2014 Yarenleri! :)

ıyıym cok sukur zeytın gozum. hayrdr kuzucum canın skkn mı
Yaa ben arkadaşımdayım ya kuzu.. Az evvel bi misafirleri geldi benimde tanıdığım bi kız hoşgeldiniz fln dedim.. Kocası hoşbulduk dedi kız manyakmıdır nedir hiç cvp vermedi.. İnsan bi bakar gülümser bi tepki verir yani.. Bende hiç konuşmadım bi daha.. Anlam veremedim bebeğim ama canım sıkıldı yaa..

amaaan ne takıyon boylelerıne kuzum salla dengesız mıdr nedır ınsan olsa cvp verır zaten kuzum takma bıle ay snr olurm boyle ınsanlara kendılerını begenmısler hıhh takma bıle bebegım

amaaan ne takıyon boylelerıne kuzum salla dengesız mıdr nedır ınsan olsa cvp verır zaten kuzum takma bıle ay snr olurm boyle ınsanlara kendılerını begenmısler hıhh takma bıle bebegım
Dengesiz tabi canım.. Herkes kendine yakışanı yapar bebeğim.. Ben üzerime düşeni yapmışım slmımı vermişim.. Ayıp onun ayıbı.. Ama ister istemez geriliyo insan kuşum yaa..

Dengesiz tabi canım.. Herkes kendine yakışanı yapar bebeğim.. Ben üzerime düşeni yapmışım slmımı vermişim.. Ayıp onun ayıbı.. Ama ister istemez geriliyo insan kuşum yaa..
yanı kuzucum onun aybı sen gorevnı yapmssn slm vermssn almamssa kendı sorunu ama tın tın takma bıle bebgm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…