2014 Yarenleri! :)

canım volkan adanada oturuyor bildiğin gibi bende ankaradyım ( biz askerlik öncesinde de ayrı şehirlerdeydik) haftasonları adanadan ankara gelirdi , yazın deil ama bu mevsimlerde yol 6-6.5 saat sürebiliyor haberin olsun
Oooo ben gitmym o zmn ne kaldi görmeme izninin cogu yolda gececk bnm vazcydm kendi gelsn.d.d

Rabbim hem senin hemde sevdiceğinin yar ve yardımcısı olsun bebeğim.. Evlilik işleri kolay değil ama allah yuva kuranın yardımcısı olur sen hiç merak etme Biraz daha mantık çerçevesinde bakmak lazım kuzucum tabiiki seni anlıyorum ailenin yanında olmak istiyosun ama ilerde evlatlarınızda olucak onların geleceği söz konusu olucak.. Çok geniş düşünün ona göre karar verin, daha vaktiniz var zaten Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah yeşimim

Hahaha kuzum yaa ucakla blmyrm usta brlgnde gdrmym bnde cok gidesm olyr ama.d.d

Ahaha insan duramıyor ya gidesim var hem İzmir bildiğim şehir 2 yıl yaşadım

Yazın gitcem Allah kısmet ederse çarşı iznine denk getircem ohh ne güzel tüm gün zaman geçiririz

canım beniiiimm güzel arkadaşım teşekkür ederimm aminn Rabbim tüm sevenlerin tüm ev kurmak isteyenlerin yardımcısı olsun dediğin gibi Allah yardım ediyor ev kurana ama erkeklerimiz de dert ediyorlar canım ister istemez sen de bilirsin işte herşeyi tam anlamıyla yapmak bizi mutlu etmek istiyorlar çok şükür Rabbim e kıymet bilenlerden etsin bizi de dediğin gibi bugünü değil yarını düşünmek lazım bebeğiim hayırlı kararlar veririz inşallah sizin de herşey gönlünüzce olsun bebeğiiimm mutlu ettin beni

Ahaha insan duramıyor ya gidesim var hem İzmir bildiğim şehir 2 yıl yaşadım

Yazın gitcem Allah kısmet ederse çarşı iznine denk getircem ohh ne güzel tüm gün zaman geçiririz
Bnde hayatmda gtmdm kirklareline .d bilsem ustya gectgnde gderdm.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…