2014 Yarenleri! :)

günaydın bebeğiiim tam sizi çekiştiriyordukkk bitti mi düğün ohh ohh
yok yavrumm nerdeee :) dun kinamizi yaktik, bugun dugun var 1 saat sonra kuaforde olmam lazim ama dha banyoya girecem off off :)
günaydın canım benimm hoşgeldiin

bizi mi soruyorsun sizin mi var kuzum tam anlayamadım ama?
hosbulduk tatlimmmm pofimmm :)

yok yavrumm nerdeee :) dun kinamizi yaktik, bugun dugun var 1 saat sonra kuaforde olmam lazim ama dha banyoya girecem off off :)

hala burda ne işin var kaldır totişi de hazırlan ooo iş çok hayırlı olur inşallah canımcım darısı başına

Günaydın kızlaaar Doğum günü olan benîm cicişler yani arkadaşımın ikizlerinin doğum günü var.. Bende ona yardım ve yataklık yapıyorum hihihihiHazırlıklar tamamlandı odayı süslemesi fln kaldı.. Akşam fotolarını paylaşırım sizlede

günaydın bebeğiiimm, bugünün eğlenceli geçecek desene ben de kendime sinema ısmarlayayım bariii ay bi değişiklik olsun

Günaydın kısçelerrrrrrrr,iyi haftasonları olsun hepimize inşallaaahhh :)

günaydın canım, sana da iyi haftasonları bebeğim

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın yok biz tanışmadık herhalde
Ben Duha,20 yaşındayım. Askerim Kayseri'de. öğrenciyim. Şafak 320. Yarışmaya erzurumdan katılıyorum okudğm içn aslnda bursada yaşıyorum. Diğer yarışmacı arkdşlara başarılar

Ben Duha,20 yaşındayım. Askerim Kayseri'de. öğrenciyim. Şafak 320. Yarışmaya erzurumdan katılıyorum okudğm içn aslnda bursada yaşıyorum. Diğer yarışmacı arkdşlara başarılar

ben de yeşim, 22 yaşındayım, muhasebeciyim çalışıyorum hem de açıköğretim işletme okuyorum, askerim Şanlıurfa Viranşehir de, şafağımız 230, tekirdağ çorlu da yaşıyorum memnun oldum canım ben de sana başarılar dilerim ihihhi

Bende memnun oldum fıstık :) sana da başarılar hahaha

sizi soruyorum şekeriim mı soru eki koymamışım kusuruma bakma bebeğiim
estafurullah kuzumm, yok izin kullanmayı düşünmüyoruz bebeğimmm

ohhh senin telaşen çok bugün kuzu
hadi bakalıım merakla bekliyoruz bebeğiimmm

Günaydın kısçelerrrrrrrr,iyi haftasonları olsun hepimize inşallaaahhh :)
inşallah bebeğiimmmm merhabaaa

ben çarşıya çıkıyorummm keçeler almam lazımmm arkadaşımın kınasına çerçeve ve aksesuarlar yapacağım ordan arkadaşımı alıp bize geleceğiimm çıkıyorum ben öpüldünüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…