2014 Yarenleri! :)

noluyooor bize bugün yaaa ,,,, denizlili ye yazdığımı gördüysen bi yorum yapıver bacımm deliriceeem , daha düşünmek için zaman var ama tavrını nasıl koymalıyım karar veremiyorum

Şimdi canısı olayı daha net anlat yorum yapabileyim. Hiçbir şey anlamadım ki ben
Ne gibi fedakarlıklar iş nerede ?

naptın yavruu biz de uzun dönemiz şafak 232 uzun kısa farketmez bekleyebilen herkese helal olsun diyorum ben bebikiiiimmm
Aynen kuzum uzun kisa farkeder ama ask olsun o kdr fark olyor arda ha:) yani hepmz bekldgi icn farktmz kuzum ALLAHn iznyle gelsnlerde saglkli bi seklde:))

Şimdi canısı olayı daha net anlat yorum yapabileyim. Hiçbir şey anlamadım ki ben
Ne gibi fedakarlıklar iş nerede ?

iş ankara da cicim, daha önce çalıştığı birisinden geldi teklif, maddi yönden çok rahat edicez ama hem uzaklık hem de bazı konular da risk almamız gerekicek, oysaki ben huzur istiyorum onu yanımda istiyorum
aslında o da öyle söyledi hani huzurumuz paradan daha önemli merak etme bizi bitirecek bi karar vermem dedi

Ay nasıl guzel ya ne kadar heyecanlısındır sımdı bzım daha 311 bıle degıl ..

heyecan dorukta zaten canım bazen alen ınanamıyorumgelecegıne 5 aydır gormuyorum kendısını canlı kanlı , bu sefer geldıgınde gıtmeyecek olması zaten benı mutlu edıyor hep geldıgınde gıdıyordu anlamıyordum bırsey ama buy sefer gondermeyecegım bıryere

Aynen kuzum uzun kisa farkeder ama ask olsun o kdr fark olyor arda ha:) yani hepmz bekldgi icn farktmz kuzum ALLAHn iznyle gelsnlerde saglkli bi seklde:))

zaman açısından evet cicim ama bizimkiler de okulları bitirip gitselerdi ahh az kızmadım ben sevdiceğe oku dedim gel çalışalım dedim yok anacıııım dinletemedim dinletemedim

Şimdi canım benim askerde yeterince ayrı kalmış olacaksınız gelecek ve bir süre sonra Ankara'ya taşınması gerekecek gene aynı kalacaksınız. Normalde de aynı şehirlerde oturmuyorsunuz ama çok yakınsınız

Ki sürekli Ankara'da kalması gerekecekse senin ailenin tavrı çorluda kalman yönünde iş ciddiye binince evlenmek istediğinizde durum nasıl olacak.
Bana görede huzur her şeyden önemli. Uzak ilişkilerde insanlar daha çok yıpranıyor iyi düşünün.

zaman açısından evet cicim ama bizimkiler de okulları bitirip gitselerdi ahh az kızmadım ben sevdiceğe oku dedim gel çalışalım dedim yok anacıııım dinletemedim dinletemedim
Bende kac lere dedm okulu birak acktn okudu kazanamdi iki sene gene kazanmcn git askere ddm gtti:))

eğer bu işe evet derse evliliğimizi daha erken gerçekleştirmemiz gerekicek, maddiyat da olacağı için problem olmıcak herşey yolunda giderse tabikii
bu konuda bi karar verdikten sonra ailelerimizle de konuşucaz istikbalimiz için uzaklığa katlanırlar diye düşünüyoruz
dediğin gibi artık uzak kalmak istemiyoruz illaki yıpranıyor ilişki, bakalım ne diyecek bu konuda sevdicek,, ben hiç istemiyorum Allah var yukarıda
parası kalsın ben huzur istiyorum ama ona böyle söylemiyorum tabikii çünkü hayatı için iyi bir fırsat belki bir daha böyle güzel bir teklif gelmeyebilir

Annende oyle diosa git haha saka bi yana bse bulblrsen git yani:)

Bulamam yaaaaaa

Çok çok daha erken evlenmeniz gerekecek. Canım benim ailen İstanbul'u istemiyor Ankara'yı nasıl isteyecek daha uzak.
Valla zor bir karar iyi düşünün. Sende o da ailesinden uzakta olacak o da var ben istemezdim şahsen. Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…