- 26 Ekim 2014
- 380
- 78
- 38
Allah kavuştursun canım ya öyle de böyle de geçiyor zaman. sen nerdeydin yakınmısın sevdiceğine?uzun donem cnm 319 safak.:) ankara etımesgut ta
Bu topikteki yarenlerde seni seviyo cicimmİşler güçler bu hafta iyi kuzum allaha şükür Daha sakin geçen hftaya göre.. Ulen hasta kalmadı yoğun yoğun çalışa çalışa.. Hftaya 45kişilik boş yerimiz olucakmş Bu denizli devlet hastanesinde bir ilk Senin nasıl gidiyo İşler güçler kuşum? Günaydın buaradaaaa
Çok yoğunlar kuzu yaaa günde gün içerisinde 2 kere Konuşuyoruz birde akşam işteAhahah ayy takılma böyle şeyler canikom yaaa
Kalacak kalacak
Valla bir öyle bir böyle geçip gidiyor yaa senin nasıl?
Günaydınnn hepimizeee bir gün daha bitti çok şükürrr
merba baby naslsnMerhabaaa Canlaarrrrr
ayy MASSALLAH ne dusuncelı :) sende olumsuz dusunme delı kızBen dayanamıcam ilaç içicemSevdicek arasa hemen geçer,
Sabah nolduuuuu
Saat 8 buçuk ben de hazırlanıyorum işe gitmek için, bi baktım telefon çalıyor kayınvalidem arıyor ay bi korktum aklıma ceyhun geldi hemen, dedim kesin bişey oldu yoksa kadın niye arasın beni sabahın köründe, çok şükür birşey yokmuş gece whatsapptan konusuyorduk uyuyakalmış kusura bakma kızım diye aramış
sagol canm bnm hepımızı kavustursun :) ben adanadym canm 5saatlık yol ıste ankaraya:) sevdckte adanada yasıo bnm gıbıAllah kavuştursun canım ya öyle de böyle de geçiyor zaman. sen nerdeydin yakınmısın sevdiceğine?
e hadi yakın sayılırsınız bize göre baya baya yakınsınızsagol canm bnm hepımızı kavustursun :) ben adanadym canm 5saatlık yol ıste ankaraya:) sevdckte adanada yasıo bnm gıbı
iyiym canım benim tv izliyorum sen napisoun bakalımmmerba baby naslsn
gıtmyrm da yanına yakn olsamdae hadi yakın sayılırsınız bize göre baya baya yakınsınız
bende hem tv ızlıorm hem burda taklyorm neyı ızlıon kuzum bde hayrdr canın skkn gbı yada bn mı ole algılıyormiyiym canım benim tv izliyorum sen napisoun bakalımm
ah canım ya gönüller bir olsun yeter ki :) özlem çok zor ama sabrı öğreniyoruz bu süreçte yagıtmyrm da yanına yakn olsamdadagtma gelck snra kırklarelıne gdeck dha uzak olacaz :)
Karagüle bakıyorum kuuzumbende hem tv ızlıorm hem burda taklyorm neyı ızlıon kuzum bde hayrdr canın skkn gbı yada bn mı ole algılıyorm
aynen kuzum ama alıstm bn sukur oda alstı ılk gıttıgı gıbı deglm o zmn dha zordu :) alsyorz sukur ınsanlar nelere alsyor bunamı alsmck cnm ya zaman dedgn nedırkı akıp gıdıyor hepah canım ya gönüller bir olsun yeter ki :) özlem çok zor ama sabrı öğreniyoruz bu süreçte ya
hehe ellerıne saglık kuzum bende medcezırı ızlıorm yaa sorma ıs yorgnlugu var bende bde arkm evlenck yaknda yarn tmzlıge cagrdı evını gıtsmmı gtmesmmı kararszm napcm bılmıormKaragüle bakıyorum kuuzumMoralim bozuk değil ama yorgunum kuzum ya bugün bi evi toplayım dedim kaptırdım gittim kendimi Ölü balık gibi uzandım yatagın üstüne su an
çok yakın arkdaşınmı yavrumhehe ellerıne saglık kuzum bende medcezırı ızlıorm yaa sorma ıs yorgnlugu var bende bde arkm evlenck yaknda yarn tmzlıge cagrdı evını gıtsmmı gtmesmmı kararszm napcm bılmıorm
tasınmadan eskı mahlledyken evet cok samımydk tasndktn snra bz mesafe gırdı ıster ıstemz bde nısanlnnca tam gorusmemeye basladk oyle yanı kuzum gtmezsm ayp olurmukı onu dusunyorm sabahtn berıçok yakın arkdaşınmı yavrum
of of sorma o ilk gittiği günler ne zor geçti ya ama dediğimiz gibi bak geçiyor :) siz sözlü yada nişanlımısınız ?aynen kuzum ama alıstm bn sukur oda alstı ılk gıttıgı gıbı deglm o zmn dha zordu :) alsyorz sukur ınsanlar nelere alsyor bunamı alsmck cnm ya zaman dedgn nedırkı akıp gıdıyor hep
aynen gecıyor canım ya :) sozluyuz kuzum sızof of sorma o ilk gittiği günler ne zor geçti ya ama dediğimiz gibi bak geçiyor :) siz sözlü yada nişanlımısınız ?
bizde canım :)aynen gecıyor canım ya :) sozluyuz kuzum sız
canım işten çıkıp gitcen sanırım çok değer verdiğin biri değilse kendini yorma çok istemiyorsa canıntasınmadan eskı mahlledyken evet cok samımydk tasndktn snra bz mesafe gırdı ıster ıstemz bde nısanlnnca tam gorusmemeye basladk oyle yanı kuzum gtmezsm ayp olurmukı onu dusunyorm sabahtn berı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?