2014 Yarenleri! :)

Usta yarenler olduk biz de :) kuzum ben de yatıyorum sabah erken kalkıcam ders çalışçam inş :) öpüyorm seni damlacımm yarn aynı gaz devam iyi geceler kuzum :)
aynen kuzucum sende kendıne ıyı bak sekerım bende opuyorm senı ıyı dersler sımdınen :) ALLAH rahatlık versın ıyı geceler:))

doğrudur kuzum ya napayım ben de uyandım 5-10 dakikayla bizimkiyle konuştuk çarşıda keyif sürüyor sevdicek

baksın keyfine enişte bey, oh be hayat varmış diyorlar çarşı günleri benimkiden ses yok daha, bu günlerde çok yoruluyor uyuyakalıyor geceleri de

baksın keyfine enişte bey, oh be hayat varmış diyorlar çarşı günleri benimkiden ses yok daha, bu günlerde çok yoruluyor uyuyakalıyor geceleri de
biz de öyle yaa arkadaşımla arkadaşı bizim telefondan konuşuyorlar onlar konuşurken bizimki uyuyakalıyor hemen

biz de öyle yaa arkadaşımla arkadaşı bizim telefondan konuşuyorlar onlar konuşurken bizimki uyuyakalıyor hemen

bütün gün gece olsun diye bekliyorum, adamımın uykusu geliyor, kıyamıyor bana da söylemiyor o da konuşmak istiyor ama uykuya da direnemiyor, geceleri şapşik bir haldeyiizzz
seviyoruuum bıdığımı ya olsuuun napalım sabır değil mi ama

ah ah ayneeeen hepimiz öyle kuzumm sabır yaaa geldiklerinde acılarını çıkartacağız inşallah

oglaaan biziiim kiz biziiiim :) dugun bizim yavrummm ve bugunnn ben pertttt kalkamiyorummmm :))

gunaydin canlarimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…