2014 Yarenleri! :)

simdi erdimin yanina giresim geldi varyaaa off cok ozledim

erdiye gonderdim resimleri cok guzel olmussun gulummm ama diger kolun acik olmasaydi daha iyi olurdu dedi :)
eneeeem kıyamamki ben sanaa Sevdiceğin seni düşünüyo ve kıskanıyo bunlar çoook güzel şeyleeeer
tuhhh nasil atladim onu ben yaaa :)) bidaha ki sefer insallah balimmm :) ama kendi dugunlerimizde yazalim mutlakaaaaa ayakkabinin altinaa :)
tuhhh nasil atladim onu ben yaaa :)) bidaha ki sefer insallah balimmm :) ama kendi dugunlerimizde yazalim mutlakaaaaa ayakkabinin altinaa :)
Kendi düğünlerimizde kesinlikle yazarız kuzum yaa Ayyyy ozmnlar gelince çeyizlerden bahsedip durucaz, gelinliğimizi paylaşıcaz, evimizin dekorasyonuyla ilgili fikir alışverişinde bulunucaz ohoooo daha neler neler

ahh bu kıskanc erkekler ahh
sorma guzelimmmm :))
ama benim ki kiskanclik degil ya balim, erdim acik giyinmemi istemiyo hic :)
benim erdim beni kiskanmiyo ki kuzum sadece acik giymemi istemiyo.. ama dugunde kinada zor istedigi seyler ne biliim ailem falan hep farkinda noldu sana ne abartiyosun acik degil uzerinde ki falan diye yorum yapiyolar artik her seferinde.. erdiden kaynaklandigini ogrencekler yakinda :)

ahh su ceyiz isine bi girsek artikkkk yeter yaaa evlenekte kurtulaaaaak :)

bnmkıde ack gıymemı ıstemıo kuzum o olmadan elbse gıyınemem mesela gıymıyormda zaten :) keske burda olsada cok karssa gene onada razıym :))

Demetim ve damlacımmmm benim gözlerim kapanıyo ben uyuyum artk.. Hayırlı geceler kızlar yarın görüşürüz inşallahhhh koskocaman sarılıyorum sizeeeee.. Öpüldünüz kuzular..

Demetim ve damlacımmmm benim gözlerim kapanıyo ben uyuyum artk.. Hayırlı geceler kızlar yarın görüşürüz inşallahhhh koskocaman sarılıyorum sizeeeee.. Öpüldünüz kuzular..
tamam denızım sende cok yoruldun dınlen uyu kuzucum. ALLAH rahatlık versın sevdıcegını gor ruyanda INSALLAH yarın gorusmek dılegıyle:) opuldun kocaman kusummm

bnmkıde ack gıymemı ıstemıo kuzum o olmadan elbse gıyınemem mesela gıymıyormda zaten :) keske burda olsada cok karssa gene onada razıym :))
gunluk bende giyemiyorum malesef elbise ki cok severdim yani opak corapla cok guzel oluyodu ama erdim istemiyo giymiyorum :) etek giymemi de istemiyo gunluk onu da giymiyorum :) ama sadece boyle ozel gunlerde bisey demiyo etek elbise giyiyorum ama dizimde bi tek kollarim acik oluyo ama onada yapacak biseyim yok malesef kollarin acik diyo ama susuyo :) napayim abiye bulmak cok zor dekoltesiz yirtmacsiz..

yarin ki giyecegim elbise de duz uzun sadece kollari acik.. uzgunum bitanemmmm :)

aaa kizlar biz 3D olduk yaa demet damla deniiiiz :)

tamam hayatim bende aynen gozlerim gidiyo iyi geceler denizim damlam cok optum ikinizi de

aaa kizlar biz 3D olduk yaa demet damla deniiiiz :)

tamam hayatim bende aynen gozlerim gidiyo iyi geceler denizim damlam cok optum ikinizi de
aynen kuzum dha sen deynce farkettm ha :) hehe ıyı geceler demetım sanada kocaman opuldun sende INSALLAH ruyanda sevdıcegını gorursun :)) ALLAH rahatlk versn :)

Ayyy bi asker şarkısı buldum çok güzeeel :) ne duygusal ne hareketli ortaya karışık bişey :)

Youtube'dan buldum bebeğim tlfndan giriyorum burdan atamıyorum beceremedm :) askerlik şarkısı Mehmet Beşkardeş diye biri sylüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…