- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Ocağın ortalarında biticek aynenbnm teldede var kuzu anca dagtma gelp gttgnde 300ler btecek :)
bnm askerde tam donemnde gtsydı smdye burdaydı saglk olsn kuzu:)Ocağın ortalarında biticek aynenbnmki tam döneminde gitmedi tam dönemnde gitseydi şuan şafak 40 falan olucaktı
Kuzucuk uyumuşum gece yaabnm askerde tam donemnde gtsydı smdye burdaydı saglk olsn kuzu:)
günaydın canımmm , yorucu bi haftaydı yarın fulll yatcam inş.Günaydın yarenlerrr :) Bu haftada bitti sayılırrr ..
Bende yarın erkenden yarenimin annesine kahvaltıya gidicem..günaydın canımmm , yorucu bi haftaydı yarın fulll yatcam inş.
günaydınnn balpetek , nasılsın .. dün yazdım sana farketmedin sanırım , naptın şu whatsapp olayını ,sevdiceğinle aran nasıl şimdiGünaydın herkeşşlereee
ohh ohhh kahvaltılar fln maşallahh, hııı gerçi sen yazmıştın dimi kahvaltıya çağırdı acaba bi süprizi mi var dieBende yarın erkenden yarenimin annesine kahvaltıya gidicem..
Bu haftayıda bitirdik çok şükür :) Ocakta hayırlısıyla bir gelseydi :)
Benim yerimede yat Canım
günaydınnn balpetek , nasılsın .. dün yazdım sana farketmedin sanırım , naptın şu whatsapp olayını ,sevdiceğinle aran nasıl şimdi
Evet canım, kendisi demişti hatta sürprizim var diye.. Ama bakalım işte çok da umutlanmıyorum..ohh ohhh kahvaltılar fln maşallahh, hııı gerçi sen yazmıştın dimi kahvaltıya çağırdı acaba bi süprizi mi var die
bende iyiyim canım saol , yarim van merkezde kaldı ilçeye göndermemişler onun sevinçini yaşıyorum dünden beriİyiyim canım sağ ol sen nasılsın?Etiket atınca bana bildirim gelmiyor görmedim kusura bakma
Sorun yok Allah şükür şimdi iyiyiz.
bak yaa bende meraklandım acaba süprizi ne ki, bizede yaz hemn , sen nişanlıydın dimi...Evet canım, kendisi demişti hatta sürprizim var diye.. Ama bakalım işte çok da umutlanmıyorum..
Sende ne var ne yok Yarenin nasıl?
bende iyiyim canım saol , yarim van merkezde kaldı ilçeye göndermemişler onun sevinçini yaşıyorum dünden beri
günaydınn şekerrrrrgünaydın ballar :) nasılsınız :) şafak 127!!!
ben de dyodum ya generalin konutuna alcaklar diye benimki gitmeyeyim demiş komutanına göndermemişler istemiyodu sevindim ben de :)) çok kötü rüyalar gördüm bu gece ya ailem kaşı çıkıyo sevgilime biliyosunuz rüyamda bağırıyolar falan ağlayarak uyandım.günüm güzel geçer inşgünaydınn şekerrrrrben bugün gayet iyiyim haftasonu geldiiii, yarim van merkezde kaldı ilçelere göndermediler keyfime diecek yok anlıycağın sen nasılsın
hmm kahvaltı fln yapıolardır yarım saat olmuş daha en geç bir saate arar merak etme, eee bugün cuma nasıl çıkabilio kiSenin adına sevindim canım
Bugün sevdiceğin abisi gitti yanına dışarı çıkaracak. Mesajlar iletileli yarım saat oldu ama hala cevap atmadı
iyi bak sevdiceğinin istediği olmuş sevindim.. canım benim iyi düşünki iyi olsun , sen moralini bozma..hemm rüyaların tersi çıkar derlerben de dyodum ya generalin konutuna alcaklar diye benimki gitmeyeyim demiş komutanına göndermemişler istemiyodu sevindim ben de :)) çok kötü rüyalar gördüm bu gece ya ailem kaşı çıkıyo sevgilime biliyosunuz rüyamda bağırıyolar falan ağlayarak uyandım.günüm güzel geçer inş
inşallah canım ya.tüm evren karşı çıkıyo sanki bize.iyi bak sevdiceğinin istediği olmuş sevindim.. canım benim iyi düşünki iyi olsun , sen moralini bozma..hemm rüyaların tersi çıkar derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?