2014 Yarenleri! :)

Yaa napim canım benim bugün evci iznine çıktı ve olaylar olaylar benim sinirim tepemde zor sakinleştim ben.
Yani saçma değil mi kendimi daha çok yıpratmak istemiyorum ne ya bu ne lan
Yaa zaten düzeldik şimdi. Bir öyle bir böyleyiz biz normalde de böyleydik

huzurunuz kaçmasın diye diyorum canım ben tavırlarını yumuşat diye

huzurunuz kaçmasın diye diyorum canım ben tavırlarını yumuşat diye

Yaa varya sinir oluyorum cidden artık beni üzmeye başladı bilmiyorum yani açık açık sordum hayatında biri mi var diye. Acaba sorun bende mi ya çok mu abartıyorum?
Ben bugün dedimki eskisi gibi sevmiyor musun beni? Seviyorum sevmemekle alakası yok sevgimde değişen bir şey yok ama artık yoruldum eskisi gibi katlanamıyorum dedi önceden alttan alırdı uğraşırdı benimle ama artık öyle değil.

Şimdi kısa dönem askerlik izin kullanmazsa 169 gün. Yalnız bu sürenin içinde 12 günlük zorunlu dağıtım izni de var. Onu ekleyince 169 oluyor. O zorunlu olmasına rrağmen kullanılmayan 12 günlük izin şafaktan düşebiliyormuş. Böylece 157 gün oluyormuş. Böyle bir şey duyan var mı?

askerlik psikolojisi canım sevdiceğine olan şey bu bence, sevginizi sorgulamayı biraz ertelemen lazım, sorgulamak yerine pekiştirmeyi denesen inan bana daha mutlu olcaksınız

kullanmadığın her izin şafaktan düşer diye biliyorum canım, ama yanıltmak da istemem kısa dönemle ilgili pek bir bilgim yok

askerlik psikolojisi canım sevdiceğine olan şey bu bence, sevginizi sorgulamayı biraz ertelemen lazım, sorgulamak yerine pekiştirmeyi denesen inan bana daha mutlu olcaksınız

Offf ben çaba sarfedince bazen görmezden geliyor zaten beni çileden çıkaran şey bu ya. Sanki umursamıyor gibi yani sorun ne anlamadım ki ben yaa. Şimdi iyiyiz sorun yok ama arada geliyorlar.

Onun sana naz yapması gerekirken, sen ona nazlanıyorsun. Bu tutumunu değiştir canım. Yaşadıkları hiç kolay değil, o yüzden tabiki seninle eskisi gibi ilgilenemez. O şu an özgür değil ki, resmen bir tutsak gibi. Daha anlayışlı olman lazım.

Artık şu günler o kadar sıkıcı oldu ki, 1 günün bile hesabını yapacak kadar obsesif oldum.

ben de bu haldeyim canım iyice hasret kaldım 2 buçuk ay oldu kokusunu duymayalı, bazen koyveriyorum kendimi ama sabırrr sabırrr

Offf ben çaba sarfedince bazen görmezden geliyor zaten beni çileden çıkaran şey bu ya. Sanki umursamıyor gibi yani sorun ne anlamadım ki ben yaa. Şimdi iyiyiz sorun yok ama arada geliyorlar.

sorun yok diyorsa sorun ne olabilirki cicim

Insallah kuzum aynen ya uzakta olunca dha baska olyor ama askerlk pskljisi iste bsyde diyemiyo insan

Valla bize nazar değmesin, henüz tartışmadık ama ben kendimi fazla sıkıyorum tartışmamak için. Yani dönsün komple patlama yapabilirim. Aslında bir şeyde yapmıyor ama işte mesafeler geriyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…