ıyıym cok sukur zeytın gozum. hayrdr kuzucum canın skkn mıİyidir boncuk gözüm.. Sıkıldım biraz kalabalıktan yanınıza uğrayım dedim..Sen nasılsın kuzum?
iyiyim bende kuşum napiim.. Kalabalıktan bunalmaya başladım bi uğrayım yanınıza dedim..
Yaa ben arkadaşımdayım ya kuzu.. Az evvel bi misafirleri geldi benimde tanıdığım bi kız hoşgeldiniz fln dedim.. Kocası hoşbulduk dedi kız manyakmıdır nedir hiç cvp vermedi.. İnsan bi bakar gülümser bi tepki verir yani.. Bende hiç konuşmadım bi daha.. Anlam veremedim bebeğim ama canım sıkıldı yaa..ıyıym cok sukur zeytın gozum. hayrdr kuzucum canın skkn mı
Bomba bomba nokta kooooom hayırlı akşamlar bebeğim nasılsıııın?İyi akşamlarrrr
amaaan ne takıyon boylelerıne kuzum salla dengesız mıdr nedır ınsan olsa cvp verır zaten kuzum takma bıle ay snr olurm boyle ınsanlara kendılerını begenmısler hıhh takma bıle bebegımYaa ben arkadaşımdayım ya kuzu.. Az evvel bi misafirleri geldi benimde tanıdığım bi kız hoşgeldiniz fln dedim.. Kocası hoşbulduk dedi kız manyakmıdır nedir hiç cvp vermedi.. İnsan bi bakar gülümser bi tepki verir yani.. Bende hiç konuşmadım bi daha.. Anlam veremedim bebeğim ama canım sıkıldı yaa..
Dengesiz tabi canım.. Herkes kendine yakışanı yapar bebeğim.. Ben üzerime düşeni yapmışım slmımı vermişim.. Ayıp onun ayıbı.. Ama ister istemez geriliyo insan kuşum yaa..amaaan ne takıyon boylelerıne kuzum salla dengesız mıdr nedır ınsan olsa cvp verır zaten kuzum takma bıle ay snr olurm boyle ınsanlara kendılerını begenmısler hıhh takma bıle bebegım
tövbe yarabbim ama biraz öyle sankicıkıyor yanı
kıyamam kuzum yaa gel tabi iyi yaptın hoşgeldinİyidir boncuk gözüm.. Sıkıldım biraz kalabalıktan yanınıza uğrayım dedim..Sen nasılsın kuzum?
iyiyim bende kuşum napiim.. Kalabalıktan bunalmaya başladım bi uğrayım yanınıza dedim..
iyi akşamlar bebeğiiimmmmİyi akşamlarrrr
yanı kuzucum onun aybı sen gorevnı yapmssn slm vermssn almamssa kendı sorunu ama tın tın takma bıle bebgmDengesiz tabi canım.. Herkes kendine yakışanı yapar bebeğim.. Ben üzerime düşeni yapmışım slmımı vermişim.. Ayıp onun ayıbı.. Ama ister istemez geriliyo insan kuşum yaa..
Hoşbulduk bebeğimmm iyiki burası var yaatövbe yarabbim ama biraz öyle sanki
kıyamam kuzum yaa gel tabi iyi yaptın hoşgeldin
iyi akşamlar bebeğiiimmmm
hahaha alemnsn haa tobe yarbbm ama cıkıyor ne ıstövbe yarabbim ama biraz öyle sanki
kıyamam kuzum yaa gel tabi iyi yaptın hoşgeldin
iyi akşamlar bebeğiiimmmm
Alacan çantayı ağzına geçirecenyanı kuzucum onun aybı sen gorevnı yapmssn slm vermssn almamssa kendı sorunu ama tın tın takma bıle bebgm
aynen sen kendını ne sanıyon dıyp tokatlıccan hahahaAlacan çantayı ağzına geçirecenOran mı istiyo buran mı istiyo
bence de yaa yaşasın kadınlar kulubuHoşbulduk bebeğimmm iyiki burası var yaa
ay napiyim yaaaaaahahaha alemnsn haa tobe yarbbm ama cıkıyor ne ıs
aynen sen kendını ne sanıyon dıyp tokatlıccan hahaha
bence de yaa yaşasın kadınlar kulubu
ay napiyim yaaaaaa
hahaha oldurucen cesetlerını kopeklere atacan yesınSaçını başını yolcan, ağzını burnunu kırıcan
yaşasın bizYaşasın kadınların birliğiiiii yihahahahhaha
Çok severim kitap okumayıııı.. Ne okuyosun bebişşş?şimdi de kitap okuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?