2014 Yarenleri! :)

hmm o zaman kutlaym ustunede safak yazarm tam ıcını karartym cocugn hahaha

haha :) kuzum smdı bnmkı gelcek ya dagıtıma d.gunu maysta ızne gelrmı o zamana bellı olmaz dıyorm d.gnunu geldgndemı kutlasm cok erken ve sacma olmazmı sızce:)
Bebeğim bence bayaa bayaa erken olur.. Kargo falan gönderirsin mayısta kuşum daha iyi olur.. Nacizane fikrim..
Dengesiz diyorsun adı üstünde bebeğiim herkesin sözüne takılamıcak kadar düşünceliyiz bu aralar özledim seni çokkk ya annem üstüme geliyor mutfağa gir diyor nasıl baş idiciiiim ben bu kadınla
hiiiiişşşştttt yaptığın anneneyse öğrendiğin kendine bebeğim Sevdiceğine hazırlıycakmışsın gibi düşün kuşum ozaman böyle bi şevk gelir Özledim seni demişsin ama sevdiceğini mi beni mi bilemedim kuşum hihihi Genede söylicem bende seni özledim bebeğimmm

dıyosun bende oyle dusundum kuzum dedgn gıbı yaparm artk yenı yıl ıcın hedıye alrm :)))

İzne geldiğinde ertesi gün sanki askere gitmemiş gibi hissediyorsunuz bebeğim zaten Askerliği hatırlatma adama
kuzum sorma ıkı gun evcı ıznıne geldı ya bu basladı askerlık anısına beynım sıstı susta dıyemıyorm geldgnde gene baslarsa sus dıcem artk D:

Tamam ustacııım bak sen de şevk verdin bana şimdi, sevdicek yiyecekmiş gibi düşünürüm yaparken Seni özledim kuzucuuum yaaa seni seni bihterimi

kuzum sorma ıkı gun evcı ıznıne geldı ya bu basladı askerlık anısına beynım sıstı susta dıyemıyorm geldgnde gene baslarsa sus dıcem artk D:

Yalnızken anlatmadı evdeyken de ben ona bakıyordum ama dinlemiyordum annemler heee oğlum öyle mi falan dinliyorlardı işte Gelsinler de günlerce dinleriz bence hihhiih

Çok severim kitap okumayıııı.. Ne okuyosun bebişşş?
Aşk Yakalar Seni Mehmet Coşkundenizin bir kitabı ilk defa okuyacağım bu adamı bilmiyorum nasıl bir şey 5 tane kitap aldım bugün indirimden
kıtp okcn bde burda takılcan nasl okucaksan artk
okumaya başlayınca çıkarım kız burdan sevdicekle konuştuk demin geldim şimdi
hoşgeldin canııım hadi Allah kavuştursunn hayırlı teskereler, hayırlısıyla geçecek bu günler de
Nasılsın bebeğiiiim

Nasılsın kuzucuuum

iyiyim bebeğiim sen nasılsın seni sormalıı?
kızlar sıze bse sormam lazm :))
sor bakayım kızz

Yalnızken anlatmadı evdeyken de ben ona bakıyordum ama dinlemiyordum annemler heee oğlum öyle mi falan dinliyorlardı işte Gelsinler de günlerce dinleriz bence hihhiih
kuzum oyle boyle degıl yaa ama bırazda bızı dusunsunler beynımı patlatacaktı sus ta dıyemıyordm kaynanamgl herkes vardı tekte kalamamstk bu gelsnde nasl olacak bılmıorm artk tek kalamayz gene heralde gene dnlems gbı yaparm

sevndm bebek MASSALLAH :) kz dıyorm dagtma gelck ya bu d.gunu maysta kutlasmmı geldgnde dıe cok erken olr ama dmı

Tek kalın bu sefer tut kolundan çıkar dışarı kuzucuum Bizim aileler anlayışlı o konuda ya hemen siz bi çıkın hava alın derler kendimize gelelim diye Dinlemiş gibi yapmak faydalı olur cicim arada aaaa öyle mi neler var falan dersin

:)) kuzum ıkı gun ıcn geldı yaa az gun dıe tek kaln hava aln dıe bse demedıler ıns bu gelsnde derler demezlerse o alr kolumdan ceker cıkarz hahah :) dnlerm arada kz

Tamam ustacııım bak sen de şevk verdin bana şimdi, sevdicek yiyecekmiş gibi düşünürüm yaparken Seni özledim kuzucuuum yaaa seni seni bihterimi
Ahahahhahah yerim ben seni yaa.. Behlülüm benimmmm.. Sende behlül gibi sarısın zaten Kıvanç tatlıtuğuda çok beğenirim kız ben.. Çağlar duymasın yalnız hihihihi çok kıskanınıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…