hatırlamıyorum kuzum ya konuşmadık galiba biz de hiç birinin bir işi vardı doğum günü müydü birinin düğünü vardı ama kimindi hatırlamıyorum
oglaaan biziiim kiz biziiiim :) dugun bizim yavrummm ve bugunnn ben pertttt kalkamiyorummmm :))
gunaydin canlarimmmm
günaydın canım benimm hoşgeldiinoglaaan biziiim kiz biziiiim :) dugun bizim yavrummm ve bugunnn ben pertttt kalkamiyorummmm :))
gunaydin canlarimmmm
bizi mi soruyorsun sizin mi var kuzum tam anlayamadım ama?bu aralar herkes yoğun herhalde pek kimse uğramıyorizin durumu falan var cicim bu yakınlarda
günaydın canım benimm hoşgeldiin
bizi mi soruyorsun sizin mi var kuzum tam anlayamadım ama?
yok yavrumm nerdeee :) dun kinamizi yaktik, bugun dugun var 1 saat sonra kuaforde olmam lazim ama dha banyoya girecem off off :)günaydın bebeğiiim tam sizi çekiştiriyordukkk bitti mi düğün ohh ohh
hosbulduk tatlimmmm pofimmm :)günaydın canım benimm hoşgeldiin
bizi mi soruyorsun sizin mi var kuzum tam anlayamadım ama?
yok yavrumm nerdeee :) dun kinamizi yaktik, bugun dugun var 1 saat sonra kuaforde olmam lazim ama dha banyoya girecem off off :)
hosbulduk tatlimmmm pofimmm :)
o totisss kalkamiyooo perisan olmussss :) aminn canimmm hepimize insallahhhhala burda ne işin var kaldır totişi de hazırlan ooo iş çokhayırlı olur inşallah canımcım darısı başına
o totisss kalkamiyooo perisan olmussss :) aminn canimmm hepimize insallahhh
hadi kalktimmm :)
Günaydın kızlaaarDoğum günü olan benîm cicişler yani arkadaşımın ikizlerinin doğum günü var.. Bende ona yardım ve yataklık yapıyorum hihihihi Hazırlıklar tamamlandı odayı süslemesi fln kaldı.. Akşam fotolarını paylaşırım sizlede
Günaydın kısçelerrrrrrrr,iyi haftasonları olsun hepimize inşallaaahhh :)
Nasılsın canm :) senle tanışmış mıydık biz :)günaydın bebeğiiimm, bugünün eğlenceli geçecek deseneben de kendime sinema ısmarlayayım bariii ay bi değişiklik olsun
günaydın canım, sana da iyi haftasonları bebeğim
Nasılsın canm :) senle tanışmış mıydık biz :)
Ben Duha,20 yaşındayım. Askerim Kayseri'de. öğrenciyim. Şafak 320. Yarışmaya erzurumdan katılıyorum okudğm içn aslnda bursada yaşıyorum. Diğer yarışmacı arkdşlara başarılariyiyim canım çok şükür sen nasılsınyok biz tanışmadık herhalde
Ben Duha,20 yaşındayım. Askerim Kayseri'de. öğrenciyim. Şafak 320. Yarışmaya erzurumdan katılıyorum okudğm içn aslnda bursada yaşıyorum. Diğer yarışmacı arkdşlara başarılar
Bende memnun oldum fıstık :) sana da başarılar hahahaben de yeşim, 22 yaşındayım, muhasebeciyim çalışıyorum hem de açıköğretim işletme okuyorum, askerim Şanlıurfa Viranşehir de, şafağımız 230, tekirdağ çorlu da yaşıyorummemnun oldum canım ben de sana başarılar dilerim ihihhi
Bende memnun oldum fıstık :) sana da başarılar hahaha
estafurullah kuzumm, yok izin kullanmayı düşünmüyoruz bebeğimmmsizi soruyorum şekeriimmı soru eki koymamışım kusuruma bakma bebeğiim
ohhh senin telaşen çok bugün kuzuyok yavrumm nerdeee :) dun kinamizi yaktik, bugun dugun var 1 saat sonra kuaforde olmam lazim ama dha banyoya girecem off off :)
hosbulduk tatlimmmm pofimmm :)
hadi bakalıım merakla bekliyoruz bebeğiimmmGünaydın kızlaaarDoğum günü olan benîm cicişler yani arkadaşımın ikizlerinin doğum günü var.. Bende ona yardım ve yataklık yapıyorum hihihihi Hazırlıklar tamamlandı odayı süslemesi fln kaldı.. Akşam fotolarını paylaşırım sizlede
inşallah bebeğiimmmm merhabaaaGünaydın kısçelerrrrrrrr,iyi haftasonları olsun hepimize inşallaaahhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?