:)) ben demym cnm ya safak karnlk bayaa120 canm sizin
Yok kiz oyle deme rabbm hayirli tezkereler nasip eylesin insallah hepimize :) uzun donem o zaman sizin sanirim neresi ?:)) ben demym cnm ya safak karnlk bayaa
aman iyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsınHos geldn kuzum naslsn:)
uzun donem cnm 319 safak.:) ankara etımesgut taYok kiz oyle deme rabbm hayirli tezkereler nasip eylesin insallah hepimize :) uzun donem o zaman sizin sanirim neresi ?
bnde ıyı dıym ıyı olımaman iyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın
yanıma gelmicek hastane işi var ama yinede ben onu fırsata cevircemmm :)Tadını çıkarın bebeğim bak ne güzel yanına gelicekmiş yaa ohhhhRabbim sağlık versin geçer gider allahın izniyle kuzuuuummm.. Sabır sabır sabır
iyiyim kuzum bugün tam onbir gün sonra sesini duydum çok güzeldi banyodaydı içeride kalabalıkmış sessiz konuştu ama bana yettiii yaaaa çok özlemişim pisliği :)Hos geldin kuzucum kz m.ettm seni ya girmiyon die. Sagol kuzum iyiym cok sukur seni sormali bebegm:)
ıntı olmaz benim kuzenim de diyarbakır lice de yaptı gece uyanık gündüz uyku hali falan diyodu rahatız akşama kadar klimanın önündeyiz oruç bile tuttuk diyodu valla :)Diyarbakr hava jandarmada yapiyo canm
yaa sana dedık dımı sabret dıe :) gozun aydn kuzum cok svndmn :)iyiyim kuzum bugün tam onbir gün sonra sesini duydum çok güzeldi banyodaydı içeride kalabalıkmış sessiz konuştu ama bana yettiii yaaaa çok özlemişim pisliği :)
ama barışmadık kii konuşdukk sadecee ama bana buda yeter vallaa koskoca 11 gün biz arada ayrılıyoduk ama ayrıyken bile mesajlaşır konuşurdukkk :)yaa sana dedık dımı sabret dıe :) gozun aydn kuzum cok svndmn :)
barısırsnz kuzum yaa konusysnz hem takma yanı :)ama barışmadık kii konuşdukk sadecee ama bana buda yeter vallaa koskoca 11 gün biz arada ayrılıyoduk ama ayrıyken bile mesajlaşır konuşurdukkk :)
inşşalllahhh :)barısırsnz kuzum yaa konusysnz hem takma yanı :)
gecms olsn kuzum.bnmde basm agryor cok yaa zonkluo resmen .sBebişlerrr başımda inanılmaz bi ağrı var hala bi elimde telefon bi elimde tabletSizden kopamıyorum ay bi toplaşsak mıııı
gecms olsn kuzum.bnmde basm agryor cok yaa zonkluo resmen .s
agrı kesıcıde ıcesm yok sevmem ılacları beklyrm gecmesnı :) sogk suyla yuzumu yıkadm ıyı gelr gecer sendde dene:)Aynen canım ağrıdan çok zonklama var nedendir anlamadım
agrı kesıcıde ıcesm yok sevmem ılacları beklyrm gecmesnı :) sogk suyla yuzumu yıkadm ıyı gelr gecer sendde dene:)
ay şuan varya yüreğime su serptin. ama o saldırı işi biraz korkuttu beni. o rahat olsun da sorun yok bana. senin yarenin nerde canım şafağınız kaç ? çok sagol ya bilgilendirdiğin için :)Canm benm askerimde amm'de. Çok rahatmış. Birliğe saldırı olursa ilk onlar müdahale ediyomş ama genelde öyle de olmayabiliyomş. Az önce knştk bz şimdi geçiyorm amm nöbetine sabah 6ya kadr dedi snra uyuyırm 8 8.30 saat uyuyorm buraaı rahat bana dua et hep bu işte kalayım dedi.cnscan2277
ay şuan varya yüreğime su serptin. ama o saldırı işi biraz korkuttu beni. o rahat olsun da sorun yok bana. senin yarenin nerde canım şafağınız kaç ? çok sagol ya bilgilendirdiğin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?