2014 Yarenleri! :)

askerde olduğu için işi olmadığı için şuan çok sıcak bakıyor bu işe, ama ben dediğin gibi daha duygusal açıdan düşünüyorum ve tedirginim,, hayırlısı olsun bi süre ikimiz ayrı ayrı düşünücez konuyu, konuşmamaya karar verdik,, konuştuğumuzda tavrım ne olucak karar vermem lazım

Rabbim hakkınızda hyırlısı ne ise onu nasip etsin bebeğim Artısıyla eksisiyle düşünün kefelere koyun hangi taraf ağırsa ona göre kabul edin yada etmeyin bebeğim.. Maddiyat çok çok önemli kuzum ileride bu fırsatı yakalayabilirmisiniz bunuda bi düşünün öyle karar verin..

amin bebeğiim cümlemizin hakkında hayırlısı olsun şimdilik ikimiz de ayrı ayrı düşünüyoruz sonra düşüncelerimizi paylaşmaya karar verdik.. maddi açıdan bakarsak, ortalamanın çok çok üstünde bir gelirimiz olucak ve bir daha böyle bir fırsat kolay bulunmaz, ama tabi herşeyin bir bedeli var ve çok fedakarlık yapmamız gerekicek hatta bazı riskleri de göze almamız gerekicek ,,,, manevi yönden mesela ilişkimiz açısından aileler açısından biraz zorlayıcı olucak, neyseki erken geldi bu teklif ve iyice düşünmeye zamanımız var

İşi olmayan erkek malum stresli oluyor. O yüzden sevgilin şu an hevesli ve getirilerine bakıyor. Ama iyice düşününce olumlu ve olumsuz yönlerini görüp ona göre sağlıklı bir karar verecektir.
Canım ne iş yapıyorki Ceyhun?

özel şoför canım cv si de güzeldir önemli ailelere şoförlük yaptı ahahhah söyleyeyim de yakın bir yerlerden iş teklifi gelir belki
ama bu yapacağı iş işletme sahipliği yani iş kendinin olucak, biraz da bu cezbediyor onu

Valla canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun iyi düşünün

Ayyy kızlarrrr sinirimden ağlıcamm yaaaa. Enes aradı uykusuzmuş falan neyse knştk 1 2 dk bnmde kistlerim var onlardan dolayı rahatsızm ağrm var dedm gitmiyosn ki adam akıllı bi doktora ilaç versn kullan dedi canm ilaç vermiyo dedö bağırmaya başladı o zaman orda çok iyi doktora gitceksn anlamıyn glb bni dedi sen anlamıysn glb dedm anlattm neyse duha kapatyrm patlıcam yoksa sana dedi arıyablr msn dedm arayamam dedm normalde böyle yapmıyodu ayyy ağlıcammm

Bebeğim benim insan doğduğu yere değil doyduğu yere bakıyo.. Bak ben aydınlıyım ama çalıştığım için denizlideyim 4yıldır..bnm serviste çalışanların %80i dışardan.. insanların çok azı denizlili ama napıcaksın bitanem? Ekmek parası için katlanıyosun..

güzeller güzeli yarenler nasılsınız benim yarim van il jandarmada kalmış ilçelere göndermemişler hatta bi de kantine vermişlerr ... çok sevindim ilçeye gitmediğineee

canım benim çok haklısın, sevdiceğim de öyle düşünüyor zahmet çekmeyelim diye.. çok kafasına takıyor zaten düğün işlerini falan kıyamıyorum hiç ya aile desteği yok kendi başına didinicek yariim tabi ben yanında olucam Allah nasip ettikçe

yesmceyhn canımcım ailelerden uzak olmak zor ama bence yanlarında olup maddi sıkıntı cekmektense uzakta olup rahat etmek daha mantıklı geliyor zaten evlendikten sonra sende çocuk çocuğa karışıyorsun artık senin sevdiceğinle bi ailen oluyor.. devamlı ailenin yanına gider gelirsin bence bu sıkıntı yaratmaz size tabi bunlar benim düşüncem ama bence sen bundan sonraki kuracağın aileni ön planlı olarak düşünmelisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…