2014 Yarenleri! :)

Daha iyi değil mi kuzu sizi vardiya ya dönüştürmezler işte ne güzel dua et Şekerim hep böyle gitsin
Benim işler normal balım aynı pazartesi 20lik dişimi çektircem

Ahahah ayy takılma böyle şeyler canikom yaaa

Kalacak kalacak

Valla bir öyle bir böyle geçip gidiyor yaa senin nasıl?

Çok yoğunlar kuzu yaaa günde gün içerisinde 2 kere Konuşuyoruz birde akşam işte üzülüyorum ne bileyim kuzum abartıyorum mu ne

Günaydınnn hepimizeee bir gün daha bitti çok şükürrr

Aynennn şafaklar atar baba kaçaaarr Hahahaha

ayy MASSALLAH ne dusuncelı :) sende olumsuz dusunme delı kız

bende hem tv ızlıorm hem burda taklyorm neyı ızlıon kuzum bde hayrdr canın skkn gbı yada bn mı ole algılıyorm
Karagüle bakıyorum kuuzum Moralim bozuk değil ama yorgunum kuzum ya bugün bi evi toplayım dedim kaptırdım gittim kendimi Ölü balık gibi uzandım yatagın üstüne su an

ah canım ya gönüller bir olsun yeter ki :) özlem çok zor ama sabrı öğreniyoruz bu süreçte ya
aynen kuzum ama alıstm bn sukur oda alstı ılk gıttıgı gıbı deglm o zmn dha zordu :) alsyorz sukur ınsanlar nelere alsyor bunamı alsmck cnm ya zaman dedgn nedırkı akıp gıdıyor hep

Karagüle bakıyorum kuuzum Moralim bozuk değil ama yorgunum kuzum ya bugün bi evi toplayım dedim kaptırdım gittim kendimi Ölü balık gibi uzandım yatagın üstüne su an
hehe ellerıne saglık kuzum bende medcezırı ızlıorm yaa sorma ıs yorgnlugu var bende bde arkm evlenck yaknda yarn tmzlıge cagrdı evını gıtsmmı gtmesmmı kararszm napcm bılmıorm

aynen kuzum ama alıstm bn sukur oda alstı ılk gıttıgı gıbı deglm o zmn dha zordu :) alsyorz sukur ınsanlar nelere alsyor bunamı alsmck cnm ya zaman dedgn nedırkı akıp gıdıyor hep
of of sorma o ilk gittiği günler ne zor geçti ya ama dediğimiz gibi bak geçiyor :) siz sözlü yada nişanlımısınız ?

tasınmadan eskı mahlledyken evet cok samımydk tasndktn snra bz mesafe gırdı ıster ıstemz bde nısanlnnca tam gorusmemeye basladk oyle yanı kuzum gtmezsm ayp olurmukı onu dusunyorm sabahtn berı
canım işten çıkıp gitcen sanırım çok değer verdiğin biri değilse kendini yorma çok istemiyorsa canın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…