Oooo ben gitmym o zmn ne kaldi görmeme izninin cogu yolda gececk bnm vazcydm kendi gelsn.d.dcanım volkan adanada oturuyor bildiğin gibi bende ankaradyım ( biz askerlik öncesinde de ayrı şehirlerdeydik) haftasonları adanadan ankara gelirdi , yazın deil ama bu mevsimlerde yol 6-6.5 saat sürebiliyor haberin olsun
aayyyy çok sevindim , gözün aydın canım benimben yarım saat sonra çıkıyorum havaaalına :) askerim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrhoppaaa şıkıdım şıkıdım yandan sağdan soldan ...ohhhhh :)
Gozun aydn cnm hadi bakalm iki uc gobek bzm icnde at.d.dben yarım saat sonra çıkıyorum havaaalına :) askerim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrhoppaaa şıkıdım şıkıdım yandan sağdan soldan ...ohhhhh :)
yani günü birlik biraz zor olcak , biz 3 senedir o yolları ezberlediğimiz için iyi biliyorumOooo ben gitmym o zmn ne kaldi görmeme izninin cogu yolda gececk bnm vazcydm kendi gelsn.d.d
Hahaha kuzum yaa ucakla blmyrm usta brlgnde gdrmym bnde cok gidesm olyr ama.d.dİzmir uçakla bir saat gün içinde gidilip gelinebilir ama gizli olur mu bir de uçak bileti
Kamuhe aklıma giiryorsun
Anladm cnm saglk olsn kendi gelck ksmetse artk beklerm:))yani günü birlik biraz zor olcak , biz 3 senedir o yolları ezberlediğimiz için iyi biliyorum
aayyyy çok sevindim , gözün aydın canım benim
Rabbim hem senin hemde sevdiceğinin yar ve yardımcısı olsun bebeğim.. Evlilik işleri kolay değil ama allah yuva kuranın yardımcısı olur sen hiç merak etmecanım benim çok haklısın, sevdiceğim de öyle düşünüyor zahmet çekmeyelim diye.. çok kafasına takıyor zaten düğün işlerini falan kıyamıyorum hiç ya aile desteği yok kendi başına didinicek yariim tabi ben yanında olucam Allah nasip ettikçe
hakkınızda hayırlısı olsun bebeğim daha zamn var nasıl olsa iyice bi düşünün bakalım.... kızzz ankarada olsa kötü olmaz hani komşu oluruz yaww
2hafta var ha daha.d 7gun kalack iste kuzum
Hahaha kuzum yaa ucakla blmyrm usta brlgnde gdrmym bnde cok gidesm olyr ama.d.d
Rabbim hem senin hemde sevdiceğinin yar ve yardımcısı olsun bebeğim.. Evlilik işleri kolay değil ama allah yuva kuranın yardımcısı olur sen hiç merak etmeBiraz daha mantık çerçevesinde bakmak lazım kuzucum tabiiki seni anlıyorum ailenin yanında olmak istiyosun ama ilerde evlatlarınızda olucak onların geleceği söz konusu olucak.. Çok geniş düşünün ona göre karar verin, daha vaktiniz var zaten Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah yeşimim
Kz siznkler dagtma geldgnde bnm ki yeni gtmsti ama gene gorememstm ha.dkomşuuu mu ankaradamısın
kızzzz eline dizine dursun heee biz napalım daha 4 ay var izne kısmetse
Bnde hayatmda gtmdm kirklareline .d bilsem ustya gectgnde gderdm.dAhaha insan duramıyor ya gidesim var hem İzmir bildiğim şehir 2 yıl yaşadım
Yazın gitcem Allah kısmet ederse çarşı iznine denk getircem ohh ne güzel tüm gün zaman geçiririz
Kz siznkler dagtma geldgnde bnm ki yeni gtmsti ama gene gorememstm ha.d
Bnde hayatmda gtmdm kirklareline .d bilsem ustya gectgnde gderdm.d
komşuuu mu ankaradamısın
evet canım benim ankara
Kizarmym sana kz ask olsuntamam kuzucuuum kızma yahuuu
Biliyrm kuzum susunmen yeter mersi.dOrda otursam yardım ederdim canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?