geçmiş olsun kuzum ihmal etme ikisinde git mutlaka ..nazar degiyo nazaraynen damlamiz cok pozitif yaaa :) hep oyle olsun insallahhh :)
kizlar aramizda 2014 ennnn leri secsek ya bizdee :)
var kuzum ara ara devam ediyo.. simdi bide kistlerim vardi onlara baktirmaya gidicektim randevu almistim isim cikti gidemedim bu aralar saglik sorunlari cogaldi hayirdir insallah
Evet evet şubat olsun biran önceKz bnmde 320 benden iki gun fazlasn pek fark yok aramzda ayniyz .d takma.kuzum yeni yarenler gelsnde rahatlrz caktrma
cok saol damlam ayni seyleri bende hepinizin resimlerinde gordum.. zaten buraya gelen sabirla asker bekleyen yarenler cok iyilerdir hicbirinden kotuluk gelmez ki :) amin insallah hepimizin kaynanasi bal gibi olur yumos yumos olur insallahhh :)Kuzum dogrulari diyorz valla ben seni gordgmde yemn ederm cok begndm kilonu yuzunu kilon cok yoktu valla odeal yaksms sana km ne dese aldrma. Senin gbisini bulamazlar zaten eminmde seni aldklrna cok sevncekler ALLAHn iznyle.o gunleride yasarsn RABBIM tum ostyene yasatsn o zaman bak kaynanada baldan tatli olur kaynasrsnz ALLAHm iznyle:))
Evet bitanemmmm hayallerde olmasa zaten.. Yaa iyi yönlerinden bakmaya çalışıyorum.. Eğerki sevdiceğim askere gitmeseydi burdaki bu güzel arkadaşları tanıma fırsatım olmuycaktı.. Buyüzden inanılmaz mutluyum demetimmmya kizlar siz bugun beni aglatmaya mi karar verdiniz naptinizzz aglarim haaainsallah dediginiz gibi olur canim benim cok saol cok dusuncelisin..
sabret guzelim az kaldi hayatimizin en zor donemi belki de askerlik ama sonrasi cok guzel olacak insallah denizimmm oyle dusunelimm.. hem hayallerimiz var anilarimiz var biraz onlarla idare edelim oldu muu
tamam basagim onumuzde ki hafta alicam randevu insallah merak etmegeçmiş olsun kuzum ihmal etme ikisinde git mutlaka ..nazar degiyo nazar
bende hep bunu dusunuyorum tatlimm :) iyi ki varizz hepimizzz cok tatliyizz baliz ballllEvet bitanemmmm hayallerde olmasa zaten.. Yaa iyi yönlerinden bakmaya çalışıyorum.. Eğerki sevdiceğim askere gitmeseydi burdaki bu güzel arkadaşları tanıma fırsatım olmuycaktı.. Buyüzden inanılmaz mutluyum demetimmmİyiki varsınnnn, iyiki kızlar varr
tmm demetim bnada habr et merak ederimtamam basagim onumuzde ki hafta alicam randevu insallah merak etme
Tatlış, ciciş kızlarız biiiiiiiizzzzz hihihihihibende hep bunu dusunuyorum tatlimm :) iyi ki varizz hepimizzz cok tatliyizz baliz ballll
Ne demek demetim dogrular kuzim benim cok sukur bizler iyiyz tatlm INSALLAH ta geleck olan yarenlerde oyidrler ama sizn yerinz daima baska olacak tabikide:) AMIN kuzum hepimzn kaynanasi bal kaumak olur INSALLAH:)cok saol damlam ayni seyleri bende hepinizin resimlerinde gordum.. zaten buraya gelen sabirla asker bekleyen yarenler cok iyilerdir hicbirinden kotuluk gelmez ki :) amin insallah hepimizin kaynanasi bal gibi olur yumos yumos olur insallahhh :)
ederim canimin ici sen hic merak etmetmm demetim bnada habr et merak ederim
Aynen gelsinler susunsene bde nisbet yapiyomsm onlara haha saka tabi moral verrz kuzum ocmdenyasarz safk farkini tabi :) hepmzn hakknda hayrlisi olsn tatlm dagtma ne zm gelck askern bnm.asker 30unda gelio ksmetse kuzuEvet evet şubat olsun biran önce
Bencede tatlm ya gelsnler icim sogucak vallaha belli etmem uzlmesnler die ama cok sevncm k.bakmasnlar haha.den iyisi balim negatif olmak cozum degil dogru söylüyorsun
ayy alt devre gelsin hmn ya cok güzel oluyo :) :)
bnde sizee belli etmemistimBencede tatlm ya gelsnler icim sogucak vallaha belli etmem uzlmesnler die ama cok sevncm k.bakmasnlar haha.d
Bebeğim biz dağıtımı da yedik ustaya geçtikAynen gelsinler susunsene bde nisbet yapiyomsm onlara haha saka tabi moral verrz kuzum ocmdenyasarz safk farkini tabi :) hepmzn hakknda hayrlisi olsn tatlm dagtma ne zm gelck askern bnm.asker 30unda gelio ksmetse kuzu
Hahaha sagolun canlarm dusunmenz yeter valla ama.belli etsenzde alinmam kz vallaha :)bnde sizee belli etmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?