ALLAH daım etsın kuzum darısı tum ıstıyenlerın basına olsun INSALLAH basta burdakı yarenlerımıze olsun hepsını cok sevdm snra baskalarna olsun :)bizde canım :)
yarın ızınlıyım kuzum yaa dusun ben ardm yarın ıcın sordm kendının benı aryp ustume dusmesı lazm bn ardm sankı kendı evm temzleneck hey allahmcanım işten çıkıp gitcen sanırım çok değer verdiğin biri değilse kendini yorma çok istemiyorsa canın
amin canım bende ya çok seviyorum burayı burdakileri :)ALLAH daım etsın kuzum darısı tum ıstıyenlerın basına olsun INSALLAH basta burdakı yarenlerımıze olsun hepsını cok sevdm snra baskalarna olsun :)
bende o aradı sandım kuzummmyarın ızınlıyım kuzum yaa dusun ben ardm yarın ıcın sordm kendının benı aryp ustume dusmesı lazm bn ardm sankı kendı evm temzleneck hey allahm
aynen sende devamlı burdakı topıge gelsene yaa yenı goryrm senı ben :) ınan hıc pısman olman burda bı aıle gıbıyz vallaamin canım bende ya çok seviyorum burayı burdakileri :)
Ben de korkmştm ama benmki çok rahatmş onun için rahatladm. Ay kuzum şafak karanlık bizim uzun dönemiz Kayseri Gesi'deay şuan varya yüreğime su serptin. ama o saldırı işi biraz korkuttu beni. o rahat olsun da sorun yok bana. senin yarenin nerde canım şafağınız kaç ? çok sagol ya bilgilendirdiğin için :)
dımı bende oyle dusunmustumbende o aradı sandım kuzummmO zaman keyfine göre hareket et
kuzucuuum umutsuza kaplmak yok unutmaaa:)) moralmzı yuksek tutalm :)Ben de korkmştm ama benmki çok rahatmş onun için rahatladm. Ay kuzum şafak karanlık bizim uzun dönemiz Kayseri Gesi'de
ooooodımı bende oyle dusunmustumdaha nısanlısıda gelck temzlk ıcn erkek varken bn tmzlk yapamam bde bnmkı duyarsa kıtır kıtır dograr benı onada cesaret edemem:))
ayyyyyyyyyyyy yapma bana bunu denızımmmm cok ıstahlandım gorunce:S emnm gorunusu gıbı tadıda nefıstr :) ellerne saglkEki Görüntüle 1343399 Eki Görüntüle 1343400 Evet kızlaaaar nasıl olmuuuuş?
hahahahaoooooDananın kuyrugunumu koparcan kız sen
kızz o ne cıvcıvmı nasl yaptn kz oyleEki Görüntüle 1343399 Eki Görüntüle 1343400 Evet kızlaaaar nasıl olmuuuuş?
erkeğin temizliğe gelmesi ne alaka zatn yaahahahahaay bde ne sacma erkek evı ıyı temzlermı ne cagryn yapalm temzlylm dedgsek nısanlında getr demedk herlde
İyiyim kuzucum şükürrr,aramızı düzelttk eşşek bugn gönlmü aldı öyle çok bşy yaptı sanma sakınkuzucuuum umutsuza kaplmak yok unutmaaa:)) moralmzı yuksek tutalm :)
süperrr kuzu bnlarr insan yemeyee kıyamazzzEki Görüntüle 1343399 Eki Görüntüle 1343400 Evet kızlaaaar nasıl olmuuuuş?
kz ben sna ne dedm dun baskasna patlamstr dıe bak dedgm cktıİyiyim kuzucum şükürrr,aramızı düzelttk eşşek bugn gönlmü aldı öyle çok bşy yaptı sanma sakındün uykusuzdm sana patladm k.bakma dedi sadece ilk zamanlar çok karamsardım da artık düzeldim :)
ben yerım valla hahahah kıyarmsüperrr kuzu bnlarr insan yemeyee kıyamazzz
inşallah benim askerimde rahat olur :) karanlık falan deme ya bir bir atıyor şafak işte canım benimBen de korkmştm ama benmki çok rahatmş onun için rahatladm. Ay kuzum şafak karanlık bizim uzun dönemiz Kayseri Gesi'de
aynen yaa ıste dengesız :)))erkeğin temizliğe gelmesi ne alaka zatn yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?