tamam kuzum bakyorm sımdı dınlıcem :))Youtube'dan buldum bebeğim tlfndan giriyorum burdan atamıyorum beceremedm :) askerlik şarkısı Mehmet Beşkardeş diye biri sylüyo
Ben de yazdğnı anlaymdm hem knsi yazdğmı okuyrm hem sennkini anlyamadökız gozlerm kapanıo ıkı kere denız yazdn dıe gordm haha kafayı yedm
Dinle kuzum sözleri çok hoşuma gitti :)tamam kuzum bakyorm sımdı dınlıcem :))
waaaay tuylerm urperdı kızz suprrrr:))Eki Görüntüle 1343749 Kızlar bu da yaren yeminiiiii <3 :)
Usta yarenler olduk biz de :) kuzum ben de yatıyorum sabah erken kalkıcam ders çalışçam inş :) öpüyorm seni damlacımm yarn aynı gaz devam iyi geceler kuzum :)waaaay tuylerm urperdı kızz suprrrr:))
aynen kuzucum sende kendıne ıyı bak sekerım bende opuyorm senı ıyı dersler sımdınen :) ALLAH rahatlık versın ıyı geceler:))Usta yarenler olduk biz de :) kuzum ben de yatıyorum sabah erken kalkıcam ders çalışçam inş :) öpüyorm seni damlacımm yarn aynı gaz devam iyi geceler kuzum :)
günaydın canım nasılsın?günaydınnnn
günaydın canım nasılsın?
doğrudur kuzum ya napayım ben de uyandım 5-10 dakikayla bizimkiyle konuştuk çarşıda keyif sürüyor sevdicekiyiyim bebeğiim çok şükür sen nasılsınöğlen olsun da eve gidip uyku çekeyim diye bekliyoruuuum
doğrudur kuzum ya napayım ben de uyandım 5-10 dakikayla bizimkiyle konuştuk çarşıda keyif sürüyor sevdicek
biz de öyle yaa arkadaşımla arkadaşı bizim telefondan konuşuyorlar onlar konuşurken bizimki uyuyakalıyor hemenbaksın keyfine enişte bey, oh be hayat varmış diyorlar çarşı günleribenimkiden ses yok daha, bu günlerde çok yoruluyor uyuyakalıyor geceleri de
biz de öyle yaa arkadaşımla arkadaşı bizim telefondan konuşuyorlar onlar konuşurken bizimki uyuyakalıyor hemen
ah ah ayneeeen hepimiz öyle kuzumm sabır yaaa geldiklerinde acılarını çıkartacağız inşallahbütün gün gece olsun diye bekliyorum, adamımın uykusu geliyor, kıyamıyor bana da söylemiyor o da konuşmak istiyor ama uykuya da direnemiyor, geceleri şapşik bir haldeyiizzz
seviyoruuum bıdığımı ya olsuuun napalım sabır değil mi ama
ah ah ayneeeen hepimiz öyle kuzumm sabır yaaa geldiklerinde acılarını çıkartacağız inşallah
ah ah ayneeeen hepimiz öyle kuzumm sabır yaaa geldiklerinde acılarını çıkartacağız inşallah
hatırlamıyorum kuzum ya konuşmadık galiba biz de hiç birinin bir işi vardı doğum günü müydü birinin düğünü vardı ama kimindi hatırlamıyorum@zamansiz93 nerde canım ya konuştun mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?