2014 Yarenleri! :)

Bencillik mi yapıyorum ilgi konusunda bilmiyorum. Önceden böyle değildi ya evet dediğin gibi şimdi ben çok üstüne düşüyorum bu duruma sinir olmaya başladım ama engelleyemiyorum işte. Kendimi geri çekmem gerek.

sorun yok diyorsa sorun ne olabilirki cicim

Ne bileyim canım yaa. Çocuğa o kadar çok beni sevmiyorsun beni sevmiyorsun dedimki başkası olsa der tamam defol git ya sevmiyorum

Kızlaaaaarrr kızlaaaaaarrr selamunaleykümmmm nasılsınıııız bugün? Ben arkadaşımda kalıcam bu akşam fıstıklarrr çok fzla giremiycem azıcık işimiz var Yarın akşam ikizlerimizin doğum günü var çnkü hazırlık yapıcaz.. Yaptıklarımızı paylaşırım sizinlede Öpüyorum hepinizî ayrı ayrı

Merhaba yarenler siz bizlerden biraz daha tecrubelisinz diye bi sormak istedim bu askerlikte gorevler hakknda bir fikriniz varmi sizin sevdicekleriniz ne görev yapiyor ?

Merveciiiim nasılsııın? Konuşabildin mi askerinle bebeğim naptıın? Merak içindeyiiim
merhaba kuzummm :) aradım az önce sanırım duştaydı koştur koştur açtı teli nasılsın falan konuştuk sonra bi mahkeme işi vardı onu anlattı ben konuştum biraz napıyorum onu anlattım sonra müsait değilim daha sonra konuşalım dedi kurban olurummm yaaaa

as kuzumm ohh ohh yapda bakalım bizlerdeee :)

Ayyyyy ohhhhh beeeee çoooook sevindim fıstığım yaaa Destek ol sevdiceğine bak mahkeme işi falan canı sıkkınmış.. Üzmeyin artk birbirinizi

m
Ayyyyy ohhhhh beeeee çoooook sevindim fıstığım yaaa Destek ol sevdiceğine bak mahkeme işi falan canı sıkkınmış.. Üzmeyin artk birbirinizi
mahkeme işi olmasa ben onu aramazdım zaten de o gene bana dua etsinnn :) aynen kuzu cnı sıkkın ocak başı buraya geliyoo offf offf artık tamam olsun çektiğimiz acı yaaa :)

m

mahkeme işi olmasa ben onu aramazdım zaten de o gene bana dua etsinnn :) aynen kuzu cnı sıkkın ocak başı buraya geliyoo offf offf artık tamam olsun çektiğimiz acı yaaa :)
Tadını çıkarın bebeğim bak ne güzel yanına gelicekmiş yaa ohhhh Rabbim sağlık versin geçer gider allahın izniyle kuzuuuummm.. Sabır sabır sabır

Valla bize nazar değmesin, henüz tartışmadık ama ben kendimi fazla sıkıyorum tartışmamak için. Yani dönsün komple patlama yapabilirim. Aslında bir şeyde yapmıyor ama işte mesafeler geriyor beni.
Sorma tartsmayida bn cikartyrm cogu zaman dayanmyrm ama napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…