iyiyim canım benim tam aklımdan seni geçiriyordum sen geldinnnasılsın güzelliğimmm asıl güzel sensin
hoşgeldin canım :) yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz ballar :)nasılsın güzelliğimmm asıl güzel sensin
çok haklısın canım , yaa erkeklerin bu kafasını hiç anlamıyorum ne yani millet bilse ne bilmese ne sanki , iş sana ona baktıktan sonraherkes bilsin istiyomuş gizli saklı olması saçmaymış geldikten bi süre sonrada nişan istiyor evet ama çok erken daha ve ortada bi hazırlık yooook ki
vardıişi gücü var mı :)
işte.ailen sorunca böyle cevap verdiğinde büyük ihtimal üzerler balım.askerden gelsn işini kursun sonra söylersin.yaş kaç?vardıaskerden gelince ne yapack bilmiyorum
anlatamıyorum kuzumçok haklısın canım , yaa erkeklerin bu kafasını hiç anlamıyorum ne yani millet bilse ne bilmese ne sanki , iş sana ona baktıktan sonra
21 tatlım . .işte.ailen sorunca böyle cevap verdiğinde büyük ihtimal üzerler balım.askerden gelsn işini kursun sonra söylersin.yaş kaç?
iyiyim canım benim tam aklımdan seni geçiriyordum sen geldinn
hoşgeldin canım :) yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz ballar :)
bende öyle :)21 tatlım . .
tanışmadık :) ismim görüldüğü gibi gamze kızlar :) karadeniz kızıyım :)) yaş 21 :)sen de hoşgeldin canım tanışmadık biz seninle herhalde
tanışmadık :) ismim görüldüğü gibi gamze kızlar :) karadeniz kızıyım :)) yaş 21 :)
bebişimmmmmmmmmmmmoyy kuzucuum benim, nasıl geçiriyodun aklından beni mi özlediiiinn hihihi
bebişimmmmmmmmmmmm
ben de memnun oldumm canım :))benim de ismim yeşim, 22 yaşındayım, trakya kızıyım , sevgilimi bekliyoruum
tanıştığıma memnun oldum gamzecim
iyiyim balımm :) tam tamına 13 günnasılsın kuzuuucuuumkaç gün kaldı 200lerden düşmeye
evet güzellik nasip bu güneymiş :) şafak kaçtı ?hoşgördük canım hep buralardayım ama ben seninle hiç tanışmadık sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?