2014 Yarenleri! :)

sevdicek de böyle düşünüyor canım o olaya daha mantıklı yaklaşıyor ben biraz duygusal bakıyorum ailem onlarla olmamızı istiyor, babam işleri sevdiceğime bırakıp çekilmek istiyor çünkü.. yani burda olursak da rahat edicez ama Ankara daki iş daha rahat etmemizi sağlar..
ailelerimize bu iş teklifini, kendimiz düşündükten sonra söylemek istiyoruz hem daha çok yeni,, şartlarını falan iyice öğrenip ortak bi karar verdikten sonra onlarla da görüşücez, bizim rahatımız söz konusu olduğunda onların da aksi birşey söyleyeceklerini düşünmüyorum
hayatı iki kişilik yaşamaya başlayınca işler çok farklılaşıyormuş bebeğiimm ya

hakkınızda hayırlısı olsun bebeğim daha zamn var nasıl olsa iyice bi düşünün bakalım.... kızzz ankarada olsa kötü olmaz hani komşu oluruz yaww

İzmir uçakla bir saat gün içinde gidilip gelinebilir ama gizli olur mu bir de uçak bileti

Kamuhe aklıma giiryorsun

ben yarım saat sonra çıkıyorum havaaalına :) askerim geliyorrrrrrrrrrrrrrrr hoppaaa şıkıdım şıkıdım yandan sağdan soldan ...ohhhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…