Onun sana naz yapması gerekirken, sen ona nazlanıyorsun. Bu tutumunu değiştir canım. Yaşadıkları hiç kolay değil, o yüzden tabiki seninle eskisi gibi ilgilenemez. O şu an özgür değil ki, resmen bir tutsak gibi. Daha anlayışlı olman lazım.
sorun yok diyorsa sorun ne olabilirki cicim
geldimmm kzuzummmm nasılsınnn ? çok geçmiş olsun bu arada askerine çok üzüldümmmmevrem2724 kuzuuummm
Merveciiiim nasılsııın? Konuşabildin mi askerinle bebeğim naptıın? Merak içindeyiiimgeldimmm kzuzummmm nasılsınnn ? çok geçmiş olsun bu arada askerine çok üzüldümmmmfotoyu gördümm maşallahhh dedimm çok hoşsunuzzz yaaa :)
merhaba kuzummm :) aradım az önce sanırım duştaydı koştur koştur açtı teli nasılsın falan konuştuk sonra bi mahkeme işi vardı onu anlattı ben konuştum biraz napıyorum onu anlattım sonra müsait değilim daha sonra konuşalım dedi kurban olurummm yaaaaMerveciiiim nasılsııın? Konuşabildin mi askerinle bebeğim naptıın? Merak içindeyiiim
benim ki elektrikçi canım acemilik mi seninnMerhaba yarenler siz bizlerden biraz daha tecrubelisinz diye bi sormak istedim bu askerlikte gorevler hakknda bir fikriniz varmi sizin sevdicekleriniz ne görev yapiyor ?
as kuzumm ohh ohh yapda bakalım bizlerdeee :)Kızlaaaaarrr kızlaaaaaarrr selamunaleykümmmmnasılsınıııız bugün? Ben arkadaşımda kalıcam bu akşam fıstıklarrr çok fzla giremiycem azıcık işimiz var Yarın akşam ikizlerimizin doğum günü var çnkü hazırlık yapıcaz.. Yaptıklarımızı paylaşırım sizinlede Öpüyorum hepinizî ayrı ayrı
Ayyyyy ohhhhh beeeee çoooook sevindim fıstığım yaaamerhaba kuzummm :) aradım az önce sanırım duştaydı koştur koştur açtı teli nasılsın falan konuştuk sonra bi mahkeme işi vardı onu anlattı ben konuştum biraz napıyorum onu anlattım sonra müsait değilim daha sonra konuşalım dedi kurban olurummm yaaaa
Yok canim simdi ustada bugun belli oldu da gorevi kendi istemis ani mudahale ekibi varms gececi ben biraz endiselendm ama askerim rahatmis diyor bende bilen varmi sormak istedmbenim ki elektrikçi canım acemilik mi seninn
mahkeme işi olmasa ben onu aramazdım zaten de o gene bana dua etsinnn :) aynen kuzu cnı sıkkın ocak başı buraya geliyoo offf offf artık tamam olsun çektiğimiz acı yaaa :)Ayyyyy ohhhhh beeeee çoooook sevindim fıstığım yaaaDestek ol sevdiceğine bak mahkeme işi falan canı sıkkınmış.. Üzmeyin artk birbirinizi
nerede yapıyo ona bağlı azıcıkYok canim simdi ustada bugun belli oldu da gorevi kendi istemis ani mudahale ekibi varms gececi ben biraz endiselendm ama askerim rahatmis diyor bende bilen varmi sormak istedm
Diyarbakr hava jandarmada yapiyo canmnerede yapıyo ona bağlı azıcık
Tadını çıkarın bebeğim bak ne güzel yanına gelicekmiş yaa ohhhhm
mahkeme işi olmasa ben onu aramazdım zaten de o gene bana dua etsinnn :) aynen kuzu cnı sıkkın ocak başı buraya geliyoo offf offf artık tamam olsun çektiğimiz acı yaaa :)
Hos geldin kuzucum kz m.ettm seni ya girmiyon die. Sagol kuzum iyiym cok sukur seni sormali bebegm:)geldimmm kzuzummmm nasılsınnn ? çok geçmiş olsun bu arada askerine çok üzüldümmmmfotoyu gördümm maşallahhh dedimm çok hoşsunuzzz yaaa :)
Bnmki yeni gdck ustaya ama sanrm sofr olark. cnm senin safak kac.Merhaba yarenler siz bizlerden biraz daha tecrubelisinz diye bi sormak istedim bu askerlikte gorevler hakknda bir fikriniz varmi sizin sevdicekleriniz ne görev yapiyor ?
120 canm sizinBnmki yeni gdck ustaya ama sanrm sofr olark. cnm senin safak kac.
Sorma tartsmayida bn cikartyrm cogu zaman dayanmyrm ama napimValla bize nazar değmesin, henüz tartışmadık ama ben kendimi fazla sıkıyorum tartışmamak için. Yani dönsün komple patlama yapabilirim. Aslında bir şeyde yapmıyor ama işte mesafeler geriyor beni.
Hos geldn kuzum naslsn:)kızlarr merhabalar ben geldiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?