- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
mmm süpermiş :) biz küstük konuşmuyozben bugün gayet iyiyim bebişim , sabah sabah yarimin sesinide duydummmsen nasılsın ne var ne yok
kavga dövüş etmeyin askerden gelene kadar :))mmm süpermiş :) biz küstük konuşmuyoz
neden canım hayırdırmmm süpermiş :) biz küstük konuşmuyoz
onun tripleriyle uğraşıyorumkavga dövüş etmeyin askerden gelene kadar :))
iyi diyelim iyi olalım ne diyeyim.içimde fırtınalar kopuyo da :) neyse :)
sağolasın sexy lady:)
geçen bi konu üzerinde konuşurken işte evdekiler gelince bilmezse unut beni dedi bende güle güle dedim diye yüzüme kapattıneden canım hayırdır
inşallah canım .aslında ikimzde çalışıyo olucaz Allahmın iznyle ben devllette memur olcm.sevgilim de çalışkan bulur elbet devamlı bi iş ama.dualarla sabırlarla bekliyoruz bekalım.sıkma canını canım emin ol bende o konuda çokk sıkıntı yaşadım maddi olarak ama kabul ettiler sınıtı çektik ama sevgimiz bağlılığımzı önüne geçti atlattık şimdi çok şükür canım sabır et emi ..
sıkma canını canım emin ol bende o konuda çokk sıkıntı yaşadım maddi olarak ama kabul ettiler sınıtı çektik ama sevgimiz bağlılığımzı önüne geçti atlattık şimdi çok şükür canım sabır et emi ..
herşey hazır değilse ailene açma.askerden gelsin öyle söyle.ben söyledm şu an ayrı biliyolar evde kıyamet koptugeçen bi konu üzerinde konuşurken işte evdekiler gelince bilmezse unut beni dedi bende güle güle dedim diye yüzüme kapattışimdide ne arıyor nede açıyor
söylemiyor olmamdaki sebepte tam bu bebişim yaherşey hazır değilse ailene açma.askerden gelsin öyle söyle.ben söyledm şu an ayrı biliyolar evde kıyamet koptu
sevdicek gelir gelmez nişan fln mı düşünüyor canım , neden şimdi o yokken söylemeni istiyorgeçen bi konu üzerinde konuşurken işte evdekiler gelince bilmezse unut beni dedi bende güle güle dedim diye yüzüme kapattışimdide ne arıyor nede açıyor
şu an bunun ceremesini çekşyorum kesinlikle söyleme.kesinlikle.benmki söyle söyle diye tutturdu söyledm sonuçta onalara bişey olmuyo her haltı biz çekiyoruz.o şimdi ailenin hoş günlük güzllik karşılayacağını düşünüyor.ama olurda tersi çıkarsa.üzülürsünüz canım.sabredin birazsöylemiyor olmamdaki sebepte tam bu bebişim ya
herkes bilsin istiyomuş gizli saklı olması saçmaymış geldikten bi süre sonrada nişan istiyor evet ama çok erken daha ve ortada bi hazırlık yooook kisevdicek gelir gelmez nişan fln mı düşünüyor canım , neden şimdi o yokken söylemeni istiyor
işi gücü var mı :)herkes bilsin istiyomuş gizli saklı olması saçmaymış geldikten bi süre sonrada nişan istiyor evet ama çok erken daha ve ortada bi hazırlık yooook ki
günaydınnn güzel yarenn
kuzum ben zaten bizimkilerin huyunu biliyorum bu şekilde asla istemez karşı çıkarlarşu an bunun ceremesini çekşyorum kesinlikle söyleme.kesinlikle.benmki söyle söyle diye tutturdu söyledm sonuçta onalara bişey olmuyo her haltı biz çekiyoruz.o şimdi ailenin hoş günlük güzllik karşılayacağını düşünüyor.ama olurda tersi çıkarsa.üzülürsünüz canım.sabredin biraz
ev bana zindan şu an canım.iyi düşün.deli cesareti gelmesin :)kuzum ben zaten bizimkilerin huyunu biliyorum bu şekilde asla istemez karşı çıkarlar
önce bi hazırlık yap kendimizi hazır hissedincede söyler nişan takacaksakta takarız diyorum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?