtma ne zm gelck askern bnm.asker 30unda gelio ksmetse kuzu
Bebeğim biz dağıtımı da yedik ustaya geçtik ama dağıtamda da gremedim erzurumda okuyorm sınavlarm vardı bursaya gidemedim. Eylülden beri görmüyorum

güzellikler bn yatıyorum iyi geceler, tatli rüyalar hepinize..ayri ayri opuom hepinizi

Kızlaaar ben uyuyim artık.. Karnım ağrıyo zaten ufff Uyuyumda geçsin inşallah.. Sizi çok seviyorummmmm iyi geceler fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…