Gelecek te akil hastnsne yatmadan insallah gelr kafyi ycm cnku.d.d hahaÖyle tabi geçmez kızz .. Ama o gün gelecekk
bebeğim sevdicekle kafamızda deli soruuularşöyle söyleyebilirim ama ,, bir iş teklifi geldi fakat fedakarlık yapmamız gerekiyor eğer işi kabul edersek çok rahat edicez maddi yönden, ev kurmamız da kolaylaşacak ama manevi yönden büyük fedakarlık gerektiriyor, neyseki düşünmek için daha zamanımız var
noluyooor bize bugün yaaa ,,,, denizlili ye yazdığımı gördüysen bi yorum yapıver bacımm deliriceeem , daha düşünmek için zaman var ama tavrını nasıl koymalıyım karar veremiyorum
Ay nasıl guzel ya ne kadar heyecanlısındır sımdıİnşallah canım bunun için sadece sabretmek düşüyor bız yarenlere
Oy kuzum benm ozledin ya ondan elbet gelckler birgun sabret safk kacti tatlm seninAhaha ayy çok tepki gösterdiğim vatzaptan bana fotoğraflarını yollamış üzüldüm ondan ya
Oy kuzum benm ozledin ya ondan elbet gelckler birgun sabret safk kacti tatlm senin
Kuzum sendemi uzun donemdin bn kisa donem die bilyodum:)
Ee gideblyosan git sende. Bter bter 319 bnm de bana ne demeli hic btmz o zaman.dÖzledim tabii bir de izninde memlekete gidecek yaa 2 3 günlüğüne kafayı yicem ben yaa
266 bitmez
Aynen kuzum uzun kisa farkeder ama ask olsun o kdr fark olyor arda ha:) yani hepmz bekldgi icn farktmz kuzum ALLAHn iznyle gelsnlerde saglkli bi seklde:))naptın yavruu biz de uzun dönemiz şafak 232uzun kısa farketmez bekleyebilen herkese helal olsun diyorum ben bebikiiiimmm
Ee gideblyosan git sende. Bter bter 319 bnm de bana ne demeli hic btmz o zaman.d
Şimdi canısı olayı daha net anlat yorum yapabileyim. Hiçbir şey anlamadım ki ben
Ne gibi fedakarlıklar iş nerede ?
Ay nasıl guzel ya ne kadar heyecanlısındır sımdıbzım daha 311 bıle degıl ..
Aynen kuzum uzun kisa farkeder ama ask olsun o kdr fark olyor arda ha:) yani hepmz bekldgi icn farktmz kuzum ALLAHn iznyle gelsnlerde saglkli bi seklde:))
Gelecek te akil hastnsne yatmadan insallah gelr kafyi ycm cnku.d.d haha
iş ankara da cicim, daha önce çalıştığı birisinden geldi teklif, maddi yönden çok rahat edicez ama hem uzaklık hem de bazı konular da risk almamız gerekicek, oysaki ben huzur istiyorum onu yanımda istiyorum
aslında o da öyle söyledi hani huzurumuz paradan daha önemli merak etme bizi bitirecek bi karar vermem dedi
Bende kac lere dedm okulu birak acktn okudu kazanamdi iki sene gene kazanmcn git askere ddm gtti:))zaman açısından evet cicim ama bizimkiler de okulları bitirip gitselerdi ahh az kızmadım ben sevdiceğeoku dedim gel çalışalım dedim yok anacıııım dinletemedim dinletemedim
Ayy darisi bze olsun kuzum yaa cok svndm.adina sanki bzm safgmz btmckgbi gelio:)hahah anlıyorum canım senı benım şafakda ordayken tam böyle dusunuyordum . çok şükür sağ sağlım cıktım safagın ıcınden
Annende oyle diosa git haha saka bi yana bse bulblrsen git yani:)He canım annemde öyle diyordu
Şimdi canım benim askerde yeterince ayrı kalmış olacaksınız gelecek ve bir süre sonra Ankara'ya taşınması gerekecek gene aynı kalacaksınız. Normalde de aynı şehirlerde oturmuyorsunuz ama çok yakınsınız
Ki sürekli Ankara'da kalması gerekecekse senin ailenin tavrı çorluda kalman yönünde iş ciddiye binince evlenmek istediğinizde durum nasıl olacak.
Bana görede huzur her şeyden önemli. Uzak ilişkilerde insanlar daha çok yıpranıyor iyi düşünün.
Annende oyle diosa git haha saka bi yana bse bulblrsen git yani:)
eğer bu işe evet derse evliliğimizi daha erken gerçekleştirmemiz gerekicek, maddiyat da olacağı için problem olmıcak herşey yolunda giderse tabikii
bu konuda bi karar verdikten sonra ailelerimizle de konuşucaz istikbalimiz için uzaklığa katlanırlar diye düşünüyoruz
dediğin gibi artık uzak kalmak istemiyoruz illaki yıpranıyor ilişki, bakalım ne diyecek bu konuda sevdicek,, ben hiç istemiyorum Allah var yukarıda
parası kalsın ben huzur istiyorum ama ona böyle söylemiyorum tabikii çünkü hayatı için iyi bir fırsat belki bir daha böyle güzel bir teklif gelmeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?