hmm kahvaltı fln yapıolardır yarım saat olmuş daha en geç bir saate arar merak etme, eee bugün cuma nasıl çıkabilio ki
hahhahaa alemsin kızzz senCevap geldi şükür
Bilmiyorum bir bahaneyle çıkarabilirse çıkartcak abisiSoramadım daha çıkmış mı başka şeyin derdindeyim
hahhahaa alemsin kızzz sençıkar inş.
hiç sorma canım yaa doğu olduğu için çok korkuyorum aslında ama van için dediğin gibi iyi diolar ama bilmiyorum ki daha yeni gitti bakalım nasıl olcak.. sizinkiler naden istemiyorlardı canım özel deilse öğrenebiliryiminşallah canım ya.tüm evren karşı çıkıyo sanki bize.
seninkide iyi yere düşmüş doğu falan diye düşünme kuzenm vanda öğretmen çok memnun :)
erkeğin ailesinin maddi durumu kötü diye canım.başka huyu suyu bi sıkıntı yok.zamanla kabul ederler inş.şu an ayrıyız sanıyorlar.2 sene sonra falan bazı şeyleri oturtup bidaha deneyeceğimhiç sorma canım yaa doğu olduğu için çok korkuyorum aslında ama van için dediğin gibi iyi diolar ama bilmiyorum ki daha yeni gitti bakalım nasıl olcak.. sizinkiler naden istemiyorlardı canım özel deilse öğrenebiliryim
günaydıııın :))günaydın kızlar :)
hoşbuldum tatlımmm nasılsıngünaydın canımmm , hoşgeldinn
hiç sorma canım yaa doğu olduğu için çok korkuyorum aslında ama van için dediğin gibi iyi diolar ama bilmiyorum ki daha yeni gitti bakalım nasıl olcak.. sizinkiler naden istemiyorlardı canım özel deilse öğrenebiliryim
nasılsın şekerim :)günaydıııın :))
iyim balküpü :)) sennasılsın :) şafak kaç nerelisin :)nasılsın şekerim :)
ben bugün gayet iyiyim bebişim , sabah sabah yarimin sesinide duydummmhoşbuldum tatlımmm nasılsın
bende iyiyim kuzucum :) şafak 213 :)iyim balküpü :)) sennasılsın :) şafak kaç nerelisin :)
iyi iyi 200lerden sonrası su gibi geçiyor :)bende iyiyim kuzucum :) şafak 213 :)
amiin.hoşgeldinn prenses :) iyiyiz genel olarak sen nasılsın :)güzaydın şirineler nasıslın bakalım bugün ..Hayırlı cumalar olsun Allahım gönlümüzden geçenleri kabul eylesin (amin)
amiin.hoşgeldinn prenses :) iyiyiz genel olarak sen nasılsın :)
ahh ahhherkeğin ailesinin maddi durumu kötü diye canım.başka huyu suyu bi sıkıntı yok.zamanla kabul ederler inş.şu an ayrıyız sanıyorlar.2 sene sonra falan bazı şeyleri oturtup bidaha deneyeceğim
iyi diyelim iyi olalım ne diyeyim.içimde fırtınalar kopuyo da :) neyse :)ben bombayım valla :) dün askerim dağıtım iznine geldi gerçi 2 gün yarın urfaya gidecek usta birliğne teslim olcak ..yarını düşünmüyorum bugünü tadını çıkartmaya bakalımsen napıyorsun nasıslın bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?