2014 Yarenleri! :)

hmm kahvaltı fln yapıolardır yarım saat olmuş daha en geç bir saate arar merak etme, eee bugün cuma nasıl çıkabilio ki

Cevap geldi şükür
Bilmiyorum bir bahaneyle çıkarabilirse çıkartcak abisi Soramadım daha çıkmış mı başka şeyin derdindeyim

inşallah canım ya.tüm evren karşı çıkıyo sanki bize.
seninkide iyi yere düşmüş doğu falan diye düşünme kuzenm vanda öğretmen çok memnun :)
hiç sorma canım yaa doğu olduğu için çok korkuyorum aslında ama van için dediğin gibi iyi diolar ama bilmiyorum ki daha yeni gitti bakalım nasıl olcak.. sizinkiler naden istemiyorlardı canım özel deilse öğrenebiliryim

erkeğin ailesinin maddi durumu kötü diye canım.başka huyu suyu bi sıkıntı yok.zamanla kabul ederler inş.şu an ayrıyız sanıyorlar.2 sene sonra falan bazı şeyleri oturtup bidaha deneyeceğim

güzaydın şirineler nasıslın bakalım bugün ..Hayırlı cumalar olsun Allahım gönlümüzden geçenleri kabul eylesin (amin)

amiin.hoşgeldinn prenses :) iyiyiz genel olarak sen nasılsın :)

ben bombayım valla :) dün askerim dağıtım iznine geldi gerçi 2 gün yarın urfaya gidecek usta birliğne teslim olcak ..yarını düşünmüyorum bugünü tadını çıkartmaya bakalım sen napıyorsun nasıslın bakalım..

erkeğin ailesinin maddi durumu kötü diye canım.başka huyu suyu bi sıkıntı yok.zamanla kabul ederler inş.şu an ayrıyız sanıyorlar.2 sene sonra falan bazı şeyleri oturtup bidaha deneyeceğim
ahh ahhh inş. herşey gönlünüze göre olur bebeğim

iyi diyelim iyi olalım ne diyeyim.içimde fırtınalar kopuyo da :) neyse :)

sağolasın sexy lady:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…