2014 Yarenleri! :)

iyi diyelim iyi olalım ne diyeyim.içimde fırtınalar kopuyo da :) neyse :)

sağolasın sexy lady:)

sıkma canını canım emin ol bende o konuda çokk sıkıntı yaşadım maddi olarak ama kabul ettiler sınıtı çektik ama sevgimiz bağlılığımzı önüne geçti atlattık şimdi çok şükür canım sabır et emi ..

inşallah canım .aslında ikimzde çalışıyo olucaz Allahmın iznyle ben devllette memur olcm.sevgilim de çalışkan bulur elbet devamlı bi iş ama.dualarla sabırlarla bekliyoruz bekalım.

söylemiyor olmamdaki sebepte tam bu bebişim ya
şu an bunun ceremesini çekşyorum kesinlikle söyleme.kesinlikle.benmki söyle söyle diye tutturdu söyledm sonuçta onalara bişey olmuyo her haltı biz çekiyoruz.o şimdi ailenin hoş günlük güzllik karşılayacağını düşünüyor.ama olurda tersi çıkarsa.üzülürsünüz canım.sabredin biraz

sevdicek gelir gelmez nişan fln mı düşünüyor canım , neden şimdi o yokken söylemeni istiyor
herkes bilsin istiyomuş gizli saklı olması saçmaymış geldikten bi süre sonrada nişan istiyor evet ama çok erken daha ve ortada bi hazırlık yooook ki

kuzum ben zaten bizimkilerin huyunu biliyorum bu şekilde asla istemez karşı çıkarlar
önce bi hazırlık yap kendimizi hazır hissedincede söyler nişan takacaksakta takarız diyorum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…