2014 Yarenleri! :)

Hos geldin kuzucum kz m.ettm seni ya girmiyon die. Sagol kuzum iyiym cok sukur seni sormali bebegm:)
iyiyim kuzum bugün tam onbir gün sonra sesini duydum çok güzeldi banyodaydı içeride kalabalıkmış sessiz konuştu ama bana yettiii yaaaa çok özlemişim pisliği :)

Canm benm askerimde amm'de. Çok rahatmış. Birliğe saldırı olursa ilk onlar müdahale ediyomş ama genelde öyle de olmayabiliyomş. Az önce knştk bz şimdi geçiyorm amm nöbetine sabah 6ya kadr dedi snra uyuyırm 8 8.30 saat uyuyorm buraaı rahat bana dua et hep bu işte kalayım dedi. cnscan2277

Bebişlerrr başımda inanılmaz bi ağrı var hala bi elimde telefon bi elimde tablet Sizden kopamıyorum ay bi toplaşsak mıııı

agrı kesıcıde ıcesm yok sevmem ılacları beklyrm gecmesnı :) sogk suyla yuzumu yıkadm ıyı gelr gecer sendde dene:)

Ben dayanamıcam ilaç içicem Sevdicek arasa hemen geçer,
Sabah nolduuuuu
Saat 8 buçuk ben de hazırlanıyorum işe gitmek için, bi baktım telefon çalıyor kayınvalidem arıyor ay bi korktum aklıma ceyhun geldi hemen, dedim kesin bişey oldu yoksa kadın niye arasın beni sabahın köründe, çok şükür birşey yokmuş gece whatsapptan konusuyorduk uyuyakalmış kusura bakma kızım diye aramış

ay şuan varya yüreğime su serptin. ama o saldırı işi biraz korkuttu beni. o rahat olsun da sorun yok bana. senin yarenin nerde canım şafağınız kaç ? çok sagol ya bilgilendirdiğin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…