hmm o zaman kutlaym ustunede safak yazarm tam ıcını karartym cocugn hahahaGeç kutlamak bana saçma gelmiyor erken kutlamak da saçma gelmiyor bebeğim, mesela kısmetse askerim izne geldiğinde onun doğumgünü geçmiş, benim doğumgünüme de daha zaman olucak, o yüzden ikimizinkini bir kutlamayı düşünüyoruz
yenımı gıttı kz yenı yarenler geldımı kızlar dort gozle sızı beklıyorduk bız .Bundan sonra sizleyim valla avutucaz birbirimizi canlarımız gelene kadar :) amin canım benim amiiinn :)
Bebeğim bence bayaa bayaa erken olur.. Kargo falan gönderirsin mayısta kuşum daha iyi olur.. Nacizane fikrim..haha :) kuzum smdı bnmkı gelcek ya dagıtıma d.gunu maysta ızne gelrmı o zamana bellı olmaz dıyorm d.gnunu geldgndemı kutlasm cok erken ve sacma olmazmı sızce:)
hiiiiişşşştttt yaptığın anneneyse öğrendiğin kendine bebeğimDengesiz diyorsun adı üstünde bebeğiim herkesin sözüne takılamıcak kadar düşünceliyiz bu aralarözledim seni çokkk ya annem üstüme geliyor mutfağa gir diyor nasıl baş idiciiiim ben bu kadınla
hmm o zaman kutlaym ustunede safak yazarm tam ıcını karartym cocugn hahaha
Ahahahah alemsin kııııızzzhmm o zaman kutlaym ustunede safak yazarm tam ıcını karartym cocugn hahaha
dıyosun bende oyle dusundum kuzum dedgn gıbı yaparm artk yenı yıl ıcın hedıye alrm :)))Bebeğim bence bayaa bayaa erken olur.. Kargo falan gönderirsin mayısta kuşum daha iyi olur.. Nacizane fikrim..
hiiiiişşşştttt yaptığın anneneyse öğrendiğin kendine bebeğimSevdiceğine hazırlıycakmışsın gibi düşün kuşum ozaman böyle bi şevk gelir Özledim seni demişsin ama sevdiceğini mi beni mi bilemedim kuşum hihihi Genede söylicem bende seni özledim bebeğimmm
kuzum sorma ıkı gun evcı ıznıne geldı ya bu basladı askerlık anısına beynım sıstı susta dıyemıyorm geldgnde gene baslarsa sus dıcem artkİzne geldiğinde ertesi gün sanki askere gitmemiş gibi hissediyorsunuz bebeğim zatenAskerliği hatırlatma adama
Bebeğim bence bayaa bayaa erken olur.. Kargo falan gönderirsin mayısta kuşum daha iyi olur.. Nacizane fikrim..
hiiiiişşşştttt yaptığın anneneyse öğrendiğin kendine bebeğimSevdiceğine hazırlıycakmışsın gibi düşün kuşum ozaman böyle bi şevk gelir Özledim seni demişsin ama sevdiceğini mi beni mi bilemedim kuşum hihihi Genede söylicem bende seni özledim bebeğimmm
kuzum sorma ıkı gun evcı ıznıne geldı ya bu basladı askerlık anısına beynım sıstı susta dıyemıyorm geldgnde gene baslarsa sus dıcem artkD:
Aşk Yakalar Seni Mehmet Coşkundenizin bir kitabı ilk defa okuyacağım bu adamı bilmiyorum nasıl bir şey 5 tane kitap aldım bugün indirimdenÇok severim kitap okumayıııı.. Ne okuyosun bebişşş?
okumaya başlayınca çıkarım kız burdan sevdicekle konuştuk demin geldim şimdikıtp okcn bde burda takılcan nasl okucaksan artk
hoşgeldin canııım hadi Allah kavuştursunn hayırlı teskereler, hayırlısıyla geçecek bu günler deAy kızlar alemsiniz vallasonunda ben de bebeğimi teslim ettim birliğine,ama içim şimdi daha rahat,hep askerlik önümüzde engel oldu,resmen askerliğe şafak saydık.Şimdi önümüzden koca bi engel kalkacak,bitişine şafak sayıyorum...Allahımm bitse de kurtulsak hepimiz...
Nasılsın bebeğiiiim
Nasılsın kuzucuuum
sor bakayım kızzkızlar sıze bse sormam lazm :))
kuzum oyle boyle degıl yaa ama bırazda bızı dusunsunler beynımı patlatacaktıYalnızken anlatmadı evdeyken de ben ona bakıyordum ama dinlemiyordum annemler heee oğlum öyle mi falan dinliyorlardı işteGelsinler de günlerce dinleriz bence hihhiih
Hiç sanmıyorm ama hayırlısı cnm yaaaSevdiceğin yokken kır dizini dersini çalış kız.. Kafanı dağıtmış olursun hemOlumsuz düşünme bebeğim çalıştıktan snra finallerde kurtarırsın sen
sevndm bebek MASSALLAH :) kz dıyorm dagtma gelck ya bu d.gunu maysta kutlasmmı geldgnde dıe cok erken olr ama dmıAşk Yakalar Seni Mehmet Coşkundenizin bir kitabı ilk defa okuyacağım bu adamı bilmiyorum nasıl bir şey 5 tane kitap aldım bugün indirimden
okumaya başlayınca çıkarım kız burdan sevdicekle konuştuk demin geldim şimdi
hoşgeldin canııım hadi Allah kavuştursunn hayırlı teskereler, hayırlısıyla geçecek bu günler de
iyiyim bebeğiim sen nasılsın seni sormalıı?
sor bakayım kızz
Yok kuzum 29unda başlıyo finallerimkuzum fınaller yılbasndan snra olur dıe bılyorm senndemı oyle
kuzum oyle boyle degıl yaa ama bırazda bızı dusunsunler beynımı patlatacaktısus ta dıyemıyordm kaynanamgl herkes vardı tekte kalamamstk bu gelsnde nasl olacak bılmıorm artk tek kalamayz gene heralde gene dnlems gbı yaparm
kız ne gnderblrmkı kargoyla pelus yollatym her gece ben dıe sarp uyusun hahaha:ÇDYok kuzum 29unda başlıyo finallerim
Buarada doğm gnü işini de bence de doğm gnü zamanında hediye fln yollarsın bnm fikrim :)
:)) kuzum ıkı gun ıcn geldı yaa az gun dıe tek kaln hava aln dıe bse demedıler ıns bu gelsnde derler demezlerse o alr kolumdan ceker cıkarz hahah :) dnlerm arada kzTek kalın bu sefer tut kolundan çıkar dışarı kuzucuumBizim aileler anlayışlı o konuda ya hemen siz bi çıkın hava alın derler kendimize gelelim diye Dinlemiş gibi yapmak faydalı olur cicim arada aaaa öyle mi neler var falan dersin
safak kac canım :) bız topluca alemızdık hehe
:)) kuzum ıkı gun ıcn geldı yaa az gun dıe tek kaln hava aln dıe bse demedıler ıns bu gelsnde derler demezlerse o alr kolumdan ceker cıkarz hahah :) dnlerm arada kz
Ahahahhahah yerim ben seni yaa.. Behlülüm benimmmm.. Sende behlül gibi sarısın zatenTamam ustacııım bak sen de şevk verdin bana şimdi, sevdicek yiyecekmiş gibi düşünürüm yaparkenSeni özledim kuzucuuum yaaa seni seni bihterimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?