yesmceyhn canımcım ailelerden uzak olmak zor ama bence yanlarında olup maddi sıkıntı cekmektense uzakta olup rahat etmek daha mantıklı geliyor zaten evlendikten sonra sende çocuk çocuğa karışıyorsun artık senin sevdiceğinle bi ailen oluyor.. devamlı ailenin yanına gider gelirsin bence bu sıkıntı yaratmaz size tabi bunlar benim düşüncem ama bence sen bundan sonraki kuracağın aileni ön planlı olarak düşünmelisin..
Kuzular dusunyorm xarsi izninde gitsemmi ankaraya die
Hehe bnmki univrste meznu kuzum ama 2yillik
Bildgm kadryla 5saat kuzumyol kaç saat sürüyor kuzuucuum
Bakalm hayrlsi ama gecemez 4yilliga tembl bnmkin:)2 yıllık olsun bebeğim ne güzel okumuş yine, isterse 4 seneye de tamamlar ohh miss
Bildgm kadryla 5saat kuzum
Kiz gaza getrme beni hahha giderm vala ayy kaybolmasam iydr .d.dben olsam giderdim cicim heleki sen çılgııın kız kesin gidersinne kadar görsen o kadar kar sana
Kiz gaza getrme beni hahha giderm vala ayy kaybolmasam iydr .d.d
Kz bde habersz gidecm bzmkler izn vermez.d ayni gun gdp gelmem lazm gecikmeden bde ay olrmuki oyle.syavrum ne kaybolcan ya okuma yazman var ahahah,, sevdicek 5 saat mesafemde olcak ben 2 haftada bir kaçarım yanına hihihi
Kz bde habersz gidecm bzmkler izn vermez.d ayni gun gdp gelmem lazm gecikmeden bde ay olrmuki oyle.s
Soylesem izn vermezki kuzumbari annene söylesen, ben böyle uzun yola çıkarken illa birine haber veririm cicim nolur nolmaz yol hali belli olmaz
Soylesem izn vermezki kuzumgelck dagtma ztn nye gidecn yk der bilyorm anami:)
Bu ayin 30unda gelio.kuzum:)ne zaman geliyor dağıtıma
Bu ayin 30unda gelio.kuzum:)
hakkınızda hayırlısı olsun bebeğim daha zamn var nasıl olsa iyice bi düşünün bakalım.... kızzz ankarada olsa kötü olmaz hani komşu oluruz yawwsevdicek de böyle düşünüyor canım o olaya daha mantıklı yaklaşıyor ben biraz duygusal bakıyorumailem onlarla olmamızı istiyor, babam işleri sevdiceğime bırakıp çekilmek istiyor çünkü.. yani burda olursak da rahat edicez ama Ankara daki iş daha rahat etmemizi sağlar..
ailelerimize bu iş teklifini, kendimiz düşündükten sonra söylemek istiyoruz hem daha çok yeni,, şartlarını falan iyice öğrenip ortak bi karar verdikten sonra onlarla da görüşücez, bizim rahatımız söz konusu olduğunda onların da aksi birşey söyleyeceklerini düşünmüyorum
hayatı iki kişilik yaşamaya başlayınca işler çok farklılaşıyormuş bebeğiimm ya
2hafta var ha daha.d 7gun kalack iste kuzumkızzzz ne kalmış ki birşey kalmamış sabretkaç gün kalacak
canım volkan adanada oturuyor bildiğin gibi bende ankaradyım ( biz askerlik öncesinde de ayrı şehirlerdeydik) haftasonları adanadan ankara gelirdi , yazın deil ama bu mevsimlerde yol 6-6.5 saat sürebiliyor haberin olsunBildgm kadryla 5saat kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?