- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Kelime anlamı olarak kuşluk vakti demek sabah ve öğle arası,bir de Kur'an ı Kerim'de 93.sure canm Duha Suresi :)Duha nın anlamı nedir
Kelime anlamı olarak kuşluk vakti demek sabah ve öğle arası,bir de Kur'an ı Kerim'de 93.sure canm Duha Suresi :)
Tşkkr edeem kuzum :)Çok güzelmiş anlamı bebeğim, Duha suresini duymuştum ayrı bir anlamı var mı diye sorayım dedim, değişik güzel bir isim
Kuzum uyuya kalmstmm dun yaa k.bakma:)nerede yapıyo ona bağlı azıcık
selam hayatıımmselam kuzular
iyiyiz bebeğim arkadaşım gitti şimdi kahve içtim fal kapadım bekliyorum soğumasınıKzlar naslsnz baklm:)
ah benim kuzucuğum gelmiş kiii fıstığımm merhaba nasılsınn? hoşgeldiinKizlar merhaba
Hosbulduk cnm iyilik senden naber bakiyim :)selam hayatıımm
iyiyiz bebeğim arkadaşım gitti şimdi kahve içtim fal kapadım bekliyorum soğumasınısen napıyosunn?
ah benim kuzucuğum gelmiş kiii fıstığımm merhaba nasılsınn? hoşgeldiin
iyilik canım benim ne olsun devam ediyoruz şafak saymayaHosbulduk cnm iyilik senden naber bakiyim :)
Idare ediyoruz cnm ya bildigin gibi bizimde :)iyilik canım benim ne olsun devam ediyoruz şafak saymayasenin nasıl gidiyor askerin nasıl?
iyi ol kuzucumm şafak kaç oldu?Idare ediyoruz cnm ya bildigin gibi bizimde :)
geldim tatlım :) isler cok yogundu bu hafta giremedim pek arada bi geldim ama denk gelemedik ...zamansiz_ nerde canım ya konuştun mu hiç
124 cnm sizinki ne alemdeiyi ol kuzucumm şafak kaç oldu?
geldim tatlım :) isler cok yogundu bu hafta giremedim pek arada bi geldim ama denk gelemedik ...
nasilsin bakim,askerin nasil ?
tatlım hoşgeldingeldim tatlım :) isler cok yogundu bu hafta giremedim pek arada bi geldim ama denk gelemedik ...
nasilsin bakim,askerin nasil ?
atarsa 134 bizim de tam 10 gün aramız124 cnm sizinki ne alemde
tatlım hoşgeldin
atarsa 134 bizim de tam 10 gün aramız[/QUOTE
Evet siz izni dusmediniz daha dimi cnm :)
oy saol balim :) bizde iyi gibiyiz çok sukur ...ee sizin izin durumunda var mi bi degisme bebeğimHoşgeldin bebeğim, dediğin gibi denk gelmedik herhalde merak ettimÇok şükür iyiyiz siz nasılsınız
hb bebeğim nasilsin?tatlım hoşgeldin
atarsa 134 bizim de tam 10 gün aramız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?