Bende kac lere dedm okulu birak acktn okudu kazanamdi iki sene gene kazanmcn git askere ddm gtti:))
Bulamam yaaaaaa
Çok çok daha erken evlenmeniz gerekecek. Canım benim ailen İstanbul'u istemiyor Ankara'yı nasıl isteyecek daha uzak.
Valla zor bir karar iyi düşünün. Sende o da ailesinden uzakta olacak o da var ben istemezdim şahsen. Hayırlısı
Rabbim hakkınızda hyırlısı ne ise onu nasip etsin bebeğimbebeğim sevdicekle kafamızda deli soruuularşöyle söyleyebilirim ama ,, bir iş teklifi geldi fakat fedakarlık yapmamız gerekiyor eğer işi kabul edersek çok rahat edicez maddi yönden, ev kurmamız da kolaylaşacak ama manevi yönden büyük fedakarlık gerektiriyor, neyseki düşünmek için daha zamanımız var
Rabbim hakkınızda hyırlısı ne ise onu nasip etsin bebeğimArtısıyla eksisiyle düşünün kefelere koyun hangi taraf ağırsa ona göre kabul edin yada etmeyin bebeğim.. Maddiyat çok çok önemli kuzum ileride bu fırsatı yakalayabilirmisiniz bunuda bi düşünün öyle karar verin..
askerde olduğu için işi olmadığı için şuan çok sıcak bakıyor bu işe, ama ben dediğin gibi daha duygusal açıdan düşünüyorum ve tedirginim,, hayırlısı olsun bi süre ikimiz ayrı ayrı düşünücez konuyu, konuşmamaya karar verdik,, konuştuğumuzda tavrım ne olucak karar vermem lazım
İşi olmayan erkek malum stresli oluyor. O yüzden sevgilin şu an hevesli ve getirilerine bakıyor. Ama iyice düşününce olumlu ve olumsuz yönlerini görüp ona göre sağlıklı bir karar verecektir.
Canım ne iş yapıyorki Ceyhun?
özel şoför canım cv si de güzeldir önemli ailelere şoförlük yaptı ahahhah söyleyeyim de yakın bir yerlerden iş teklifi gelir belki
ama bu yapacağı iş işletme sahipliği yani iş kendinin olucak, biraz da bu cezbediyor onu
Valla canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun iyi düşünün
INSALLAH:)biter biterr çok diye öyle gelıyor sana :))
Yani zir oldu gitmesi gidecgi yok yaslannca giderdi artk.d.dahahh benimki de 3 senedir 1. sınıfta kalınca babam sen askere git artık oğlum dedi
Bebeğim benim insan doğduğu yere değil doyduğu yere bakıyo.. Bak ben aydınlıyım ama çalıştığım için denizlideyim 4yıldır..bnm serviste çalışanların %80i dışardan.. insanların çok azı denizlili ama napıcaksın bitanem? Ekmek parası için katlanıyosun..amin bebeğiim cümlemizin hakkında hayırlısı olsunşimdilik ikimiz de ayrı ayrı düşünüyoruz sonra düşüncelerimizi paylaşmaya karar verdik.. maddi açıdan bakarsak, ortalamanın çok çok üstünde bir gelirimiz olucak ve bir daha böyle bir fırsat kolay bulunmaz, ama tabi herşeyin bir bedeli var ve çok fedakarlık yapmamız gerekicek hatta bazı riskleri de göze almamız gerekicek ,,,, manevi yönden mesela ilişkimiz açısından aileler açısından biraz zorlayıcı olucak, neyseki erken geldi bu teklif ve iyice düşünmeye zamanımız var
Yani zir oldu gitmesi gidecgi yok yaslannca giderdi artk.d.d
Bebeğim benim insan doğduğu yere değil doyduğu yere bakıyo.. Bak ben aydınlıyım ama çalıştığım için denizlideyim 4yıldır..bnm serviste çalışanların %80i dışardan.. insanların çok azı denizlili ama napıcaksın bitanem? Ekmek parası için katlanıyosun..
Hehe bnmki univrste meznu kuzum ama 2yillikgelsin bak nasıl okutuyorum onu, kırıcak dizini ders çalışacak aaaa
Sor tatlm nolcak evet dogru bildn bn adana sevdck ankara:)silemm tatlım kusura bakma sen kesin sölemişsindir ama ben yine sorcam sen adanadaydın , sevdicek ankarada dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?