2014 Yarenleri! :)

Evett bunada şükür yavaş falan ama geçiyor bir türlü zaman, pazartesilerden nefret eden ben, pazartesi gelsede bir hafta daha bitse diye bekliyorum.
İyiyim şafak kankim sen napıyorsun yarenin nasıl?
İyiyim allaha şükür şafak kankicimmm napiyim çalışıyorum iş yerindeyim Sevdiceğimde iyi çok şükür.. Bazen gülüşüyoruz, bazen ağlaşıyoruz öylee geçip gidiyo zaman Maşallah çok romantikleşti aşkım yaa olumlu anlamda çok değişti

Aman nazar değmesin,askerlik bizimkini de çok değiştirdi,İnşallah döndüklerinde de böyle olurlar.

Aman nazar değmesin,askerlik bizimkini de çok değiştirdi,İnşallah döndüklerinde de böyle olurlar.
İnşallah bebeğim inşallah.. Ayy az evvel hastamla konuşuyodum.. Teyze zamanında 2 sene beklemiş eşini askerdeyken ve o süreçte 2 bebeğini kaybetmiş Ne kdr kötü yaa.. Kendimi teyzenin yerine koydumda İçinde bulunduğum duruma şükrettim

Aaaa hayırdır inşallah bebeğim noolduki Ben iyim hamdolsun fıstığım..

bebeğim sevdicekle kafamızda deli soruuular şöyle söyleyebilirim ama ,, bir iş teklifi geldi fakat fedakarlık yapmamız gerekiyor eğer işi kabul edersek çok rahat edicez maddi yönden, ev kurmamız da kolaylaşacak ama manevi yönden büyük fedakarlık gerektiriyor, neyseki düşünmek için daha zamanımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…